|
جملات حسینی (علیه السلام)
|
|
۲۳:۳۷, ۳۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان پیشنهاد میکنم جملات و احادیث زیبای عاشورایی و محرمی رو که بلد هستید اینجا بنویسید تا ما هم استفاده ببریم هم در جاهای مختلف ازش استفاده کنیم
ممنون اگر در کربلا توفان نمی شد کس ندانست دین اسلام چه می شد
|
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۳۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
خوب من یه دو تا جمله هست که خیلی معروف هستند :
این حسین کیست که عالم همه دیوانه ی اوست
یا ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده قطعه ای از کربلا جا و مکانم بده امیدوارم که جالب بوده باشه !! |
|||
|
|
۰:۰۴, ۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
وقتی حسین در صحنه باشد
مهم نیست به شراب نشسته ایم یا به نماز ایستاده ایم مهم اینست که در صحنه نباشیم |
|||
|
|
۰:۴۵, ۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
آخری معنیش چیه دقیق؟ این متن رو هم من توی اس ام اس خوندم : "زینب جان! شرمنده ایم که بهای حسینی شدن ما "بی حسین شدن" تو بود ، و شرمنده تر آنکه تو بی حسین شدی و ما حسینی نشدیم." |
|||
|
|
۲۲:۵۳, ۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
معنیش این میشه:
وقتی در عرصه ی مبارزه و کنار حسین (علیه السلام) نباشیم دیگه فرقی نداره داریم چه کار می کنیم میخوایم نماز بخونیم یا شراب بخوریم در واقع داره میگه اون هایی که فقط نماز می خونند و یاران خدا را در عرصه ی مبارزه ی حق و باطل تنها گذاشتند در اصل هم ردیف همان بی دیننان هستند هرچند که مدعی دین هم باشند |
|||
|
|
۲۳:۴۱, ۸/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۱ ۲۳:۴۳ توسط yasijoon.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام من به محرم به غصه
و غم مھدی به چشم کاسه خون و به شال ماتم مھدی • نھضت عاشورا، پايه گذار تمامي نھضت ھاي بر حق روزگاران است. • عاشورا، يادآور اين شعار زيباست: خون بر شمشیر پیروز است. • عاشورا، صحنه پیكار تمامي ايمان در برابر تمامي كفر است. • عاشورا، يادآور جوان مرداني است كه تاريخ سال ھا بعد اين جوانان را در دفاع مقدس دوباره به چشم ديد. • روز عاشورا، روز به بار نشستن در سوگ پرپر شدن گل ھاي « خون » محمدي است. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| واغربتا...(ویژه نامه شهادت حضرت جواد الائمه(علیه السلام) ) | boghz | 46 | 16,894 |
۳۱/مرداد/۹۶ ۶:۵۸ آخرین ارسال: ماحی |
|
| توسل ویژه به حضرت اباالفضل علیه السلام | مجنون الحسین | 218 | 76,930 |
۲۲/اردیبهشت/۹۵ ۸:۲۲ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| ویژه نامه ی ولادت خزانه دار علم الهی امام باقر علیه السلام | آفتاب | 6 | 4,353 |
۲۰/فروردین/۹۵ ۱۳:۰۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| ویژه نامه ولادت امام حسن عسکری علیه السلام-اباالامام المنتظر | mahdy30na | 13 | 6,104 |
۲۹/دی/۹۴ ۱۲:۲۷ آخرین ارسال: ماحی |
|
| ◆۩◆۩◆ ویژه نامه شهادت امام محمد باقر علیه السلام ◆۩◆۩◆ | mahdy30na | 24 | 8,126 |
۳۰/شهریور/۹۴ ۲:۵۰ آخرین ارسال: نورالسادات |
|
| خادم معنوی امام رضا (علیه السلام) | mohamad | 122 | 48,203 |
۱/مرداد/۹۴ ۸:۲۶ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| اللهم العن قتله امیرالمومنین (علیه السلام) | سدرة المنتهی | 5 | 4,093 |
۱۷/تیر/۹۴ ۱۷:۳۴ آخرین ارسال: آفتاب |
|