|
دجال با چشم خود در 11 سپتامبر پیدا شد !!!!
|
|
۲۰:۲۲, ۱۴/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۸۹ ۲۰:۲۵ توسط fs231.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۳۷, ۱۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
اولا من فكر ميكنم نميشه اينقدر از همه جا يه سند پيدا كرد. چون اينجوري كل جريان زير سوال ميره كه ميگن ببينيد اينا يه مثال بي اساس اوردن پس كل حرفاشون اشتباس.
دوما اينكه درسته در قضيه 11سپتامبر كلي مجهولات وجود داره اما اينكه هواپيما برخورد كرده مجهول نيست بلكه عده زيادي معتقدند انفجار قبل از برخورد صورت گرفته ودليل اصلي تخريب بيش از حد انفجار داخلي بوده نه برخورد هواپيما |
|||
|
|
۱۲:۵۰, ۱۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
در مورد تصویر بالا دوستان 1 چیز رو در نظر داشته باشید
اصلا مهم نیست این ها توهمات است یا واقعیت - دوچیزه مهمه 1- این عکس ها در نتیجه هر عملیاتی یا برای هر هدفی بی تاثیر و کاملا بی ارزش می باشند 2- این کار شیطانی است و نیازی به داشتن این عکس ها برای اثبات این موضوع نیست فإن حزب الله هم الغالبون
|
|||
|
|
۱۳:۰۵, ۱۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۸/بهمن/۸۹ ۱۲:۳۷)زاهده نوشته است: اولا من فكر ميكنم نميشه اينقدر از همه جا يه سند پيدا كرد. چون اينجوري كل جريان زير سوال ميره كه ميگن ببينيد اينا يه مثال بي اساس اوردن پس كل حرفاشون اشتباس. سلام دوست من دوست خوبم من این مطالب که نظرات شخصی بنده نیست ، دقیقاً این مطلب توی خود آمریکا باز است و افراد صاحب نظر دارند روش بحث می کنند ، هنوز این سوال توی آمریکا مطرحه که چرا زمان انفجار کسی نه هواپیما دیده و نه صدای هواپیما شنیده !!جسارت نباشه ، این بحث از نظر شما مجهول نیست ولی محققین و صاحب نظران، نظر دیگه ای دارند ، وجود هواپیما خودش یکی از مجهولاته ، شاید این قضیه به این خاطر برای شما معلوم می باشد که 10 ساله دارید صحنه های برخورد هواپیما رو می بینید و باور قضیه ای غیر از این چیزی که می بینید براتون سخته ، شما می دونستید که فیلم بردارهای اون صحنه ، همه یهودی و تبعه اسراییل بودند که پس از دستگیری به سرعت آزاد شدند ،اگه اشتباه نکنم 5 یا 6 فیلمبردار در مکان های مخصوص مشغول فیلم برداری بودند این صحبت یکی از افراد متخصص در ارتش آمریکا است که برای پاکسازی به محل برخورد هواپیماها رفته بود صحنه حادثه در پنتاگون درست به نظر نمي رسيد : "آنجا فقط يك تكه از موتور و بخشي از ارابه فرود روي زمين وجود داشت. اين طور به نظر مي رسيد كه آنها را در آنجا گذاشتهاند. بال ها كجا بودند؟ قسمت دُم كجا بود؟ ما انتظار داشتيم با لاشه هاي زيادي مواجه شويم، اما آنجا مقدار خيلي كمي وجود داشت. وي مي افزايد: آنجا "دو موتور بزرگ " وجود داشت كه به گفته دولت، متعلق به هواپيماهايي بودند كه پنتاگون را سوراخ كرده بودند، اما "سوراخ ها خيلي كوچك تر از آن بودند " كه با واقعيت جور در بيايند. او گفت، "سوراخ هاي ساختمان پنتاگون در اندازه اي بودند كه انگار توسط "پريداتور " - هواپيماي جاسوسي بدون سرنشين كنترل از راه دور كه در افغانستان و عراق مورد استفاده قرار مي گيرند - به وجود آمده اند. " |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: 12967345191.jpg]](http://www.yasiupload.com/uploads/1389/11/12967345191.jpg)

، دقیقاً این مطلب توی خود آمریکا باز است و افراد صاحب نظر دارند روش بحث می کنند ، هنوز این سوال توی آمریکا مطرحه که چرا زمان انفجار کسی نه هواپیما دیده و نه صدای هواپیما شنیده !!