|
چرا عزاداری میکنیم؟
|
|
۲۳:۰۰, ۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به همگی
چند وقتی بود که این سوال تو ذهنمه،خوشبختانه الان وقت کردم که بیام بیانش کنم توجه داشته باشید که بحث اعتقادیه و یه سواله ، انتقادی نیستا،یهو نپرین سرم شلو پلم نکنید! ![]() سوالم اینه که ما چرا برای مثال باید برای امام حسین (علیه السلام) عزاداری کنیم؟منظورم اینه که یه روزی مثلا امام حسین (علیه السلام) شهید شده،الان هم داره تو بهشت حالشو می بره.اونوقت دلیل عزاداری چیه؟ ما برای چی عزاداری میکنیم؟ ان شالله که دوستان همراهی کنن و تاپیک پرباری داشته باشیم یا علی-التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۵۴, ۶/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۱ ۰:۵۴ توسط DRiVeR.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام به این دلیل گریه میکنم که : |
|||
|
|
۱۶:۳۴, ۱۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام واقعا زيبا فرموديد چرا عزاداري ميكنيم؟؟؟ دعوتتون ميكنم كه به مبحث زير بيايد و از اولين ارسالها پيگير موضوع باشيد. بي شك به پاسخ خيلي از سئوالات خود دست خواهيد يافت. چـــــــــرا محــــــــــرم ؟ چـــــــرا امـام حسيــــــــن ؟ منتظرم... |
|||
|
|
۱۷:۰۰, ۱۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول: فرقه ای به نام یزیدیان رو میدونم ک این روز رو جشن میگیرن و افسوس میخورن که چرا در کربلا نبودن تا در کشتن امام حسین و غارت اهل بیتش شرکت داشته باشن و به سعادت دنیا و اخرت برسن!!!!! این فرقه قبل از اسلام هم بوده( که زیاد معروف نبودن و عقاید داغونی هم دارن که شیطان پرستی شباهت زیادی داره) اما بعد از اسلام دقیقا یادم نیست چرا ولی بنا به دلایلی اسم یزیدیه رو روی خودشون میذارن. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |