|
افتتاح بوتیک "پاریس هلیتون" در مکه مکرمه !
|
|
۱۹:۴۳, ۱۵/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۱ ۱۹:۵۹ توسط بچه شیعه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام. دیگه نمیدونم چه کار ملحدانه مونده که این خادمان بیت الله الحرام انجام نداده باشند؟!
این خبر ماله چند پیشه ولی چون تو تالار سرچ کردم دیدم چیزی در موردش نیست گفتم یه تاپیک بزنم خالی از لطف نیست! افتتاح بوتیک"پاریس هیلتون" در مکه مکرمه! به گزارش شیعه آنلاین، اخبار رسیده از شهر مکه مکرمه در عربستان سعودی حاکی از آن است که فروشگاه «پاریس هیلتون» بازیگر غیر اخلاقی سینمای آمریکا در این شهر افتتاح شد. گفته می شود افتتاح این فروشگاه بوتیک جدید ترین مدل کیف و کفش های زنانه را عرضه می کند و در یکی از گران ترین نقاط مکه مکرمه واقع شده است. افتتاح این فروشگاه اعتراض بسیاری از شهروندان عربستانی را برانگیخته است. البته گروهی از شهروندان هم از افتتاح این بوتیک استقبال کرده و آن را گامی مثبت در به روز شدن مدل کيف و کفش هاي زنان سعودی دانسته اند. «پاریس هیلتون» که صاحب یکی از بزرگ ترین مجموعه هتل های جهان به نام "هتل هیلتون" است، از افتتاح فروشگاه بوتیکش در مکه مکرمه به شدت ابراز خرسندی کرده و با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود نوشت: فروشگاه جدید و زیبای من در مکه در عربستان سعودی افتتاح شد. من به این مسأله افتخار می کنم و خیلی خوشحال هستم زیرا افتتاح این بوتیک باعث می شود که برند من در دنیا معروف تر شود. گفتني است «پاریس هیلتون» از سال ها پيش با يکي از دختران شاهزادگان آل سعود رفاقت صميمي دارد. اين احتمال وجود دارد که سرمايه گذاري وي در مکه مکرمه از طريق وي انجام شده باشد. |
|||
|
|
۱۹:۵۱, ۱۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
از این همه ریا به کجا میرسی؟
![]() همه ملحد ؟!! شما خوب به ما چه که یه نفر 1000 کیلومتر دورتر اون سر دنیا بوتیک زده |
|||
|
|
۲۰:۱۰, ۱۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۵/آذر/۹۱ ۱۹:۵۱)Amirsaeed نوشته است: از این همه ریا به کجا میرسی؟ سلام. اولا اگه من بخوام ریا بکنم با چی این تاپیک باید ریا بکنم؟! و دوما خوب اگه ما نخوایم به اصلی ترین شهر مسلمونا تو دنیا کار نداشته باشیم پس باید به کجا کار داشته باشیم؟! و سوما پس چه چیز مهمی تو دنیا هست که به شما مربوطه؟! و با این حرف شما باید خیلی از بخشهای تالار مثل اخبار استکبار جهانی و غرب رو حذف کنیم! |
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۱۵/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۱ ۲۳:۵۰ توسط MOHSEN-Z.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
نقل قول:البته گروهی از شهروندان هم از افتتاح این بوتیک استقبال کرده و آن را گامی مثبت در به روز شدن مدل کيف و کفش هاي زنان سعودی دانسته اند.امان از جهل مردم !!! نقل قول: حالا اگه اون ور دنیا یه خواننده ای یه چیزی بخونه تا سه ماه درباره زیبایی اهنگش بحث میکنید، اینجا که به حرم امن الهی دهن کجی میکنن میگید به ما چه ربطی داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۲۰:۳۲, ۱۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
این خبر تو یکی از سایتهای ایرانی منو خیلی به خنده انداخت
![]() عکس هایی عجیب از پاریس هیلتون در حال نماز خواندن و خبر مسلمان شدن وی!! اخبار ضد و نقیض منتشر شده در سایت های مختلف بین المللی حاکی از آن است که "پاریس هیلتون" خواننده، بازیگر، نویسنده و مدل سرشناس آمریکایی مسلمان شده است... سیمرغ: اخبار ضد و نقیض منتشر شده در سایت های مختلف بین المللی حاکی از آن است که "پاریس هیلتون" خواننده، بازیگر، نویسنده و مدل سرشناس آمریکایی مسلمان شده است . پایگاه خبری "دیلی اسکویب" با انتشار خبری و تصویری از این بازیگر سرشناس هالیوودی که محجبه است، نوشته: "پاریس هیلتون" به دین اسلام گرویده و محجبه شده است این پایگاه خبری در ادامه به نقل از سخنگوی "هیلتون" نوشت: وی که در سال 2007 میلادی مدتی را بازداشت و در زندان به سر برد، در آن دوران با تعدادی از تازه مسلمان های آمریکایی در آنجا آشنا شده و اطلاعاتی در مورد دین مبین اسلام کسب کرد. آن مسأله به مرور زمان به مسلمان و محجبه شدن وی انجامید. " دیلی اسکویب" همچنین نوشت: وی اخیرا تصمیم گرفته که یک مدرسه اسلامی در مرکز شهر "بورلی هیلز" در ایالت لوس آنجلس آمریکا بسازد و در ماه ژوئن آینده آن را در مراسمی رسمی افتتاح کند. وی نام خود را پس از مسلمان شده به "طاهره" تغییر داده است . او در ادامه افزود: "پاریس هیلتون" پس از مسلمان شدن ارتباط خود را با یک خانواده مسلمان آمریکایی پاکستانی تبار افزایش داده و مدتی نیز با آنها زندگی کرده است. در همین برخی سایت های خبری دیگر از شایعه بودن خبر مسلمان شدن "پاریس هیلتون" خبر داد. پایگاه های خبری رژیم صهیونیستی نیز به طور گسترده خبر مسلمان شدن "هیلتون" را منتشر کرده و ضمن اینکه آن را شایعه دانسته این موضوع را به باد تمسخر گرفته است. گردآوری: گروه سرگرمی سیمرغ www.seemorgh.com/entertainmentمنبع: shia-online.ir |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دیدار «مریم رجوی» و «محمود عباس» در پاریس | سعدی | 8 | 2,771 |
۱۴/مرداد/۹۵ ۲۳:۳۷ آخرین ارسال: سعدی |
|
| صدها کشته در پاریس، حاصل 4 سال بازی غرب با داعش | علائم ظهور | 49 | 16,993 |
۱۵/آذر/۹۴ ۱۹:۱۰ آخرین ارسال: MEEAAD |
|
| کشته شدن 12 نفر در حمله مسلحانه به دفتر یک مجله در پاریس | Ali#59 | 88 | 26,837 |
۱۹/دی/۹۳ ۰:۱۷ آخرین ارسال: Hadith |
|