کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهکار های تبلیغ دین اسلام در کشور های غربی
۲۱:۲۷, ۹/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/آذر/۹۱ ۲۱:۳۱ توسط علی الهادی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسمه تعالی
در این تاپیک بهترین روش های تبلیغ دین اسلام با توجه به هجمه های وارد شده افراد دین ستیز به دین اسلام پرداخته میشود
اول شما باید با روش هایی که افراد دین ستیز توسط انها به تخریب وجهه اسلام در بین کاربران اینترنتی میپردازن اشنا بشوید
- تقدس زدایی تدریجی از مقدسات اسلامی توسط افراد دین ستیز ایرانی
از منظر روان شناختی تکرار هر موضوعی می‌تواند به تدریج به عادی سازی آن منجر شود و در همین راستا میزان واکنش افراد می‌تواند گام بعدی حرکت دشمنان را مشخص نماید
روش مقابله کردن با این روش:
چون این افراد با اگاهی خود فعالیت میکنند تنها روش مبارزه با انها خدشه دار کردن شان اجتماعی انها میباشد لازم به ذکر است در صورتی که این روش جواب نداد باید با انها برخورد بسیار جدی و گاها خشونت امیز داشت
- ممانعت از گسترش اسلام در کشور های غربی
سردمداران کشور های غربی برای مقابله با پدیده اسلام گرایی دو رویکرد مهم را در دستور کار خود قرار داده‌اند
الف )معرفی گروه های تندرو سلفی به عنوان نمایندگان اکثریت مسلمانان در بین شهروندان کشور های غربی:
با این روش سعی دارند شهروندان غربی را شستشوی مغزی بدهند و ترسی فراگیر از مسلمانان به راه بندازند
روش مقابله کردن با این روش :
اگر شما به زبان انگلیسی مسلط هستید می توانید هر چیزی که فکر میکنید به بهبود چهره اسلام در بین شهروندان کشور های غربی منجر بشه را در اینترنت به اشتراک بگذارید البته مخاطبان این موارد به اشتراک گذاشته شده باید ساکن کشور های دیگه باشن
ب )تخریب شخصیت پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):
اخیرا مشاهده شده افراد دین ستیز ایرانی که به زبان انگلیسی مسلط هستند در فضای مجازی دست به فعالیت های گسترده زده
این افراد تهمت های بسیار زیادی را به زبان انگلیسی به پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) وارد کرده اند تا ایشان را فردی خشونت طلب نشان بدهند
اکثر این افراد مورد حمایت افراد دین ستیز خارجی و دولت های غربی قرار دارند تا بتوانند شهروندان غربی را به پیامبر بدبین کنند
روش مقابله کردن با این روش :
اگر شما به زبان انگلیسی مسلط هستید می توانید با استفاده از تاتیک های جنگ نرم از نوشته های انها بر علیه خودشون استفاده کنید وقتی دروغ های انها را خنثی کنید دیگر کسی به حرف های انان گوش نمیدهد و حتما سعی کنید تعداد زیادی از منابع معتبر که به انگلیسی هستن را جمع اوری کرده و در بحث با افراد خارجی استفاده کنید
ادامه دارد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، مفقود الاثر ، Havbb 110 ، بیداری اندیشه ، Admirer ، مجید املشی
۰:۱۵, ۱۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
بابا وضعیت خیلی خرابه . اگه ما بخوایم شیعه را خارج بشناسونیم کار سختی داریم . تکی کار کردن خیلی اطلاعات می خواد . من چند وقت پیش با زبان دست و پا شکسته خودم با یه مرد مسن چت می کردم و به ایشون در مورد امام مهدی اطلاعات می دادم .
بهش گفتم با منجی آشنا هستی ؟
گفت که کدومشون؟ گفتم مهدی . گفت این که مال سنی ها ست !!!!

می خواستم آمار سید حسن نصرالله بهش بدم ویکی پدیا کذاب اولین نتیجه جست و جوی گوگل بود .
خلاصه هر چی کلمه میدادم باید مرفت تو ویکی بلوف آمارشو می گرفت . یعنی هر چی من میزدم تو سر خودم که بفهمونم شیعه یعنی چی , آقا میرفت معنیشو تو ویکی پیدا کنه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: DRiVeR
۱۱:۳۱, ۱۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
(۱۵/آذر/۹۱ ۰:۱۵)انصارالمهدی نوشته است:  یعنی هر چی من میزدم تو سر خودم که بفهمونم شیعه یعنی چی , آقا میرفت معنیشو تو ویکی پیدا کنه .
من هم که میگم باید منابع معتبر شیعیان رو به انگلیسی ترجمه کنیم و در اینترنت قرار بدیم تا در بحث و گفتگو با افراد انگلیسی زبان لینک اونا رو داد . البته سایتی که منابع رو توش میزاری باید خیلی معتبر باشه تا طرف مقابل اون رو قبول کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: DRiVeR ، بیداری اندیشه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]