کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست كمك از كاربر siavas1h
۰:۱۷, ۲۰/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۱ ۰:۳۹ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام خدمت همه حق دوستان و حق پرستان

مولاناچنین می‌سراید:
«این بیان اکنون چو خر بر یخ بماند
چون نشاید بر جهود انجیل خواند
کی توان با شیعه گفتن از عمر؟
کی توان بربط‌ زدن در پیش کر؟ »

از آنجايي كه جناب سياوش عزيز لطف نمودند و يه دو بيتي نوشتند بنده را به تامل وا داشت كه نكند شيعيان و محبان اهلبيت عليهم السلام ندانسته و از روي جهالت در حق اين فرد(عمر)ظلمي روا داشته باشند . بدين سبب با آنكه ايشون در پست هاي قبلي به دليل كمبود وقت و پاسخ دادن به ديگر دوستان نتوانستند براي من جواب بدن تصميم گرفتم در پست جداگانه اي از ايشان درخواست نمايم تا براي شناختن خليفه دوم بنده را ياري نمايد .

اما يك نكته كوچك "

فقط جناب سياوش سعي نماييد
خدا را شاهد بر اعمال و رفتار و گفتار خود گرفته و حقايق را ارائه بفرماييد .[/b]

[b]در ضمن از ديگر دوستان هم تقاضا دارم با صبر و حوصله مطالب جناب سياوش را خونده و روي آن تأمل نمايند .

موفق باشيد
يا حق[/b]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، مفقود الاثر ، Hadith ، محب الزهرا ، ANTI satan ، AMINI ، سید ابراهیم ، somayeh ، mahdi14 ، mohamad ، ZaHrA110M ، mahdy30na ، black ، sadegh-a ، بچه شیعه ، saloomeh ، آوای انتظار ، Fatemeee ، faateme-313 ، R3Z4 ، yamin ، ali0077 ، رمز شب
۰:۵۱, ۲۰/آذر/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
ممنون بزودی از تحقیقاتی که در مورد خلیفه دوم کردم خدمت شما و دوستان عنوان می کنم تا تایپیک خوبی بشه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، Hadith ، ANTI satan ، AMINI ، سید ابراهیم ، mahdi14 ، حسن عزتي ، black ، sadegh-a ، بچه شیعه ، آوای انتظار
۰:۵۹, ۲۰/آذر/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
ممنون جناب سياوش بيصبرانه منتظر نتيجه تحقيقات حضرتعالي هستم

موفق باشي
يا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، Hadith ، ANTI satan ، ahmad1300 ، AMINI ، سید ابراهیم ، somayeh ، mahdi14 ، حسن عزتي ، black ، بچه شیعه
۲۳:۱۶, ۲۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
جناب سياوش

اميدوارم براي شروع هم كه شده امشب اندكي از تحقيقاتتون را در اين تايپك قرار دهيد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بچه شیعه
۰:۳۴, ۲۳/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آذر/۹۱ ۰:۳۷ توسط siavas1h.)
شماره ارسال: #5
آواتار
واسه شروع چند روایت رو بیان می کنم
دوست ندارم حالت کپی پیس باشه

امام علی می فرماید:
همانا ابوبکر برايم به منزله ي گوشهايم است و عمر به منزله ي چشمام و عثمان به منزله قلب است)(عيون الخبار الرضا ابن بابويه چاپ قم ج1 ص313، معاني الخبارص110).

امام علی در مورد عمر بن خطاب

هنگام غسل امير المومنين علي فرمودSadهيچ کس بر روي زمين در بين شما به اندازه ي اين مکفون برايم دوست داشتني تر نيست که خدا را با نامه ي اعمال او ملاقات کنم).و باز از علي و فرزندانش حسن و حسين روايت شده که فرمودندSadهمانا ابوبکر برايم به منزله ي گوشهايم است و عمر به منزله ي چشمام و عثمان به منزله قلب است)(عيون الخبار الرضا ابن بابويه چاپ قم ج1 ص313، معاني الخبارص110).
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadegh-a ، aboutorab
۱:۰۶, ۲۳/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آذر/۹۱ ۱:۱۶ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #6
آواتار
(۲۳/آذر/۹۱ ۰:۳۴)siavas1h نوشته است:  امام علی می فرماید:
همانا ابوبکر برايم به منزله ي گوشهايم است و عمر به منزله ي چشمام و عثمان به منزله قلب است)(عيون الخبار الرضا ابن بابويه چاپ قم ج1 ص313، معاني الخبارص110).
سلام
نظر شما در رابطه با این قسمت از صحیح مسلم چیست (با توجه به نظر شما)
[تصویر: untitled_2.jpg]
آدرس : صحيح مسلم - چاپ دارالفكر - كتاب الجهاد والسير - باب حكم الفيء - صفحه ۸۸۵ - حديث ۱۷۵۷ مي باشد.

این هم آدرس اینترنتی که رفتم و چک کردم
http://hadith.al-islam.com/Page.aspx?pag...5&PID=3374

این هم یک منبع دیگه :
http://ar.wikisource.org/wiki/%D8%B5%D8%...9.8A.D8.A1
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، aboutorab ، Reza71 ، faateme-313 ، حوریه سادات
۱۱:۴۶, ۲۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲۳/آذر/۹۱ ۰:۳۴)siavas1h نوشته است:  واسه شروع چند روایت رو بیان می کنم
دوست ندارم حالت کپی پیس باشه

امام علی می فرماید:

امام علی در مورد عمر بن خطاب

هنگام غسل امير المومنين علي فرمودSadهيچ کس بر روي زمين در بين شما به اندازه ي اين مکفون برايم دوست داشتني تر نيست که خدا را با نامه ي اعمال او ملاقات کنم).و باز از علي و فرزندانش حسن و حسين روايت شده که فرمودندSadهمانا ابوبکر برايم به منزله ي گوشهايم است و عمر به منزله ي چشمام و عثمان به منزله قلب است)(عيون الخبار الرضا ابن بابويه چاپ قم ج1 ص313، معاني الخبارص110).

با تشكر از جناب سياوش "

هر چند بنده از شما درباره خليفه دوم (عمربن خطاب) سوال نمودم و فعلاً در مورد بقيه سوالي ندارم .

درستي و نادرستي روايت ارسال شده تان بماند براي متخصصان اهل فن

به فرض محال روايت شما صحيح باشد .

منظورتان كدام ابوبكر و عمر و عثمان مي باشند ؟ .

جهت اطلاع عرض مي نمايم كه مولاي متقيان اميرالمومنين علي عليه السلام فرزنداني به اين نامها داشتند .

آيا منظورتان همان فرزندان آن حضرت مي باشد يا عمربن خطاب ؟

موفق باشيد
يا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، Reza71 ، دل خسته
۱۳:۲۲, ۲۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
بله 100 درصد خلفای سه گانه بودن
۱۴:۰۱, ۲۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
(۲۳/آذر/۹۱ ۱۳:۲۲)siavas1h نوشته است:  بله 100 درصد خلفای سه گانه بودن
جناب سياوش "
اين كه نوشتيد 100 درصد خلفاي سه گانه بودن ، كه دليل نمي شود .
بنده هم مي توانم عكس اين حرف شما را ادعا كنم و بگويم 100 درصد از فرزندان حضرت امام علي بن ابطالب عليه السلام هست . آيا برايتان قابل قبول هست ؟
مسلماً قبول نمي كنيد .
صحت و عدم صحت كلام هايمان بماند براي اهل فن

اما درباره نتيجه تحقيقاتتون "

يادتون نره كه خدا را گواه و ناظر بر اعمال و گفتار و نوشتار خود بگيريد و نشه روزي اعمالتان گريبانگيرتان شود .

خوب بفرماييد
از خليفه دوم بگوييد : از كودكي ، نوجواني و جواني ،بزرگساليشون - از دوران قبل از اسلام و بعد از اسلام از عقايد و اعمال انجام شده ايشان .البته اگر تحقيقي در اين زمينه ها داشتيد
و احياناً اگر چنانچه تحقيق نداشتيد از علما و بزرگان نقل قول بفرماييد . ويا كمك بگيريد .

موفق باشيد
يا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، دل خسته
۱۴:۲۷, ۲۳/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آذر/۹۱ ۱۵:۳۱ توسط UNNAMED.)
شماره ارسال: #10

من نمیخوام در بحث دخالت کنم فقط چون دیدم حدیث کامل آورده نشده گفتم کاملش رو بزارمRose

حدیث کامل :

حضرت على بن محمد الرضا (علیه السلام) بتوسط آباء امجاد خود از حسين بن على (علیه السلام) روايت كرده كه آن جناب فرمود رسول خدا (صلی علی الله علیه وال وسلم) فرمود كه ابو بكر نسبت بمن بمنزله گوش است و عمر نسبت بمن بمنزله چشم است و عثمان نسبت بمن بمنزله قلب است.
پس روزانه ديگر بر جد بزرگوارم وارد شدم در حالتى كه امير المؤمنين (علیه السلام) و ابو بكر و عمر و عثمان نزد آن جناب حاضر بودند.
عرض كردم اى جد بزرگوار من نسبت به اين اصحاب تو كه حاضرند از تو فرمايشى استماع نمودم مقصود از آن چه بود فرمود بلى و اشاره كرد به ابو بكر و عمر و عثمان و فرمود ايشانند گوش و چشم و قلب و اينها سؤال كرده شوند از دوستى اين وصى من و اشاره كرد به على بن ابى طالب (علیه السلام) و فرمود خدا فرموده "إِنَّ السَّمْعَ وَالْبَصَرَ وَالْفُؤَادَ كُلُّ أُولَٰئِكَ كَانَ عَنْهُ مَسْئُولًا". ( 1) پس از آن فرمود بعزت پروردگار قسم كه جميع مردم را در روز قيامت بر سر پاى باز دارند و سؤال كنند از دوستى و ولايت على (علیه السلام) اينست كه حق تعالى فرمايد"وَقِفُوهُمْ ۖ إِنَّهُمْ مَسْئُولُونَ".

« مترجم گويد » كه شايد مقصود از اين حديث
شريف اين باشد كه رسول خدا (صلی علی الله علیه وال وسلم) خواست بايشان بنمايد كه اگر شما بمنزله گوش و قلب و چشم من باشيد تا ولايت على (علیه السلام) را نداشته باشيد بحال شما ثمر ندارد.

<عيون أخبار الرضا علیه السلام-ترجمه آقا نجفى، ج 1>
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، mahdy30na ، دل خسته ، آوای انتظار ، black ، farzad313 ، aboutorab ، Fatemeee ، علی 110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا