|
جایگاه واقعی مرد و زن کجاست؟
|
|
۲۲:۲۲, ۲۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستانامروزه می بینیم دنیا کلی با قبل فرق کرده !! تکنولوژی و مکتب های جدید از یک طرف و رنسانس اسلامی از طرف دیگه داره فرهنگ مردم رو کم کم به فرهنگ غربی نزدیک میکنه !! مرد ها و زن های ما دیگه اصلا با قبل قابل مقایسه نیستن. اینجا نظرات رو می شنویم تا مشخص بشه جایگاه واقعی زن و مرد در زندگی کجاست؟ قراره اینجا بیشتر به استدلال های عقلی پرداخته بشه ؛؛ پس هرکس نظر خودش رو بگه و از چیزی واهمه نداشته باشه . من هم از مدیران خواهش دارم در پستهایی که کسی ببه کسی بی حرمتی نکرده باشه اگر چه بر خلاف دین اسلام حرف زده باشه حذف نشه تا با دوستان تو یه فضای کاملا منطقی بحث کنیم و مشکلات رو انشاءالله حل کنیم. به نظرم بهتره از قیم بودن مرد در زندگی صحبت کنیم. چرا باید زن زیر ولایت مرد باشه؟ آیا این که زن بدون اجازه مرد نباید بیرون بره درسته؟ آیا زن باید به طور کامل در اختیار مرد باشه؟ مرد نسبت به زن چه ارجحیت هایی داره که باید قیم بشه و چرا زن قیم نباشه؟ منتظر نظراتتون هستم . . . |
|||
|
|
۲۲:۲۷, ۲۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
چرا باید زن زیر ولایت مرد باشه؟ به نظر من همه ی این سوالات توی یه کلمه به اسم " اعتماد " خلاصه میشه. اعتماد متقابل.
آیا این که زن بدون اجازه مرد نباید بیرون بره درسته؟ آیا زن باید به طور کامل در اختیار مرد باشه؟ مرد نسبت به زن چه ارجحیت هایی داره که باید قیم بشه و چرا زن قیم نباشه؟ |
|||
|
|
۲۲:۴۴, ۲۱/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۱ ۲۲:۴۵ توسط somayeh.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
یا رب
با سلام چرایی اینکه چرا زن باید زیر چتر مرد باشه یک دستور الهی است، خدا اگر دستور اطاعت از مرد و به زن داده در مقابل هم به مرد خیلی تاکید داشته که باید به بهترین وجه ممکن ،از همه لحاظ چه مالی و چه از نظر محبت داشتن به زن باید یک زن رو تحت پوشش خودش داشته باشه. روحیات زن و مرد خیلی با هم فرق داره ، درسته شاید یک زن بتونه از لحاظ مالی خودش رو با کار کردن تامین کنه و روزگارشو بگذرونه ولی یک تکیه گاه اساسی تو زندگیش لازم داره . خداوند زن و مرد و مکمل هم قرار داده و خود مهربونش میدونسته که زن و مرد از همه لحاظ به هم احتیاج دارند و زن انقدر روحش شکننده و لطیفه که باید یکی همیشه مراقبش باشه. |
|||
|
|
۲۲:۵۶, ۲۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من با خانم سمیه کاملا موافقم
ولی برای داغ تر شدن مسئله و صرفا جهت اطلاع عرض میکنم تجربه و علم نشون داده که خانم ها میتونن مدیریت بهتری توی شرکت ها نسبت به مردان داشته باشن خانم ها اساسا سرد مزاجن و به خاطر همین بیشتر از عقلشون توی تصمیم گیری هاشون استفاده میکنن ولی مردها گرم مزاجن و بیشتر از روی احساسات رفتار می کنن. از طرف دیگر علم ثابت کرده عقل زنان 130 گرم (و به روایتی دیگه 160گرم) کمر از مردهاست. به قول یکی از دوستانم که می گفت: زنای این زمونه باید راه خودشون رو مشخص کنن میخوان اروپایی زندگی کنن و گیسو کمند و فکل کرده بیرون بیان یا اسلامی زندگی کنن؟ اگه راه اول ر انتخواب کردن باید قبول کنن که مسئولیتشون و خورد و خوراکشون با خودشونه و دیگه بر مرد واجب نیست زندگی زن رو تأمین کنه اگه راه دوم رو انتخواب کردن باید طرز زندگی مخصوصا پوشش و ولایت مداری شون نسبت به همسرشون رو رعایت کنن. با این تفاسیر اگه مرد باید ولی زن باشه اگه این به مصلحته مردم هست پس چرا ما تو زندگیمون برعکس این قضیه رو می بینیم؟!! |
|||
|
|
۲۳:۰۱, ۲۱/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۱ ۲۳:۰۹ توسط mohammad reza.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام زنان پوشش مردان و مردان پوشش زنان هستند زنان کفار به اندازه کفر شوی خود سهیم هستند و زنان مومن به اندازه ایمان شوی خود سهیم هستند البته این همیشه مصداق نیست استثنا هم داشته مثل زن فرعون یا زن فکر کنم حضرت لوط(علیه السلام) پس نقش حمایتی زن از مرد رو نباید دست کم گرفت اما چون مردان به زات آینده نگر هستند در حالی که زنان به زات لحظه حال رو میبینند و خداوند حکیم سعادت و عاقبت به خیری را پس امر بر این هست که سکان هدایت خانواده دست مرد باشه تا هم با سعی و کوشش فراوان که در جسم و زات مرد نهادینه هست معیشت خانواده تامین شه هم روحیه لطیف زنانه مرد رو در پیشبرد خانواده یاری کنه و در مقابل این زحمات که مرد در بیرون از خانه و زن درون خانه میکشند احترام متفابل به همراه درک روحیات رو از هم داشته باشند ضمنا این زنان هستند که فرزندان رو تربیت میکنن و مرد آینده یک خانواده حاصل پرورش یک زن هست که این نقش بی اندازه یک زن رو از آینده یک جامعه نشون میده کلا خدا حکیم هست و ما از همه مصلحتهایش با خبر نیستیم ولی آنچه که من درک کردم همین مسئله آینده نگری مرد و زمان تربیت زنان هست اما ناقصه عقل بودن زنان به هیچ وجه منظور عقل ادراکی نیست چون نقص در عربی این معنی نقص در فارسی رو نداره اونچه که مشخص هست هر ایدئولوژی در جهت اهداف خودش عمل میکنه ایده مادیگرایان اهداف خودش رو داره هرچند الان باشند کسانی که به اون سمت کشیده شده باشند ایده اسلام هم اهداف خودش حالا کودوم فراگیره بسته به نگرش پیروانش هست که کمکاری در معرفی ایده اسلامگراهاست ولی مهم سعادت ایده هست که مشخص هست کدوم ایده سعادت آوره چه تو این دنیا چه تو اون دنیا صلوات یا الله |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |