|
توصیه هائی از جانب متأهل ها!
|
|
۱:۵۴, ۲۲/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۱ ۲۱:۵۴ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اینجا کارگاه پیاده سازی عملی زندگی عارفانه و عاشقانه امام علی علیه السلام و حضرت فاطمه سلام الله هست ![]() پس بسم الله درس اول:عشق و احترام در صدا کردن نام همسر -فاطمه جان -جان علی،جان فاطمه به قربانت -علی جان -جان فاطمه،جان علی به قربانت از این به بعد عاشقانه و با احترام همسرتون رو صدا بزنید
|
|||
|
|
۳:۱۱, ۲۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ما مجریم ولی خوب دیگه فکر کنم یاد بگیریم مشکلی نباشه. بعدا استفاده میکنیم :دی
|
|||
|
|
۱۴:۲۵, ۱۹/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام .اولا ما همچنان منتظر درس دوم هستیم .مامانم همیشه این درس اول رو می گفت .من هم همسرم رو از اول محمدجون صدا میکردم اغلب مواقع.حالا بعد از 6 سال اغلب افراد محمد جون صداش میکنن و دیگه اصلا نشنیدم کسی "ممد"صداش کنه .این تجربه شخصیمه .
من فقط مطالبی زنانه رو میگم که بدردتون بخوره : یادتون نره توی زندگیتون باید زنانه دعوابگیرید .نه مثل مردها با داد و هوار بلکه ملایم . ارام . یادتون نره همسرتون باید اولین و قویترین و بهترین ادم زندگیتون باشه - هم در ذهنتون و هم در عمل- فعلا
|
|||
|
|
۱۸:۵۸, ۱۹/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سعي كنيد در زندگي هنگام جرو بحث كوتاه بيايد وبحث رو به وقت ديگري موكول كنيد
هميشه سعي كنيد غرور شوهرتان حفظ بشودوبه قول معروف تو ذوق شوهرتان نزنيد مثلا وقتي يه ميوه نه چندان خوب ميخره زود نارضايتي خودتان راابلاغ نكنيد... هميشه وقتي همسرتان از بيرون به خانه مي آيد از او استقبال كنيد سعي كنيد در زندگي قانع باشيد.... اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم |
|||
|
|
۲۱:۰۴, ۲۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با سلام
تایپیک جالبیه من هم یه چیزی را که با مطالعه و تحقیق درباره زندگی زناشویی بدست اوردم و خودم هم در عمل انرا دیدم به یه فرمول رسیدم که برای همه کسانی که می خواهند توی زندگی خودشون فرمول های خوب را اجرا کنند می گذارم فرمول زندگی : محبت + گذشت = خوشبختی و زندگی خوب
|
|||
|
|
۲۱:۵۱, ۲۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
لطفا عنوان تاپیک رو عوض کنید همونطور که افراد متاهل به راهنمایی نیاز دارن افراد مجرد هم میتونن از این راهنمایی ها در زندگی آیندشون استفاده کنن
|
|||
|
|
۲۳:۱۷, ۲۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
اینکه همسر و مرد زندگیتون بدونه با روح و قلبتون اونو دوست دارین مهمه
تجربه من اینه که هیچ وقت مرد زندگی رو با هیچ مرد دیگه ای مقایسه نکنید و در نظر شما بهترین و محکمترین تکیه گاه زندگیتون باشه. اوایل ازدواجم یکی بهم سفارش کرد که مرد اگه از سه جیز تو زندگی راضی باشه نیازهاشو جای دیگه جستجو نمی کنه: 1 - شکم 2 - شهوت 3 - سومی یادم نیست فکر کنم مهمترینشون محبت باشه |
|||
|
|
۲۳:۲۳, ۲۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۲/آذر/۹۱ ۱:۵۴)KABOOTAREHARAM نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمبا سلام لطفا منبع این مطالب ر هم قرار دهید در پناه خدا |
|||
|
|
۲۳:۴۴, ۲۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام.
اینم توصیه من: به هیچ وجه نذارین پرده هایی که بین شما و همسرتون هست دریده بشه. حرمت همدیگه رو حفظ کنین. منظورم اینه که ... تحت هیچ شرایطی و تحت هیچ شرایطی از کلمات زشت استفاده نکنین. حتی در شوخی. چون اگه در شوخی از کلمات نامناسب استفاده بشه، فردا همین کلمات در دعواها هم استفاده میشه. یه توصیه دیگه هم اینه که... مطمئن باش 100 برابر اونی که تو همسرت رو دوست داری، مامانش دوستش داره. پس با هم توی یه گروه قرار میگیرین. نه در مقابل هم... خوشبخت باشین ان شاءالله. |
|||
|
|
۱۷:۲۱, ۲۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
زن وشوهر باید همراه وپشتیبان همدیگه باشن همیشه 2 نفر توی زندگی مشترک منو با رفتاراشون حیرت زده میکنن رفتارهای این 2 نفر همیشه من رو تحت تاثیر قرار میده ![]() ![]() ![]() مرد این خانواده به جز زنش و البته محارمش به هیچ زن دیگه ای حتی نگاه نمیکنه زن های زیبای زیادی اطراف این اقا وجود دارند اما ایشون هیچ توجهی به کسی نداره ![]() ![]() شاید تمام کارهای همسرش اونطور که اون میخواد نباشه اما همیشه از زنش پشتیبانی میکنه بعضی از اقایون ویا خانوم ها تا توی جمع میشینن نقاط ضعف همدیگرو جلوی اون همه ادم بیان میکنن ![]() ![]() ![]() این اقا طوری نسبت به همسرش محبت داره که رفتارش عین شخصیت های عاشق توی فیلماست ![]() ![]() واما خانوم که بدون شوهرش حتی خونه مادرش نمیره این خانوم معتقده ادم وقتی ازدواج میکنه باید به خانواده پایبند باشه برای همین تمام تفریحاتشو و اوغات بیکاریشو با همسرش میگذرونه ![]() ![]() هیچ وقت همسرش رو با هیچ کس دیگه ای مقایسه نمیکنه ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بچه هائی که بچه نیستند | میثاق | 38 | 16,752 |
۱۴/آذر/۹۲ ۰:۳۷ آخرین ارسال: L.H |
|
| سوالی هم از متأهل ها و هم از مجرد ها@وارد بشید!!! | ســــــاقی | 53 | 20,426 |
۹/مرداد/۹۲ ۱۲:۱۵ آخرین ارسال: medad.sefid |
|