کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایثارگری یا زالو صفتی،مسئله این است
۲۰:۲۹, ۱۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۲ ۲۱:۱۲ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
یه جاهایی رو کره زمین هست که بهشون میگن سر گردنه
در اون مناطق اگه اعتراض کنی چرا اقا این قیمت میدی؟میگه اگه نمیخوای نخر،تو هم مجبوری بخری چون امکان دیگه ای نداری
اخیرا یه چیزایی شنیدم که باورم نمیشه
آب معدنی 300 تومنی رو 20 هزارتومن فروختن(در شمال کشور که موقع بارش ها)
یا با قیمت های زیاد(اینقدر باور نکردنیه که نمینویسم) سقف خونه مردم رو پارو میکنند
کرایه های ده برابر
.
.
.
واقعا شرم اوره ،خیلی دور نیست که عاشورا تمام شده اما انگار ایثار مردونگی یه عده هم همونجا تموم شد.
اینی که میگم نقل به مضمون داشته باشید اصلش رو همینجا میذارم
شخصی میره خدمت امام صادق علیه السلام میگه من از یک معامله خیلی سود کردم
امام میپرسند و اون هم میگه یه گوسفندی داشتم،شخصی طلبه اش شده بود،منم با قیمت خیلی بالا بهش فروختم،امام بهشون میگه احسنت
شخص دیگه ای میاد همینو میگه و امام سوال میکنند،شخص میگه مثلا فلان جا سیل اومده بود منم (مثلا) گندم رو با قیمت بالا بهشون فروختم که امام ناراحت میشن و توبیخشون میکنند.

هنوز باورمون نشده رزق رو خدا میده
روزی ادم اون چیزیه که میخوره،نه پولی که داره جمع میکنه
هنوز باور نداریم تا به دیگری رحم نکنیم،خدا هم دلیلی نداره که به ما رحم کنه
و امان از روزی که خدا رحم نکنه

این از مواردیه که واقعا باید فرهنگ سازی و با متخلف برخورد سختی شه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، soheyl68 ، رضوانه ، فاطمه خانم ، انتصـار ، help me ، عبدالرحیم ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، aboutorab ، Tolou ، ضحی ، وحید110 ، sagheb ، Ali#59 ، السا ، rezamohammadi ، ADAM ، صبح صادق ، مجید املشی ، Havbb 110 ، #1Zero ، Night_World ، mahyamatin

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۰۶, ۱۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
یه قسمتش هم تقصیر خود مردمه که جلو هر کس و ناکسی سر خم میکنن. اگه جلو اون فروشنده کوتاه نیان و برخورد کنن باهاش دیگه دلال جماعت غلط میکنه اینجوری سواستفاده کنه از موقعیت!

در مورد فروشنده های مواد غذایی، اینها فقط واسطه هستند. جنس رو از تولید کننده میگیرن و فقط حق دارن با یک سود 3% به مردم بفروشند، ولی وقتی میان قیمت رو دو برابر یا ده برابر میکنن شما حتما قیمت روی محصول رو بدید بهشون. اگر هم گفت جنس خودمه نمیخوام بفروشم هم داره حرف مفت میزنه اینها مجوز گرفتند که اجناس رو پخش کنن ارث پدرشون نیست که هر قیمت بخوان بفروشن. برای خودم پیش اومده مغازه های اطراف دانشگاه معمولا قیمت ها رو دوبل میکنن وقتی هم به تعداد جنس میخری شدید به سمت بالا رند میکنن قیمت ها رو. کاری که شما میکنی قیمت رو خودت حساب میکنی پول رو میدی از مغازه میای بیرون طرف هم هیچ غلطی نمیتونه بکنه چون خودش میدونه چه غلطی کرده کار به درگیری نمیکشه هیچوقت!

این روش رو اینها پیش گرفتن چون یکسری آدم بی بخار هر قیمتی اینها بگند میخرن ازشون.
روی صحبتم با آقایونه، اگه دیدید دارید درگیر هم میشید وایسید تا حال طرف رو بگیرید، واقعا باید جلوی همچین آدمهایی وایساد، جنس رو بگیرید به اندازه ی قیمت روی بسته پول رو بدید از شیر مادر هم حلال تره اون جنس، نگران نباشید. کوتاه نیاید...

اونی میتونه بگه قیمت همینه میخوای بخر میخوای نخر که جنس تولید خودش باشه مثل تولیدی های لباس. نه اینکه مملکت در اختیارش گذاشته باشه بعد این هرچقدر بخواد بفروشه. آب معدنی 20 تومن؟؟!!
به شخصه معتقدم باید جلوی این آدما تو مملکت وایساد به هر قیمتی. همینا مردم رو بدبخت کردن وقتی کشور تحریم شد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rezamohammadi ، sagheb ، یاســین ، A L I ، Tolou
۲۳:۴۶, ۱۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
چند وقته پیشم واسه من اتفاق اتفاد،رفتم ترمینال یه کیک بگیرم،بعد قیمت رو 2برابر بیرون ترمینال میگفت(حالا ترمینال وسط شهر!!!!!!Big Grin) بعد به یارو میگم آقا چرا انقدر گرون میگی؟؟؟یارو به من میگه داداش اینجا ترمیناله ها؟قیمتش بیشتر بیرون!
منم از لجش کیک نگرفتم،تا خونه گشنه اومدم ولی پول زور ندادم!
من از اون موقع موندم که مثلا ترمینال چه فرقی با بیرون ترمینال داره؟
اگه اینجور بود که روی بسته میزد قیمت برای درون ترمینال و قیمت برای بیرون ترمینال!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، help me ، یاســین ، Tolou ، mahyamatin
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا