|
محصلان به گوش!!!
|
|
۱۹:۵۰, ۲۱/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/فروردین/۹۰ ۱۹:۵۳ توسط خادم الامام.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
با توجه با قضيه دشمن شناسي و دشمن ستيزي من در مدرسه خودمان اقدام به راه اندازي نشست هاي مهم "دشمن شناسي و وحدت اسلامي" كردم و در اين جلسات فيلم هاي استاد رائفي پور،مستند ظهور رو پخش كردم و حتي چند بيانيه اخير دكتر ررائفي پور رو تكثير كردم و در اختيار دانش آموزان قرار دادم(البته با همكاري مدرسه )به همه ي دانش آموزان و دانش جويان عضو تالار اين پيشنهاد رو ميدم تا اونها هم اقدام به چنين كاري كنند. چون به عقيده من مباحث دشمن شناسي،دشمن ستيزي و وحدت اسلامي بايد از دوران تحصيل دانش آموز به او آموخته شود،به همين دليل اين كار رو انجام دادم. به اميد ظهور مولايمان حضرت مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف)كه صد البته نزديك است. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۰۹, ۳۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۳۰/فروردین/۹۰ ۱۹:۵۴)ثامن ضامن نوشته است: یه وقت مطلب به اصطلاح شهید نشه الله اکبر که چه به سرمان آمده است. ببخشید دوست عزیز که این نقد پای نوشته شما نشست، دلگیر نشوید اما باید از خودمان شروع کنیم. خودمان که رعایت کردیم، می توانیم تازه دیگران را هم روشن کنیم: (۱۵/اسفند/۸۹ ۱۹:۰۰)مسافر نوشته است: اگر کسی نتواند مطلب مورد نظرش را به خوبی بیان کند یا به مقصودش از آن صحبت نرسد می گوئیم فلانی حرفت شهید شد! یعنی "شهید شدن" را برابر "هدر رفتن" استفاده می کنیم!!! ولی آیا شهید کسی است که به هدر رفته است؟! |
|||
|
|
۲۱:۱۸, ۳۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
ميدونيد من براي اولين بار اينو به بچه هامون گفتم چي گفتن؟واي تو خيلي حساسي!!!! من از طريق ظهور با سايت اشنا شدم كه دبير دين و زندگي تو مدرسه برامون گذاشته بود ولي اونجوري كه رو من جواب داد واسه بقيه بچه ها جالب نبود واسه همه كسايي كه جامعه رو واسه ظهور اقا اماده ميكنن دعا ميكنم واسه ما كه جواب نداد انشا الله شما موفق باشيد ![]()
|
|||
|
|
۱۲:۳۲, ۳۱/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/فروردین/۹۰ ۱۵:۴۹ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۳۰/فروردین/۹۰ ۲۱:۱۸)fateme نوشته است: سلام سلام مشکل اصلی این هست که، خودمون می خواهیم بحث کنیم یه مطلب جالب تو سالهای قبل، تو دانشگاه دامغان، همایش فراماسونری برگزار می کنن دوستانی که شروع به صحبت کردن می کنند، نمی تونن مطالب رو درست و پایه ای باز کنند می گن که خشایار شاه دائم الخمر بوده. نتیجه این میشه که انجمن ایران شناسی اعتراضیه میده اینا عذر خواهی می کنن کلا بحث خراب میشه ولی من اومدم 5 تا مجلس استاد رائفی پور رو به ترتیب دانشگاه آزاد قزوین، علامه طباطبایی، هیئت حضرت اباالفضل نیشابور و مجلس موعود رو DivX کردم زدم تو DVD الحمد لله تا الان حدود 500 تا پخش کردم و معمولا خود افراد مشغول به رایت کردن و پخش کردن شدند دوست دارم زمانی که یکی از این DVD ها به هر کسی بدم، بگه که دارم و دیدم |
|||
|
|
۱۳:۰۹, ۳۱/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام
منم چند وقتی هست این کارو میکنم بعضی ها خیلی خوششون میاد واستقبال میکنن بعضی ها هم نه ولی نباید ناامید شد. حداقل لطفش اینه که حتی اونایی که حرفامو قبول نکردنم یه جورایی آمادگیشو پیدا میکنن و خودشونم دنبال این قضیه رو میگیرن. |
|||
|
۱۳:۳۳, ۳۱/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۳۱/فروردین/۹۰ ۱۲:۳۲)محب الزهرا نوشته است: [quote='fateme' pid='17223' dateline='1303231729'] سلام یه جریان جالب برام اتفاق افتاد به همین دلیل همین جا اعلام می کنم تمام کسانی که DVD مذکور رو احتیاج دارند براشون پست می کنم، با کمال میل |
|||
|
|
۲۰:۵۴, ۱۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
مسافر عزیز
از تذکرت ممنونم اما سوء تفاهم شده! اصلا منظورم اونی نبود که شما برداشت کردید اگه دقت کنید تو یادداشتم نوشتم که { به اصطلاح } اینجوری میگن به هر حال از محضر شهدا و امام شهدا معذرت می خوام و دیگه این اصطلاح رو بکار نمی برم چون شاید بازم سوء تفاهم بشه! |
|||
|
|
۲۳:۱۷, ۱۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
من تو مدسه و دانشگاه زیاد نفوذ ندارم .اگه ریا نباشه. من محلی عمل کردم .یعنی با چندتا از جونان . مسجد روستارو فعال کردم .cd ظهورهم برای افرادی که میخواستن و سنشون به این حرفا قد میداد دادم و پخش کردم .برایی بچه هایی راهنمایی و دبیرستا بیشتر سخنرانی استاد دانشمند بردم و رایت کردم .به نظر من برایی بچه ها اول روش دینداری و اداب اون زیبایی های دین و نشون دادن بهتر تا با فراماسونری اشنا کردن. وقتی طرف مسجدی شد نماز خون شد ولایی شد اونوقته که دشمن شناسی رو بهش باید یاد داد .یه مثل چینی در همین حدود میگه:اگه یکی دنبال حقیقت بود به او کمی از حقیقت را نشان بده .مانند تشنه اب اول به او نصف لیوان اب بده اگر باز خواست نصف دیگر اورا همیشه تشنه نگهدار از عقل بدور است که یک بشکه اب برسرش بریزی"فکنم دکور مثل خراب کردم
"
|
|||
|
|
۱۲:۵۲, ۱۷/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
در تایید فرمایش hamed313 یه حدیث داریم که الان کاملا یادم نیست
اما مضمونش اینه که : جوانان و بچه های خود را قبل از اینکه با افکار انحرافی و کفر آلود گمراه شوند با حقایق و معارف الهی آشنا کنید چرا که قلب جوان مثل مزرعه ای خالی و البته آماده کشت است ، هر چه در آن بکاری همان را درو می کنی بادروا احداثکم ... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |