کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Man of Steel مرد پولادین
۹:۳۷, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

فیلم مرد پولادین یکی از آخرین ساخته های آخرالزمانی هالیووده

میشه گفت این قسمت چهارم از سری فیلم های بت منه البته با یه کارگردان دیگه

اگر خواستید در همان تاپیک مواد لازم یا رستگاری ادامه بدیم یا یه تاپیک جدا براش بزنیم

اینجا یه مقدارشو گفتم

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17...#pid246142

یچیز جالبی که به هر دلیل برام تازگی داشت این قسمت از فیلم بود (فیلمش حرف زیاد داره)

موقعی که ژنرال زاد اعلام "ظهور" می کنه این عبارت رو میگه

You Are Not Alone
هر کسی تو هرکجای کره زمین این پیام رو به زبان خودش دریافت میکنه

یعنی انقدر تابلو!!!

[تصویر: u_r_not_alone.jpg]

اما یچیز جالب دیگش چهره زاد بود

در تاپیک مواد لازم اگر خوب فکر کنید متوجه میشید Bane نعوذ بالله اشاره داره به حضرت

[تصویر: Bane.jpg]

بعد وقتی میخواد پیامشو بده این تیکه رو ببییند (دقیقه 64 فیلم)

[تصویر: 01.jpg]

در حالی که هیچ دلیلی نداشت صورتش رو اینطور نشون بده

[تصویر: zod.jpg]

اما باز هم مبحث سرنوشت رو بهش اشاره میکنن در این فیلم

این یه مقدمه بود تا بریم سراغ بقیه فیلم

ادامه دارد....Cool
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، rezamohammadi ، mohammad reza ، عبدالرحیم ، Justice Bringer ، Reza2035 ، Imam12 ، meisamtiger ، Ali#59 ، fafa* ، أین المنتظر ، fatemeh-55 ، دل خسته

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۱۸, ۱۰/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۲ ۱۶:۰۲ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #41
آواتار
(۹/بهمن/۹۲ ۱:۰۴)Imam12 نوشته است:  ببین من این فرمولهارو رد نمی کنم ولی میگم همه جا کاربرد نداره برای مثال ممکنه توی فیلم مصائب مسیح شخصیت مسیح همون شیطان باشه(فیلمو یادم نیست) ولی اینکه ما با این فیلم به این نتیجه برسیم که هر فیلمی به مسیح اشاره کرد منظورش شیطانه اشتباهه

برادر اصلا بحث فیلم مصائب مسیح نیست ... مسیحی که داخل کتاب تحریف شدشون هست ، همون هروس و همون لوسیفر هست.

عرض کردم خدمتتون ، فقط کافی ـه شما در مورد *تشابهات مسیح و لوسیفر* سرچ کنید:

Jesus Lucifer Similarities

نقل قول: در مورد زندان و نوح و بقیه هم همینطور

قطعاً درست میفرمایین، ما هم وقتی مثلا وقتی میگیم اندی دوفرین نماد ابلیس هست ... اینجوری نیست که فقط یکی از این موارد محقق شده باشه تو فیلم. قطعاً باید چنتاش با هم باشه تا ما بتونیم دلیل قانع کننده داشته باشیم برای مخاطب و قبل از اون برای خودمون.

نقل قول:هرچند که نظریه 2 شیطانی رو قبول ندارم و توی هیچ فیلمی ندیدم و توی واقعیت هم وجود نداره

جملات بنده رو میخونید ؟!؟

اشاره کردم خدمتتون تو ارسال قبلیم ... همین فیلم The Dark Knight رو که دیدین ... تو این فیلم هم *جوکر* نماد ابلیس هست، هم *بتمن*.

تو فیلم Watchmen هم اگه دیده باشین. همۀ اون قهرمان ها ، نمادی از ابلیس هستن (البته تحلیل همۀ شخصیت هاش سخته). یکیشون که دقیقاً کپی بتمن هست (دنیل؛ یه بچه مایه دار که پدر مادرش رو از دست داده) ، یکیشون میفته زندان (رورشاک) ، یکیشون نماد جن آبی هست (John یا دکتر منهتن) ، یکیشون نماد شهوت هست (Comedian)

اساطیر یونان رو هم اگه خونده باشید، میدونید که ابلیس در قالب های مختلف توی اون اساطیر وجود داره (دیونیزوس = کاشف شراب = ابلیس / پرومتئوس = آورندۀ آتش (خرد و دانش) = دعوت انسان به خوردن از درخت ممنوعه = ابلیس / پان = خدای سانتور (نیمه حیوان نیمه انسان؛ مثل اجنه) = ابلیس / هرمس = نمادش 2تا مار هست پیچیده بدور 1 عصا = بافومت = ابلیس) الی آخر. همینطور اساطیر روم ، مصر، بابل و ...

نقل قول:برای مثال یکی از فرمولهای شما که توی نقد زندگی پای گفتید این بود که شخصیت پای به نوح اشاره میکنه و نوح هم همون پرومتئوسه و پرومتئوس هم همون شیطانه در نتیجه پای و ببره هم همون شیطانن!

درسته ، اینو گفتیم ... ولی این تنها دلیلمون نبود که ، بود ؟!؟ Huh

مطالب دیگه ای مثل ماجرای جزیره ، ماجرای سرنوشت و ... رو هم اشاره کردیم.

نقل قول:یه چیز دیگه هم اینکه شما فکر نکن هرچیزی که اقای عباسی یا اقای رائفی پور میگن درسته تحلیل اقای رائفی پور از فیلم ارباب حلقه ها یادتون هست یکی از خنده دار ترین تحلیلای ممکن بود(نابودی دجال کار هرکسی نیست)

بله، خب این اساتید هم ممکن اشتباه کنن ، معصوم که نیستن. به شخصه اون تحلیل استاد رائفی دربارۀ ارباب حلقه ها رو قبول ندارم.

نقل قول:یا درمورد جدایی نادر از سیمین که شاهکار بود

تحلیل جدایی نادر از سیمین ایشون بسیار منطقی و دقیق بود اتفاقاً ... با کجای تحلیل ایشون مشکل دارین شما ... با لایۀ 4 (مربوط به ماجرای سقیفه و حضرت زهرا [س] و امیرالمؤمنین [ع])

نقل قول:یا مثلا استاد عباسی گفت مامن در فرهنگ غرب یعنی مهدی! طبق کدوم مدرک خدا میدونه

مدارک رو اشاره کردن دیگه ... اصلی ترین دلیلش همون بود که اشاره میشه "مامن با کمک الهی ظهور میکنه"

البته شاید منظورشون از فرهنگ غرب رو درست نگفتن ... خدا عالمه. چون در کتب اینا ، مامن خدای طمع و حرص و آز هست اونجوری که بنده یه سرچ سطحی کردم.

البته اون ماجرایی هم که تو فیلم اشاره میشه "مامن حکومت خودش رو از *خون* و *آتش* می سازه* هم برای بنده سند هست. چون مطمئن هستم که این کلمات رو دارن میچسبونن به امام زمان [عج].

...

خطاب به آقا رضا:

آقا رضا ، با توجه به اینکه فرمودین کاراکتر سوپرمن نماد مسیح هست ... این دیالوگ ها رو چطور توجیه می کنید:

[تصویر: Untitled_1.jpg]
[تصویر: Untitled_2.jpg]

مگه سوپرمن مسیح نیست ... پس چه دلیلی داره مردم از ترس اون رو پس بزنن (وقتی بفهمن که واقعاً کیه) !!!
ولی وقتی متوجه بشیم که سوپرمن بیشتر از اینکه مسیح باشه ، لوسیفر ـه ... تمام صحنه ها و تمام دیالوگ ها معنا پیدا میکنه !

توجه: بنده هم قبول دارم سوپرمن نماد مسیح هست ، ولی معتقدم منظور اینا از مسیح همون لوسیفر ـه ، نه آنتی کرایست !
no offense ولی فک میکنم شما در شناخت آنتی کرایست دچار سوء تفاهم شدین !

آنتی کرایست یا ضدمسیح در مسیحیت با تعاریفی که در کتاب مقدس ازش شده ... برابر با دجال در اسلام نیست !!! ولی متأسفانه مثلا مستند ظهور این 2تا رو یکی میگیره ... یا تو ترجمۀ فارسی انجیل که تو سایتا موجود هست، آنتی کرایست رو دجال معنی کردن !!!

دجال مسیح دروغین هست، ولی آنتی کرایست تعاریفی که براش شده بیشتر شبیه یه فردی مثل سفیانی ـه (نه اینکه سفیانی باشه) ی مثال زدم که تقریباً ذهنتون نزدیک بشه.

البته تو رسانه هاشون سعی دارن که *آنتی کرایست* رو بچسبونن به امام زمان [عج] و چندین ساله که دارن اشاره میکنن ، امام زمان [عج] همون آنتی کرایست در کتاب مقدس هستش.

این نکته هم حائز اهمیت هستش که تنها کسی که از کاراکتری تحت عنوان آنتی کرایست حرف زده ... یوحنا (John) هست که حتی شیطان پرستی مثل خانوم Helena Blavatsky هم تو کتابش (Isis Unveiled) اعتراف میکنه که این فرد *کابالیست* بود.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، مصطفي مازح7610
۱۸:۴۵, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #42

نقل قول:مگه سوپرمن مسیح نیست ... پس چه دلیلی داره مردم از ترس اون رو پس بزنن (وقتی بفهمن که واقعاً کیه) !!!
ولی وقتی متوجه بشیم که سوپرمن بیشتر از اینکه مسیح باشه ، لوسیفر ـه ... تمام صحنه ها و تمام دیالوگ ها معنا پیدا میکنه !

لطفا دیگه منو وارد این تاپیک نکنید Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، عبدالرحمن
۶:۵۴, ۱۲/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۲ ۶:۵۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #43
آواتار
من بزودی وارد تاپیک میشم دوباره Big Grin

آقا رضا بازی با احساسات!!!؟ Big Grin

یه نکته رو فقط بگم

چون اینجور صحبت های ما جدیده اینطوری گارد میگیرید

جدید بودن دلیل بر باطل بودن نیست

مثل داروینیسم که صرف قدیمی بودن مقبوله بدون هیچ دلیلی

در ضمن

ما نقد نمیکنیم!!!

نقد در مورد چیزیه که ما قبولش داریم در حالی که ما اصلا این سیستم (هالیوود و وابسته هاش) رو به رسمیت نمیشناسیم و خواستار نابودیش هستیم

البته بصورت نرم نه سخت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، مصطفي مازح7610
۰:۱۷, ۱۳/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۲ ۰:۵۰ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #44
آواتار
(۱۲/بهمن/۹۲ ۶:۵۴)عبدالرحمن نوشته است:  من بزودی وارد تاپیک میشم دوباره Big Grin

نمیخواد دادا ... همون ارسال اول ـت ما رو بس ـه !!!

خو راس میگن بنده خداها دیگه ... فیلمو نصفه دیدی ، بدون سند و مدرک نوشتی این اینه ، اون اونه ... انگار که تاپیکو فقط ایجاد کردی که من [که متوجه حرفات هستم] ببینم !

یه صفایی به ارسال اول تاپیک بده . عبدالرحمن جان ! مطالب آقا رضا رو بگنجون توش و کلاً مطالب خوبی که دوستان تو تاپیک گذاشتن رو بگنجون تو ارسال اولت ... که مهمونای تالار و کلا کاربرا سردرگم نشن !!!

البته همۀ اینا بعد ازینه که فیلم رو کامل نشستی دیدی !

ببینیم چه میکنی دیگه ... این ریش و اینم قیچی !!! Big Grin

love Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Imam12 ، Reza2035 ، مصطفي مازح7610
۵:۴۵, ۱۵/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۲ ۵:۴۶ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #45
آواتار
بسم الله الؤحمن الرّحیم

من قبل از اینکه این تاپیک رو ببینم، این فیلمو دیدم. وسطاش به همین نکات عبدالرّحمن رسیدم.
برام جالب بود.
تو نت سرچ کردم نقد این فیلم رو.
بعد دیدم بیداری اندیشه اومد بالا.
و بالأخره دیدم که عبدالرّحمن تاپیکی زده و همین نکاتی که برای من هم جالب بود رو نوشت.
یه صحنش جالبه:
تلویزیون های تمام جهان، به زبان های مردم هر منطقه ای توسط یک منبع، این جمله رو منعکس میکنن:

you are not alone

شما تنها نیستید...

امّا سؤال من:

واقعا هدفشون از ساخت این فیلم و امثال این فیلم ها چیه؟؟؟

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Justice Bringer
۸:۲۴, ۱۵/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۲ ۸:۲۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #46
آواتار
سلام صبح بخیرCool

خوب شد یادم افتاد بیام اینو بنویسم (تشکر از جلال)

یکی از لایه های پنهان مرد پولادین و بت من 3 در این پیامیه که مینویسم

پیامی که این فیلم ها دارند اینه

شیطان خودش میدونه که آخرش بازندس

پس برای یک شخص خبیث (همین ابلیس) چی بهتر از این که بیاد افکار مردم رو حتی بعد خودش آلوده کنه؟؟؟

اگر فیلم اره رو هم نگاه کرده باشید میبینید جیگ ساو طوری برنامه ریزی کرده که حتی بعد مرگش هم افراد تحت کنترلش باشن (البته خیلی وقته این فیلمو ندیدم ولی فقط یه مثال زدم از برنامه ریزی بعد مرگ)

این در واقع مشابه این ضرب المثله

دیگی که برا من نجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه

متوجهید؟

حالا چکار میکنه

ابلیس در این فیلم ها خودش رو ایثارگر معرفی میکنه

میگه اون موقعی که من مردم (بدرک واصل شدم)

1-برا خاطر شماها بود

2-مظلوم بودم

3-در قالب دیگه کنار شما هستم (تناسخ)

مورد دیگه همون چیزیه که مهدی گفت

تمام گزاره هایی که در مورد ابلیس میدونیم پنبه همشو میزنه

مثلا از قول ژنرال زاد میگه شما ماهیتشو نمیدونید اگر میدونستید بهش جا نمیدادید و ...

مورد دیگه اینکه ابلیس خیلی دوست داره خودشو نشون بده

عقده دیده شدن داره

یه نکته جالبی که در فیلمش دیدم این بود

سوپرمن در عین اینکه خیلی به مردم کمک میکنه

آدم کینه ای هم هست

وقتی چندتا صحنشو کنار هم گذاشتم یاد این قانون در شیطان پرستی نوین افتادم که دقیقا عکس قانون مسیحیت تحریف شدش (>> صورتت اگر سیلی زدن بزار اونطرف رو هم بزنن!!!)

11 تا قانون دارن

اینجا بخوانید

http://www.churchofsatan.com/eleven-rules-of-earth.php

یکیش اینه که شدیدا بر مبنای اومانیزم پایه ریزی شده

11. When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him.

وقتي در سرزميني آزاد قدم بر ميداري. كسي را آزار نده. اگر كسي تو را مورد آزار قرار داد. از او بخواه كه ادامه ندهد. اگر ادامه داد، نابودش كن.

خیلی ظریف اومده مسیحیت تحریف شده رو تکمیل کرده

این قسمت از حرفم اشاره داشت به اون قسمتی که یکی از راننده کامیون ها مسخره اش میکنه و سوپرمن چیزی بهش نمیگه! ولی بعدا میبینید چه بلایی به سر کامیونش اورده

نقل قول:امّا سؤال من:

واقعا هدفشون از ساخت این فیلم و امثال این فیلم ها چیه؟؟؟

اعتقاد بنده بر اینه که میخوان همون طور که تا الان کنترل اذهان رو به عهده گرفتند

بعد از ظهور هم سعیشون رو در جهت خرابکاری و بهم زدن اوضاع انجام بدن

تیری در تاریکی (برای خفاش ها نور تاریکیه>> عجب جمله ای شد مهدی Big Grin )

یه نکته دیگه از بت من 3 بگم که با این فیلم مرتبطه

پیامی که در این فیلم ها به بیننده منتقل میشه اینه که

اگر به غیر از حکومت شیطان بزرگ آمریکا به دامن کس دیگه ای برید ضرر کردید

حتی

حتی شاید یک نفر آزادتون کنه (Bane)

ولی اسارت و زیر یوغ آمریکا بودن بهتر از آزادی و عدالتیه که آمریکا نداره

البته این پیامی که گفتم خیلی پیچیده بود!!!

نکته بعدی هم در مورد ژنرال زاد بود که در ارسال اول تاپیک گفتم

شاید گفته باشید خب ژنرال زاد ماسک داشت و ربطی به ماسک Bane نداره

ربطش اینه

ژنرال زاد موقعی اون پیام سراسریشو مخابره کرد که داخل سفینه بود

داخل سفینه هم هوای خودشون رو داشت و نیازی به ماسک نبود

مگر یک نیاز

اینکه یاد Bane بیفتی

تمام این فیلم ها مثل تکه های پازل هستن

================================

در پایان دو تا مورد دیگه رو هم بگم

1-احتمال خیلی زیاد داره کاری بکنند در آسمان برای فریب مردم (بازش نمیکنم)

2-احتمال خرابکاری رو در جام جهانی 2014 میدم

این البته مربوط میشه به فیلم اینسپشن و بت من سه

فقط دقیقشو میگم

INCEPTION 4:46
The Dark Knight Rises 1:29

الله اعلم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند: