|
بازي gta5
|
|
۱۶:۰۲, ۱۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
با عرض سلام خدمت دوستان عزيز ميخواستم بگم هيچ بهgta5توجه كرديد. اول اون با يه شكا از ستاره 5پر و يك حرفRشروع ميشود. دوما از انواع هرم ما ، ابليسك ها ، و عكس هاي مستهجن و.... استفاده شده كه جاي بحث داره. اگه ميشه نظراتتون رو براي ما ارسال كنيد. در صورت امكان با تصوي
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۲۱, ۲۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بازی جی تی ای آثار تخریبی روانی زیادی میتونه روی روان افراد داشته باشه.
میل به قانون شکنی، میل به کشتن، میل به تجاوز ، روی بچه های کوچیک که اغلب مشتری بازی های اوپن ورلد هستند تاثیر داره. من خودم حرفه ای بازی ها رو دنبال میکنم و معتقدم جی تی ای یکی از بی ارزش ترین بازی های تولیدی اونم با هزینه بالاست. |
|||
|
|
۳:۳۶, ۲۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
شرکت راک استار ازبهترین شرکتها درزمینه ساخت بازیهای انتقادی است. ازبهترین ساخته های این شرکت بازی ضدفراماسونی مکس پین است. دربازی های GTA (سرقت بزرگ)، سبک زندگی ورواج مصرف گرایی و همچنین عضویت درباندهای قاچاق وگنگستری مورد انتقاد قرار میگیرد. به طوری که همیشه درپایان تعدادی از دوستان واعضای خانواده خودرا سراین راه ازدست میدهیم. اوج انتقاد در GTA4 (IV) به چشم میومد که نیکو تمام تلاش خودراکرد تازندگی ایده آل پیداکند(رویای آمریکایی) اما درآخر باازدست دادن یکی از عزیزانش میفهمد رویای آمریکایی چیزی جز رویای پوچ وبی ارزش نیست واین تلنگری است برای افرادی که به هرروشی میخواهند به زندگی ایده آل برسند وتلنگری برای افرادی که درمصرف گرایی وپوچی های دنیا غرق شده اند. |
|||
|
|
۱۹:۲۹, ۲۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول:شرکت راک استار ازبهترین شرکتها درزمینه ساخت بازیهای انتقادی است. ازبهترین ساخته های این شرکت بازی ضدفراماسونی مکس پین است. مکس پین؟ قسمت سوم مکس پین فقط تو سه کلمه خلاصه میشه: قهرمان همیشه مست. |
|||
|
|
۱:۰۸, ۲۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
واما چندتا سوال پیش میاد: ازمکس پین چقدرمیدانید؟ آیانسخه های قبلی رابازی کرده اید؟ آیامیدانیدچرا او به این روزافتاده است؟ درآخر لطفاپس ازپاسخ به سوالاتم دیگر از مکس پین بحثی به میان نیاورید تااز موضوع اصلی دورنشویم. یک نکته:بازی که درموردش بحث شد GTA5 نام ندارد، بلکه "GTA SAN ANDREAS" نام دارد. "GTA 5" (GTA V) هنوزعرضه نشده ودرحال ساخت است. درپناه حق |
|||
|
|
۱۴:۰۰, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
نقل قول:آیانسخه های قبلی رابازی کرده اید؟ این موضوعات شکست برای قهرمانان قبلی تو بازی ها الان کلیشه ای شده. نمونه آخرش کریس ردفیلد تو قسمت ششم رزیدنت اویل. اینکه قهرمانی شکست بخوره یا آسیبی ببینه به هر دلیلی و پناه ببره به الکل به نظر من تاثیر مخربی داره رو مخاطب. |
|||
|
۰:۰۴, ۳۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
دوست عزیز احتمالا یاشما مراحل "کریس" را نرفته ایدیا بدون دقت وتوجه به داستان، بازی رابه پایان رساندید. زیرادر ابتدای بازی "پیرس" پیش "کریس" آمده و پس ازدعوا در"بار" بااو صحبت میکند سپس کریس قبول میکند تافرماندهی گروه راقبول کند. درپایان نیز"کریس" دوباره تمام افرادخود را ازدست داده وهلیکوپترهای "BSAA" برای نجاتش می آیند. درصحنه آخرکریس را درهمان"بار" ابتدای بازی میبنیم امانه درحال شرابخوری ومستی بلکه درحال خوردن غذاست(به معنی ترک الکل); سپس یکی ازافراد سازمان به اومیگویدکه ماموریتی جدیددارد وکریس به سوی روشنایی به راه میفتد. قهرمانها دچارفراز و نشیب میشوندو ممکن است بعضی اوقات بلغزنداما فردی قهرمان باقی میماندکه به تنهایی یاباکمک دوستان خود برمشکلات غلبه کندو راه روشنایی رادر پیش بگیرد. (ای کاش بازیش، مثل داستانش عالی بود) من مکس۳را هنوزتموم نکردم پس درموردش نظری ندارم. بحث درموردمکس پین زیاده ولی اینجا جاش نیست. (از جی تی ای رفتیم به مکس پین ازاون رفتیم به رزیدنت اویل، فکرکنم آخرش برسیم به اساسین'ز کرید:-D) درپناه حق |
|||
|
۱۳:۱۸, ۳۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
من یکی از مشتری های بازی رزیدنت اویل هستم. به عنوان نمونه این مثال رو زدم. فارغ از اینکه آخر داستان به کجا میرسه.
من تو خیلی از بازی ها مشاهده کردم که قهرمانان شکست خورده پناه میبرن به الکل. حالا خودتون قضاوت کنید این یه ذهنیت در مخاطب ایجاد نمیکنه؟ که اگر در زندگی شکست خوردی پناه ببری به الکل؟ از کجا معلوم قراره مثل کریس یا حتی مکس پین نجات پیدا کنی؟ در ضمن مکس پین 3 فارغ از کیفیت بالای گرافیکی در روند داستان و شخصیت پردازی دچار اشکال بود. بعد از یه مدت رفته رفته احساس خستگی به گیمر دست میده. یکنواختی داشت مکس پین 3. مشکلی که سازندگان بازی گیرز آو وار به خوبی تو قسمت دوم و سوم حل کردند اما سازندگان مکس پین بهش توجهی نکردند. |
|||
|
۱۶:۱۲, ۱/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۲ ۱۶:۱۶ توسط Yaser_h2011.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۲۴/خرداد/۹۲ ۱۹:۲۹)black نوشته است: مکس پین؟ قسمت سوم مکس پین فقط تو سه کلمه خلاصه میشه: قهرمان همیشه مست.مست شدن مکس به خاطر اتفاقاتی بود که واسش افتاد !!!!!!! تو سری دوم ! راستی از gta 5 اینو بدونین که اول سری این به دلیل داشتن صحنه های جنسی (این صحنه ها زمانی هستش که سی جی با دوست دخترش بیرون میره و اگه بتونه اون درجه رو ماکس کنه زمان برگشت ............ که تو تمام نسخه ها یه صحنه سیاه هستش چون با اخطاری که به این بازی شد این صحنه ها از بازی حذف شد !!! البته بعدا پچ فعال ساز واسش ساختن
|
|||
|
۱۸:۱۶, ۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۳۱/خرداد/۹۲ ۱۳:۱۸)black نوشته است: من یکی از مشتری های بازی رزیدنت اویل هستم. به عنوان نمونه این مثال رو زدم. فارغ از اینکه آخر داستان به کجا میرسه. به نام خدا دوست عزیز من نمیگم کار درستی انجام میدن، من میگم آخربازی خودشونو نجات میدن. مگه تو جفت بازیها گفتن کارخوبی میکنن که به شراب روی میارند، اتفاقا به جفت شخصیتها حقارت میدن. بعدشم یعنی چی فارغ از این که آخرش به کجامیرسه؟ آخر داستان از همه جا مهمتره چون قراره نتیجه گیری بشه. آدم ناراحت، نباید معتاد بشه. فکرمیکنی بدبختی های مکس پین به خاطرچی بود؟ اگه به دیالوگهای بازی توجه میکردی میفهمیدی در زمانهایی که مکس مست بود، خلافکارا حمله میکردند ومکس نمیتونست به نحو احسن کارشو انجام بده در پناه حق |
|||
|
|
۰:۱۳, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
یه نکته یادم رفت: آقای بلک یه جوری میگی ازکجامعلوم مثل مکس وکریس نجات پیداکنن، انگار آن دو یه دفعه ترک کردند، جفتشون اراده داشتند ومثل یک مرد اعتیادو گذاشتند کنار. ساعقه نزدکه بهشون تاترک کنن. دیالوگ های مکس قبل کچل کردن خودش، کاملا نشون میدادکه از وضعیت کنونی خود، ناراضی است. و نمیخواست "یه مست" از دنیا بره. اصلاح موهاش نشانه ای از تغییری بزرگ درخودش بود برای افرادی که انگلیسی نمیفهمند. پس شیشه شراب رو شکست و اراده ی خودش رو بیدار کرد. "من نمیتونم به فرارکردن ادامه بدم، باید با حقیقت رو به رو بشم و مسئولیت رو بپذیرم" کریس ردفیلد در پناه حق |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ساخت بازي هاي رايانه اي | help me | 4 | 2,395 |
۱۳/آذر/۹۰ ۱۹:۱۲ آخرین ارسال: fereydun |