کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استفاده ازاسلام علیه اسلام!!!
۰:۵۴, ۲۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #1

سلام دوستان عزیز
بنده غریب به دو سال هست که در سایت اجتماعی http://www.friendfa.com عضو هستم و فعالیت میکنم

نزدیک به یک سال هست که این سایت مدیریت نمیشه و واگذار شده!!! البته شاید هم مدیریت میشه، اما به شکل دیگه ای!

این سایت رو بنده بارها و بارها به فی*ل*ترینگ و....معرفی کردم و...، اما به هیچ وجه تاکنون فی*ل*تر هم نشده و تغییری در روند مدیریت ندیدیم!!

اخیرا دیده شده افرادی عالم به دین اسلام و مسلط به زبان پارسی و عربی توی این سایت ظهور کردند... اما از دین اسلام علیه دین اسلام دارند استفاده میکنند

مطالب راست و دروغ رو باهم به خورد دوستان و کاربران میدند! دروغ و راست و شبه ناک رو با هم قاطی میکنند و در قالب فرد آگاه و عالم به دین اسلام دارن روی دوستان تاثیر میذارن و.....

جهت بهتر فهمیدن مطلب شما رو با این فرد و لینکهایی از ایشون آشنا میکنم

این کاربری متعلق به این فرد آگاه هست که علیه دین داره اقدام میکنه:
http://www.friendfa.com/TAZKERAH
کافی مطالب و کامنتهاش رو هم بخونید تا با نوع نگرش این فرد آشنا بشید و متوجه بشید، چه شخصیتی داره و...!!!

این هم ادعای یکی از دوستان هست، که به احتمال زیاد ایشون رو خوب شناخته و علیهش اقداماتی انجام داده و...
پست ایشون رو هم بخونید http://www.friendfa.com/GHELMAN#23185893

آخر الامر از دوستان و اساتیدی که به زبان عربی و علوم اسلامی تسلط دارند و....خواهشمندم در این سایت عضو بشوند و پاسخ این دشمنان را بدهند.
.
و اگر امکانش هست، علیه این فرد اقدام کنند و..........
سپاس گزارم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، soshiant ، یاســین ، MAHDI59
۳:۲۷, ۲۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام دوست عزیز .

والا ما که رفتیم تو سایت چیزی سر در نیاوردیم !!!!

یا سایت خیلی عجیب بود یا ما بلد نبودیم یا به این تالار عادت کردیم ...!!!Blush

ظاهرا تو همون سایت به دیگر دوستان اطلاع رسانی شده توسط یک کاربر ... اینکه بخواییم بریم و بحث کنیم ایشون هم جبهه گیری میکنن و احتمالا نتیجه ای نخواهد داد .

البته شاید نظر دیگر دوستان این نباشه ...Dodgy
۳:۳۸, ۲۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #3

سلام علیکم دوست خوب

این سایت خیلی ساده و راحت میشه باهش کار کرد، فقط باید ثبت نام کنید، که اینکار هم بسیار راحت هست!!

درست هست، دوستان ایشون رو معرفی کردند و تقریبا خلع صلاح شده این کاربری، اما هنوز داره فعالیت میکنه، هرچند فعالیتش بی نتیجه هست و...

من از سایت تعجب میکنم، که مدیریت نداره!!!! و اینکه چرا فیل ترینگ اقدامی در خصوص این سایت انجام نداده و نمیده!!؟؟

و چرا به کاربرانی چون این فرد اجازه فعالیت داده شده و......!!؟

به نظر بنده هنوز جا داره ایشون رو محکوم کرد، حرفاهایی میزنه علیه مشاهیر ایران و تهمت هایی به شخصیتهایی چون ابو علی سینا!! دکتر شریعتی !! الهی قمشه ای ، کورش کبیر و... و.... و.....

اینها مشاهیر بودند، به بزرگان هم تهمت ها زده و خیلی هاشون رو رد کرده و میکنه و.......
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا