کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 1.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتقاد صریح مجری مشهور برنامه های مذهبی سیما از بدرقه ضریح
۹:۳۱, ۲۶/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۱ ۹:۳۴ توسط -Ali-.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 100916766509.jpg]
به گزارش بولتن نیوز، علی درستکار مجری برنامه این شب های شبکه اول تلویزیون در وبلاگ خود نوشته است

سلام ... بارها و در موارد زیادی پیش اومده که یا در زندگی شخصیم یا در مشاهدات اجتماعیم به رفتارهایی برخورده ام که رنگ و لعاب دینی و مذهبی داشته و طبعا به حساب دین هم گذاشته می شده اما این که چقدر اون رفتارها منطبق با دین اصیل بوده، مساله ای بوده که ذهنم رو درگیر می کرده! این که آیا جداً اون رفتار دینیه یا چقدر از منظر دینی در اولویته، مساله بوده؛ در طول سال هایی که درگیر اجرای این شب هاهاهستم هم بارها به این نکته توجهم جلب شده که خیلی از کارای ما آیا چقدر ربط به دین داره چقدر به متن دین و مغز اون ربط داره و چقدر بی ربطه!! واقعا ضریح یک امام معصوم -علیه السلام- که هنوز نصب نشده و متبرک به هم جواری با مرقد شریف ایشان نشده، چقدر حرمت دارد و چه جای گاهی دارد؟ درست که عشق مردم ما به آن امام وصف نکردنی است و سرمایه ای است داشتنی و بی نظیر، اما این که ضریحی که در راه است تا برای مرقد شریف ایشان برسد را این قدر بزرگ بنمایانیم که خود امام و هدف او و مکتب و مسلک او تحت الشعاع قرار گیرد درست است؟! این همه برنامه تلویزیون و گردآوری مردم شهرها و مناطق برای این برنامه چه تحلیل دارد؟ مساله است؛ من تحلیل تندی دارم که با جسارت می نویسم و می دانم که برایم گران تمام می شود اما آن را به حساب دفاع از جای گاه این خاندان قدسی می گذارم و پای هزینه آن می ایستم به شرط آن که خوانندگان شریف با صبوری و فهم کامل قضاوت کنند و واکنش!
کما این که ترویج این چنینی ریش و انگشتر و سجاده و تسبیح و حتی عمره و زیارت های پی در پی عتبات و مانند آن را هم از این دست می دانم و چه حرف ها که درباره نقد این رفتارهای متدینین جامعمون ندارم!.....حالا برید وزیر آموزش و پرورش و صورتای سوخته دانش آموزا و تکالیفمون در این راه و مساله رو بر برسید!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، amiroooo ، سرباز سید علی ، sevenmoons ، كارمند پيمانی ، Hadith ، navid-313 ، Havbb 110 ، Imam12 ، emj ، am_po ، sadegh-a ، حلما ، مفقود الاثر ، انتخاب ، جبریل ، Behnam-Az ، hesam110 ، Justice Bringer
۱۳:۳۵, ۲۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
ارزش این ضریح در حال حاضر به قدری هست که در جایی به نمایش گذاشته بشه ومردم با دیدن ذوق و هنری که در اون به کار رفته لذت ببرن.یعنی فقط به عنوان ی اثر هنری به اون نگاه بشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: navid-313 ، emj ، am_po ، sadegh-a
۱۳:۵۷, ۲۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
کلا انتقاد کردن اسون ترین کاره
من که خیلی خوشم اومد تو تلوزیون نشون میدادن
مخصوصا عزاداری لرستان عالی بود دل ادم رو میلرزوند،مکتب عاشورا کم چیزی نیست
این فقط عشق و خلوص مردم به اهل بیت رو نشون میده
خود ائمه میدونن که چه جوری دوستدارانشون رو هدایت کنن
خوبه هر سال یه اتفاقی هم میفته بشه پیراهن عثمان
اقای مجری شما برای دانش اموزان چیکار کردید؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، سرباز منتظر ، جویای حقیقت ، emj ، am_po ، aboutorab ، نجف آبادی ، انتخاب ، salman313 ، hesam110 ، عبدالرحمن
۱۴:۳۶, ۲۶/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۱ ۱۴:۳۷ توسط Amirsaeed.)
شماره ارسال: #4

این هم جواب هرکسی که انتقاد داره:

هر در که زنم ، صاحب آن خانه تویی تو
هر جا که روم پرتو کاشانه تویی تو
در میکده و دیر که جانانه تویی تو
مقصود من از کعبه و بتخانه تویی تو
مقصود تویی کعبه و بتخانه بهانه

متن کامل شعر:
تاکی به تمنای وصال تو یگانه
اشکم شود،از هر مژه چون سیل روانه
خواهد به سر آید، شب هجران تو یانه؟
ای تیر غمت را دل عشاق نشانه
جمعی به تو مشغول و تو غایب ز میانه

رفتم به در صومعه‌ی عابد و زاهد
دیدم همه را پیش رخت، راکع و ساجد
در میکده، رهبانم و در صومعه، عابد
گه معتکف دیرم و گه ساکن مسجد
یعنی که تو را می‌طلبم خانه به خانه
روزی که برفتند حریفان پی هر کار
زاهد سوی مسجد شد و من جانب خمار
من یار طلب کردم و او جلوه‌گه یار
حاجی به ره کعبه و من طالب دیدار
او خانه همی جوید و من صاحب خانه

هر در که زنم،صاحب آن خانه تویی تو
هر جا که روم،پرتو کاشانه تویی تو
در میکده و دیر که جانانه تویی تو
مقصود من از کعبه و بتخانه تویی تو
مقصود تویی، کعبه و بتخانه بهانه

بلبل به چمن، زان گل رخسار نشان دید
پروانه در آتش شد و اسرار عیان دید
عارف صفت روی تو در پیر و جوان دید
یعنی همه جا عکس رخ یار توان دید
دیوانه منم، من که روم خانه به خانه

عاقل، به قوانین خرد، راه تو پوید
دیوانه، برون از همه، آیین تو جوید
تا غنچه‌ی بشکفته‌ی این باغ که بوید
هر کس به زبانی، صفت حمد تو گوید
بلبل به غزلخوانی و قمری به ترانه
بیچاره بهایی که دلش زار غم توست
هر چند که عاصی است، زخیل خدم توست
امید وی از عاطفت دم به دم توست
تقصیر خیالی به امید کرم توست
یعنی که گنه را به از این نیست بهانه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، جویای حقیقت ، عبدالرحیم ، emj ، مفقود الاثر ، آوای انتظار ، انتخاب ، hesam110
۱۴:۴۸, ۲۶/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۱ ۲۱:۳۶ توسط انصارالمهدی.)
شماره ارسال: #5
آواتار
به نظر من آقای درستکار خیلی منطقی فکر می کنه . یکی از شروط مومن , ایمان به غیب هست .
بعضی صحبت ها از روی منظور خاصی نوشته میشه که تا با خود نویسنده یا گوینده صحبت نشه منظور اون سخن دریافت نمیشه . من احتمال میدم و از روی خوش بینی , سخن آقای درستکار را در دفاع از سادگی جماعت عوام در مقابل زخم زبان های روشنفکرها برداشت می کنم .البته تحلیل های متفاوتی را بنده استنباط می کنم
اگر برداشت قبلی را قدری باز کنیم به یک جریان فکری می رسیم که آقای درستکار با رفتن به صف عقلیون ماده نگر , انتقاد تندی را به مسئولین برگزاری این مراسم می کنند و در پایان با خطاب قرار دادن وزیر آموزش وپرورش سعی در نشان دادن کاستی در دیگر نقطه کشور را دارن که مصداق بارز این بیت شعر هست که گنه کرد در بلخ آهنگری * به شوشتر زدند گردن مسگری
جناب آقای درستکار سوال من از شما این است . . . پس آن همه شور در مشهد مقدس بر سر مزار مطهر امام رضا (علیه السلام) چه معنایی دارد ؟جز ارادت به ساحت مقدس ایشان است ؟آیا آن جماعت عظیم در شهرهای مختلف برای عرض ارادت به ضریح آمده بودند یا عرض ارادت امام حسین (علیه السلام) . هدف از رفتن به مشهد و دیدار با شاه خراسان چیست ؟ هدف از استقبال ضریح مطهر چیست؟؟مسجد جمکران را چگونه معنی می کنید ؟مگر دین ما جز محبت معنی دیگری دارد ؟بعضی از اصحاب امام صادق (علیه السلام) به ایشان عرض کردند: ما نام شما و پدرانتان را بر روی فرزندانمان می‌گذاریم، آیا این کار برای ما نفعی دارد؟ امام (علیه السلام) فرمود: «به خدا قسم، آری، مگر دین چیزی جز محبت است»؟
آقای درستکار گناه متدین نماهای جامعه را به پای همه نگذارید و صفر و صدی نیندیشید . اصل دین که آن جماعت مورد نقد از دیدگاه شما نیستند که انگشتر و ریش دیگر آحاد جامعه را به آسانی به نقد می کشانید .
جناب آقای درستکار اگر نقدی به قشری خاص دارید لطف بفرمایید صریحا آن قشر را مورد نقد قرار داده و نقش دایه مهربان تر از مادر را بازی نکنید که برداشت های متفاوت از دیدگاهای جنابعالی به دست می آید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amirsaeed ، یاســین ، AMINI ، طالب نور ، emj ، am_po ، aboutorab ، انتخاب ، رسا ، salman313
۲۱:۳۹, ۲۶/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۱ ۲۱:۵۰ توسط عبداللهی.)
شماره ارسال: #6

مرغان قفس را المی باشد و شوقی
آن مرغ نداند که گرفتار نباشد
مشخص است که آن ضریح کجا می رود
پس چرا حاجیت را که هنوز به مکه نرفته حاجی صدایش می کنی
و یا پشت سرش گریه میکنی
و تا بدرقه اش به فرودگاه می روی ؟!!!Sad

گلی خوش بوی در حمام روزی
رسید از دست محبوبی به دستم
بدو گفتم که مشکی یا صبوری
که از بوی دل آویز تو مستم
بگفتا من گلی ناچیز بودم
و لکن مدتی با گل نشستم
کمال همنشین در من اثر کرد
وگرنه من همان خاکم که هستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، aboutorab ، Asma ، آیات ، آوای انتظار ، salman313
۲۱:۴۰, ۲۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #7

بسم الله الرحمن الرحیم
(۲۶/آذر/۹۱ ۲۱:۲۴)مهرآریا نوشته است:  یکی از زشت ترین صحنه ها که در مراسم بدرقه ضریح دیده شد ، این بود که ،مردم متعصب همدیگه رو هل میدادن تا

دستی به ضریح برسونن؛ ولله به من و دیگر افراد شرافتمدار اگر بگویند که یا دست رساندن به ضریح به مرتبه خدایی

می رسید ولی باید دیگران را هل دهید ، هرگز چنین نخواهیم کرد ! یعنی حتی خداشدن را هم با هل دادن دیگران

نمی خواهیم ، چه برسد به خاطر این ضریحی که هیچ کرامتی ندارد و خالی است !

جناب مهرآریا
خودضریح بخودی خود،کرامتی ندارداین درست.اماحکایت شرافتمداری شما ودیگرانتان!!! ومتعصب بودن آحادمردم بنده رابیاد داستان پادشاه وخیاط می اندازد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، یاســین ، جویای حقیقت ، Havbb 110 ، am_po ، سید ابراهیم ، عبداللهی ، Asma ، black ، حسن.س. ، مفقود الاثر ، آیات ، آوای انتظار ، ANTI satan ، salman313 ، hesam110 ، عبدالرحمن
۱:۰۸, ۲۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
انشاءالله موقعی که در جایش نصب شد همه با هم به زیارت صاحب ضریح میرویم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amirsaeed ، am_po ، آیات ، Behnam-Az ، salman313
۷:۵۶, ۲۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
این دقیقا عین بت پرستیه مگه فک می کنید بت پرستی چی بود؟
کی مردم ما سرعقل میان اخه این ضریح نیست که ارزش داره این امام حسینه که ارزش داره ای جماعت ...
۱۰:۵۰, ۲۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
بت پرستی رو برای ما تعریف کن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، مفقود الاثر ، آیات ، انتخاب ، ANTI satan ، salman313 ، hesam110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا