کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
محرم تموم شد...
۱۷:۴۷, ۲۴/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۱ ۱۷:۵۳ توسط Anti-satanism.)
شماره ارسال: #1
آواتار
محرم چند سال پیش بود؛ داشتیم از مسجد برمی گشتیم که از گیله مرد پرسیدم : گیله مرد؛ چطور میشه فهمید که عزاداری هامون مورد قبول بوده یا اینکه نبوده ؟

گفت : خیلی ساده ست، اگر مورد قبول واقع شده باشه دور خیلی از محرمات رو خط میکشیم و میشیم یک آدم دیگه و اگر این اتفاق افتاد و رعایت خیلی از مسایل رو کردیم میشه گفت که اون اتفاق خوب افتاده ...

راست میگفت .

ای عاشقان ... ؛ عشق حسین علیه السلام کیمیاست ...

این پست فقط برای این به وجود اومده که ببینیم تو ماه محرم که تموم شد...

چقدر با عزاداری هایی که کردیم به خودمون اومدیم؟

چقدر گناهانمون رو کنار گذاشتیم؟اصلا کنار گذاشتیم یا نه بهش ا
ضافه هم کردیم؟

چقدر عزاداری ها رومون تاثیر گذاشته؟

اصلا ماه محرم امسال چقدر به خدا و امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)قول دادیم که در راهش قدم برداریم و تمام سعیمونو بکنیم که گناه نکنیم؟قولمونو عمل ک
ردیم؟؟؟

فکر میکنید این گریه ها و سینه زنی ها تا زمانی که ما بصیرت پیدا نکرده باشیم چقدر مفیده هست؟

بیعتی دوباره با امام زمات(عجل الله تعالی فرجه الشریف)فقط قول بدید (اول از همه به خودم میگم)خواهش میکنم دیگه هممون از گناه هرچند کوچیک و بزرگ دست برداریم...

قلب مهدی فاطمه ج)رو نلرزونیم،
گرمی اشک هایی که روی گونه های مبارکشون حس میشه به خاطر ما شیعه ها نباشه...

پ.ن:خواهش میکنم توی بحث شرکت کنید بگید که چقدر روتون تاثیر داشته؟

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: faateme-313 ، sarallah ، somayeh ، Mohammad Trust ، مفقود الاثر ، دل خسته ، soshiant ، جویای حقیقت ، AMINI
۱۷:۵۹, ۲۴/آذر/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
یا الله
امسال تازه فهمیدم عباس (علیه السلام) که بود و چه کرد..
تازه گوشه ی کوچکی از ایثار و رشادتش رو فهمیدم که وفاداری به امام زمان حاضر یعنی چی..
امیدوارم توفیق درک حادثه عظیم کربلا رو داشته باشیم که در هر محرم خداوند کمک کنه گوشه ای ازون رو درک کنیم گرچه خیلی سخته ولی غیرممکن نیست.
یا علی(علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: somayeh ، mahdy30na ، مفقود الاثر ، دل خسته ، soshiant ، جویای حقیقت ، AMINI
۱۸:۵۵, ۲۴/آذر/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
امسال محرم یه حس دیگه داشت واقعا.
نمیدونم چرا برای اومدنش ادم دلش پی میکشه ولی اخرش غم عالم براش میمونه که چه زود تموم شد.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: faateme-313 ، مفقود الاثر ، جویای حقیقت ، AMINI
۲۰:۳۸, ۲۴/آذر/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام دوست عزیز .

امسال حقیر یه کاری کردم که نمیدونم درست بوده یا نه !!

هر سال من از روز اول میرفتم هیئت و سینه زنی و .... اما امسال هیئت رفتنم رو کم کردم و نشستم تاریخ امام حسین رو با تمام محتویاتش خوندم !!!! عجبا که چه چیزهایی رو نمیدونستم !!!! وقتی تقریبا به اتمام کتابم رسیده بودم شب عاشورا بود و رفتم هیئت ... وقتی روضه خونی شروع شد و وقتی یاد صحنه هایی که تو کربلا افتاده بود می افتادم ناخود آگاه اشکم در میومد و به جرات میتونم بگم امسال از تمام سالها بیشتر محرم رو درک کردم .

اخیرا هم که تو طرح تذکیه نفس شرکت کردم که مصاف شده تقریبا با اتمام محرم . بزرگترین ایرادی که داشتم رو دارم روش کار میکنم و به امید خدا زیر پا میزارمش ....

به نظر من اینطور هم نیست که بعد از محرم به یکباره انسان پاکی بشیم اما میشه از محرم شروع کنیم .... ترک گناهان احتیاج به ممارست و تمرین داره و البته خواست خدا .

پاینده باشید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadegh-a ، جویای حقیقت ، Anti-satanism ، AMINI
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا