کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ادعای اسلام آوردن آنجلینا جولی !
۱۵:۱۸, ۱۶/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۰ ۱۵:۲۰ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #1

آزادی نیوز، سایت خبری "القاهره نت" به نقل از برخی روزنامه های آمریکایی اعلام کرد که "آنجلینا جولی" بازیگر سرشناس سینماهای آمریکا قصد دارد در آینده ای نزدیک مسلمان شود و خبر مسلمان شدنش را رسما اعلام کند.
[تصویر: angelina-jolie-salt.jpg]

این روزنامه های آمریکایی در حالی این خبر را اعلام کردند که در ادامه آن نوشته اند: البته تا به این لحظه "آنجلینا جولی" این خبر را تأیید و یا تکذیب نکرده است.

"قاهره نت" در ادامه نوشت: این روزنامه های آمریکایی برای اثبات مدعای خود اعلام کردند که این بازیگر سرشناس آمریکایی طی چند وقت اخیر اهمیت بسیار زیادی به "تمدن اسلامی" داشته و اعلام کرده که قصد دارد مطالعاتی در این زمینه داشته باشد.

این سایت در ادامه نوشت: "آنجلینا جولی" همچنین قصد دارد در چند وقت آینده زبان عربی بیاموزد تا بتواند بهتر با این فرهنگ و تمدن آشنا شود.
کد قالب بندی شده:
http://alqahera.net/haber_detay.asp?haberID=1523

من همینجا رسما آمادگی خودم رو برای همکاری در آشنا نمودن بیشتر با تمدن اسلامی و ظهور و ... اعلام میکنم Smile
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saleh_mgh ، rastin ، محمداحسان ، وحید110 ، fr60din ، علیرضا110 ، سدرة المنتهی ، dani ، shafagh_mah ، sam fisher

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۳۲, ۱۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #11

دوستان سلام

اي بابا! دوستان عزيز و گرامي شما رو به خدا ول كنيد اين چرنديات رو

بابا اين يارو و امثالش اين حرفا بازيشونه، شما چرا وقتتون رو ميزاريد پاي اينا
اينا بيان مسلمون بشن، توي تلويزيون هم بگن و كلي چيز ديگه باز من مشكوكم
چه برسه الآن كه يه سايت خبري كه معلوم نيست چه قصدي داره و كجاي عالم قرار داره و مديراش كين اومده چي چيك گفته

يارو كلي بازي در آورده بود كه آره من طرفدار بچه هام و اين حرفا و رفته بود 2-3 جا، بعد ته توش دراومد نقشه سيا بوده
الان هم يه چرت ديگه

ما منكر نيستيم كه كساني بودن كه مسلمان شدن نمونش پرنسس رپ در فرانسه كه نه فقط در فرانسه بلكه در اروپا مشهور بود، مسلمون كه شد رفت توي بايكوت
حالا اين بازيگر بخواد مسلمون بشه

اينقده مسائل مهم هست،شيطان مي خواهد از ما وقت بگيرد، وقت
شما را به خدا بهش نديد

اصلا حرفاي من هيچ و بهش هيچ توجهي نكنيد
توجهتون رو به حرف امام جلب ميكنم:
اگر آمريكا و اسرائيل "لا اله الا الله" بگويند، ما قبول نداريم، چرا كه آنها مي خواهند سر ما كلاه بگذارند، آنها كه صحبت از صلح مي كنند مي خواهند منطقه را به جنگ بكشند. شما متوقعيد ما در مقابل آمريكا و اسرائيل و ديگر ابرقدرتها، كه مي خواهند منطقه را ببلعند، بي تفاوت باشيم؟ نه، ما با هيچ يك از ابرقدرتها سر سازش نداريم، ما مسلمانيم و مي خواهيم زندگي كنيم
امام خميني(رحمة الله علیه) - صحيفه امام- جلد 15 - ص 339
يا
آمريكا شيطان بزرگ است

قربان كلامش و وصيش برم، انگار داره همين الان حرف ميزنه
اين يارو هم مشخصه كه نيروي سياه هست

اللهم اعطنا بصيره
علي علي
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MARTINI80 ، Amardia ، gerdu ، hesam110 ، MohammadSadra ، K-1 ، user313 ، محمداحسان ، ضد ماسون ، iran67 ، حلما ، Islam ، dani
۲۲:۳۷, ۱۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
خوب با اجازتون ، منم یه نظر میدم .

من که باور نمیکنم یه آدم همه کاره ای مثل آنجلینا جولی که یه جورایی مروج روابط نامشروع بوده ، حتی از براد پیت بچه ی نامشروع هم داره ، تازه جاسوس cia هم بوده ، بخواد یه دفعه بیاد مسلمون شده .
تازه شم اگرم خودش بخواد ، سیا مثل ماست بیکار نمیشینه نگاش کنه بگه آفرین خواهر بر این آزاد اندیشیت! مگه دست خودشه ؟
به نظر منم اصلاً ارزش بحث بیشتر رو نداره این مطلب و بهتره حداقل اعضای سایت ، خودشون درگیر بحث درباره ی مسائلی به این روشنی نکنن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۱۵:۲۰, ۱۷/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۰ ۱۹:۱۸ توسط amir-mahdi.)
شماره ارسال: #13
آواتار
به نام خدا

دوستان چند مورد را در نظر داشته باشید.

1- در تاریخ ۱۱ آذر ۱۳۸۹، سایت spoof در خبری طنزآمیز اعلام کرد که مطابق اسناد افشا شده توسط ویکی لیکس آنجلینا جولی جاسوس سازمان سیا یوده است. با وجود تاکید سایت spoof در مورد طنز بودن خبر خود، رسانه های فارسی زبان این خبر را به عنوان یک خبر جدی منتشر کردند. منبع : http://fa.wikipedia.org/w/index.php?titl...arch&ns0=1

بنابراین مشخص نیست که این بازیگر برای سیا کار میکند یا نه.
2- هر کس هر چقدر هم که گناه کرد باشد ، خداوند بخشنده و مهربان است . به این دو داستان توجه کنید ( می دانم که این دو داستان کمی دردناک است اما لازم است تا حقیقت را بدانیم . کسانی که تحمل خواندن اینگونه داستان ها را ندارند خواهش می کنم که آن را نخوانند ) .

الف)مردی خدمت پیامبر آمد، اسلام آورد، اسلامی راستین، روزی خدمت رسول خدا صلی الله علیه و آله رسید و سؤال کرد : آیا اگر گناه بزرگی کرده باشم توبه من پذیرفته می شود، فرمود: « خداوند تواب و رحیم است »، عرض کرد ای رسول خدا گناه من بسیار عظیم است، فرمود: وای بر تو ! هرقدر گناه تو بزرگ باشد، عفو خدا از آن بزرگتر است.

عرض کرد اکنون که چنین می گویی بدان: من در جاهلیت به سفر دوری رفته بودم، در حالی که همسرم باردار بود، پس از چهار سال بازگشتم، همسرم به استقبال من آمد، نگاه کردم دخترکی در خانه دیدم، پرسیدم دختر کیست؟ گفت: دختر یکی از همسایگان است!

من فکر کردم ساعتی بعد به خانه ی خود می رود اما با تعجب دیدم نرفت، غافل از اینکه او دختر من است و مادرش این واقعیت را مکتوم می دارد که مبادا به دست من کشته شود.

سرانجام گفتم راستش را بگو این دختر کیست؟ گفت: به خاطر داری هنگامی که به سفر رفتی باردار بودم، این نتیجه همان حمل است و دختر تو است!

آن شب را با کمال ناراحتی خوابیدم، گاهی به خواب می رفتم و گاهی بیدار می شدم،صبح نزدیک شده بود، از بستر برخاستم و کنار بستر دخترک رفتم در کنار مادرش به خواب رفته بود، او را بیرون کشیدم و بیدارش کردم و گفتم همراه من به نخلستان بیا.

او به دنبال من حرکت می کرد تا نزدیک نخلستان رسیدیم، من شروع به کندن حفره ای کردم و او به من کمک می کرد که خاک را بیرون آورم ، هنگامی که حفره تمام شد من زیر بغل او را گرفتم و در وسط حفره افکندم... در این هنگام هر دو چشم پیامبر پر از اشک شد... سپس دست چپم را به کتف او گذاشتم که بیرون نیاید و با دست راست خاک بر او می افشاندم!

و او پیوسته دست و پا می زد، و مظلومانه فریاد می کشید پدر جان!چه با من می کنی؟

در این هنگام، مقداری خاک به روی ریش های من ریخته شد ، او دستش را دراز کرد و خاک را از صورت من پاک نمود، ولی من همچنان قساوت مندانه خاک به روی او می ریختم، تا آخرین ناله هایش در زیر قشر عظیمی از خاک محو شد!

«در اینجا پیامبر صلی الله علیه و آلیه در حالی که بسیار ناراحت و پریشان بود و اشک هایش را از چشم پاک می کرد، فرمود: « اگر نه این بود که رحمت خدا بر غضبش پیشی گرفته، لازم بود هر چه زودتر انتقام از تو بگیرد !»
اگر دیروز پدران از وجود فیزیکی دختران پریشان خاطر می شدند و آنان را زنده به گور می کردند ، امروز پدرانی با در نظر نگرفتن روح دختران ، انسانیت و عاطفه ی آنان را در خاک مدفون می کنند

ب)دوازده دخترم را زنده بگور کردم

و نیز در حالات «قیس بن عاصم» که از اشراف و رؤسای قبیله ی بنی تمیم در جاهلیت بود و پس از ظهور پیامبر صلی الله علیه و آله اسلام آورد می خوانیم: «روزی به خدمت پیامبر آمد تا بار گناه سنگینی را که بر دوش می کشید شاید سبک کند، عرض کرد در گذشته گروهی از پدران بر اثر جهل و بی خبری دختران بی گناه خود را زنده بگور کردند، من نیز دوازده دختر نصیبم شد که همه را به این سرنوشت شوم مبتلا ساختم! هنگامی که سیزدهمین دخترم را همسرم مخفیانه به دنیا آورد و چنین وانمود کرد که نوزادش مرده بدنیا آمده، اما در خفا آنرا نزد اقوام خود فرستاده بود موقتاً فکرم از ناحیه ی این نوزاد راحت شد.

اما بعداً که از ماجرا آگاه شدم او را با خود به نقطه ای بردم و به تضرع و التماس و گریه او اعتنا نکرده و زنده بگورش ساختم!

پیامبر صلی الله علیه و آله از شنیدن این ماجرا سخت ناراحت شد و در حالی که اشک می ریخت فرمود: «کسی که رحم نکند به او رحم نخواهد شد»

سپس روبه سوی قیس کرد و گفت: روز بدی در پیش داری، قیس عرض کرد چه کنم تا بار گناهم سبک شود؟ پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: «به تعداد دخترانی که کشته ای بندگانی را آزاد کن (شاید بار گناهت سبک شود)»
منبع : http://www.niksalehi.com

3- بجای این همه صحبت هایی که فایده ای ندارد و در آخرش هم به چند نفر تهمت زده می شود ، دعا کنید که اگر افرادی نظیر آنجلینا جولی ، مدونا و ... اگر اسلام آورد اسلامشان حقیقی باشد و هیچ قصدی از این تغییر دین نداشته باشند
و خداوند آنان را هدایت کند. یادتان باشد ما کسی نیستیم که بخواهیم در مورد دیگران قضاوت کنیم و بگوییم چه کسی بهشتی است و چه کسی جهنمی ، قضاوت همیشه با خداست.

4-با اطمینان به شما می گویم که اگر قصد و هدفی در این اسلام آوردن باشد ، خداوند میداند که چگونه از دین حفاظت کند . به این کلام خداوند توجه کنید :
((خداوند از كساني كه ايمان آورده‏اند دفاع مي‏كند، خداوند هيچ خيانتكار كفران كننده‏اي را دوست ندارد.))
سوره حج - آیه 38- ترجمه مکارم شیرازی

بنابراین دوستان سعی کنید به کسی تهمت نزنید و صبر کنید که خداوند همراه صبوران خواهد بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، خادم الامام ، یاران مهدی ، MohammadSadra ، فرهاد ، محمداحسان ، saleh_mgh ، Hadith ، وحید110 ، fr60din ، boghz ، F_R ، حلما ، N.Mahdavian ، Islam ، warior ، عبداللهی
۱۷:۴۴, ۱۷/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۰ ۱۷:۴۶ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام آقا امیر مهدی

داداش راست گفتی ما باید دعا کنیم که ایشان واقعاً به راه راست هدایت شده باشند. هیچ کس با چیزی که شما گفتید مشکلی نداره. ما غلط بکنیم برای خدا تکلیف تعیین کنیم. اما آنقدر از این کفتارهای چشم آبی دروغ و دغل دیدیم و نیش خوردیم که راستشون هم باورمون نمیشه.
زخم از او نشتر از او سوزن از او |||| ما و جوی خون و امید رفو

راستی داداش این داستان ها رو لطفاً سر بسته بگو اینطوری که شما تعریف کردی باور کن دلمون زخم ور میداره. آقای فاطمی نیا همیشه میگه مقتل رو هم سر بسته بگید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amir-mahdi
۱۸:۱۴, ۱۷/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #15

كلا چه بدبختي دارن بازيگرا
عطسه كنن خبرساز ميشه.
۱۹:۱۴, ۱۷/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
به نام خدا

نقل قول:راستی داداش این داستان ها رو لطفاً سر بسته بگو اینطوری که شما تعریف کردی باور کن دلمون زخم ور میداره. آقای فاطمی نیا همیشه میگه مقتل رو هم سر بسته بگید.

از دوستانی که بدلیل دو داستان بالا غمگین شدند عذر خواهی می کنم .
۲۳:۵۶, ۱۷/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/فروردین/۹۰ ۰:۱۰ توسط K-1.)
شماره ارسال: #17

سلام بر شما

من نمیدانستم که این پست را کجا بگذارم چون همه جا نوشته که این به اسلام گروید آن به اسلام گروید ...

برای همین از مدیران میخواهم که خودشان یک جای خوب برای این پست انتخاب کنند ...

در چند سال اخیر ما شاهد هستیم که اشخاص بلند مرتبه ی غربی دست به کارهای عجیب غریبی مانند اسلام آوردن ، عاشق مسلمان شدن و ... میکنند ...

البته من نمیگم که کار بدی میکنند یا خطاکارند یا غیره بلکه میگم این کار یک کمی مشکوک است و با عقل ناقص خودم میخواهم این را اثبات کنم ...

حال چگونه : ببینید بیشتر این اشخاص که به این کارها گرایش پیدا میکنند بت مردم هستند (یعنی مردم براشون میمیرند و میدانند اگر کاری میکنند همش خوب است) و با این کار میخواهند دید مردم را نسبت به اسلام عوض کنند ...
حال برای چه : میدانید که در کشورهای عربی قیامهای مردمی (یا به تحلیل دیگر فراماسونری) در حال پیروز شدن است و آمریکا بسیار میترسد از اینکه مدل کشور های انها به مدل ایران تبدیل شود به خاطر همین یک غرب یک مدل دیگر ارائه داده به نام مدل ترکیه ای یعنی الان در ترکیه هم انتخابات 4 سال یک بار برگزار میشود و رییس جمهود عوض میشود و هم با غرب رابطه دارد ...

خوب حالا اینهارا در کنار هم میگذاریم (یعنی مدل ترکیه و اسلام آوردن) :
به نظر بنده ی حقیر آنها میخواهند با اینکار بگویند که اسلام بد نیست ولی ایران بد است و نمیخواهند اسلام را در جلوی مسیحیت یا یهودیت قرار بدهند بلکه میخواهند همه دنیا را در جلوی ایران قرار بدهند ...

بله و با همین قیامها میتوان هزاران استراتژی را نام برد که میتوانند به کار بگیرند ...

شاید جدیدتریم استراتژی به نظر من دکترین ظالم و مظلوم باشد (خودم اسم را گذاشتم) ...
یعنی بیان به کشور بقل ایران حمله کنند و آنهارا مظلوم جلوه بدن خودشون را ظالم و مارا در مقابل خودشون بشورند و اگر ما وارد عمل شدیم بگن که ایران به بهانه ی کمک میخواهد کشور را تسخیر کند و دارد لشکرکشی میکند و بعد از همه طرف بریزن تو ایران ...

جدیدن هم توی اخبار خوندم که یکی از سران غرب در افغانستان شده رییس سازمان سیا ...

یک استراتژی دیگه میتونه دکترین کشش قیام باشه (خودم این اسم را روش گذاشتم) ...
یعنی میخوان قیام ها را از یک کشور به کشور دیگر بکشند تا به ایران برسه و ایران سقوط کنه اگر دیده باشید 2 روز تونسی ها ریختن بیرون شاه در رفت (خیلی مشکوک بود شاید برنامه ریزی شده) بعد همسایش مصر بعد یمن ، عربستان ، اردن ، از اون ور با نیروهای نفوذی شون در سوریه که جواب نداد ، بعد یک خورده عراق شلوغ کردن ، بعد بحرین میخواستن بکشه به ایران ولی نکشید ، بعد دوباره قرآن بدبخت را سوزوندن در افغانستان چند نیروی سازمان ملل هم کشته شدن (یک انشعاب میتونیم بکشید که چراغ سبز دادن به ایرانی ها که وقتی در جلوی سازمان ملل تجمع میکنید شما هم میتوانید بکشید) حالا که دیدن این دکترین جواب نداد سریع رفتند تو کار سرکوب کردن نظامها و قیامها ...
چند روز پیش هم که مبارک مصری رفت به غرب میگویند برای محاکمه رفته ولی احتمالا رفته نیرو جمع کنه برگرده به مصر و حمله کنه...
یک چیز دیگر هم هست آن روزی که استاد رائفی پور اون بیانیه را داد فرداش دیدیم که غرب دیگه به لیبی حمله نکرد (حتی الان خوندم که جنایات عبدالله صالح (یمن) راهم محکوم کرد) ؟ آیا مشکوک نیست ؟ آیا ما ردگیری میشویم ؟
بدی این کارها این است که ما دقیقا نمیدانیم میخواهند چه بکنند و فقط میتوانیم تحلیل کنیم ...
و هزاران هزار تحلیل دیگر البته این در بدبینانه ترین حالت بود شاید این قیام ها از دستشون در رفته که همینطور هم شده و شاید از اول رنگ و بوی خدایی داشت

البته تجزیه طلبان الان دارن به مناطق مرزی حمله میکنند و مرزبانان مارا میکشند و برای تجزیه شدن ایران تلاش میکنند

خدایا مکرشان را به خودشان برگردان ...

و الله اعلم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، user313 ، عبداللهی
۱۱:۱۲, ۱۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
ما از اینکه کسی بر اثر آگاهی [size=small]به اسلام گرویده،نه تنها ناراحت نمی شیم و خدارو هم شکر می کنیم،اما به نظر شما واقعا یه همچین افرادی دارن از روی آگاهی به اسلام رو میارن؟!!!!!
معلومه که نه،این کارا از روی سیاسته،برنامه ریزی شده است،که بعدا بهشون بگن برو فلان کار قبیح رو انجام بده،بعدشم تو بوغ و کرنا بکنن که آره،دیدی،مسلمونا همینن دیگه.....
واقعا خسته نشدن از این کارای تکراری که هدفشون برای همه معلوم شده است؟!!!!!!Huh
۱۹:۳۰, ۲۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
آنجلینا جولی در لیبی به دنبال چیست؟
۲۱:۱۷, ۲۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
در مردم در اروپا و غرب هر سال بیشتر از سال قبل به اسلام روی می آورند شکی نیست
در هر حال اگر اشخاص نامداری هم به اسلام گرایش پیدا می کنند نشان از دین برتر اسلام
داره حالا می خواد این شخص هر کی باشه ولی در مورد برخی اشخاص مثل همین خانوم
آنجلینا جولی _ قبلاً کارهای خوب و خیر خواهانه ای انجام داده_ که همه در مورد ایشون و فیلم
هایی که بازی کردند اطلاع دارند واقعاً فیلم هاشون بسیار ناجور هستش و می تونه این قضیه
که هنوز توسط خودش هم تایید و تاکذیب نشده یک مقدار شک برانگیز باشه یادتون باشه
امام حسین(علیه السلام)توی قتلگاه می خواست دست شمر رو هم بگیره ما نمی تونیم بگیم خوب
هست یا بد مهم این هست که بعد از مسلمان شدنشون چه روش و راهی در پیش بگیرند
گر صدبار توبه شکستی بازآی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، warior ، عبداللهی
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]