کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عباس(علیه السلام) ستون طلا می‌خواهد یا زائرش در رفاه باشد؟
۰:۰۹, ۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
امام جمعه همدان ضمن انتقاد از نبود ساز و کار مناسب برای حفاظت از حرم‌های شریف ائمه معصومین(علیه السلام) گفت: متولیان چه تدبیری برای حفاظت از ضریح‌های چند میلیاردی دارند؟
به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، آیت‌الله غیاث‌الدین طه‌محمدی که چندی پیش مسافرتی به عراق داشته، در ارتباط با نصب ضریح جدید در حرم امام حسین(علیه السلام) گفت: ما میلیاردها تومان هزینه می‌کنیم و ضریح می‌سازیم اما بعد از نصب آن را به امان خدا می‌سپاریم چون نگهداری بلد نیستیم و یک نفر بمب می‌گذارد و این هزینه چند میلیاردی را تخریب می‌کند.

وی پرسید: مسئولان چه تدبیری برای حفاظت از ضریحی که مسلمانان با این همه عشق و علاقه و ایمان و هزینه‌کرد 10 میلیارد تا 20 میلیارد رهسپار حرمین می‌کنند، کرده‌اند؟

وی با بیان اینکه مرتب دشمن در کمین است و در کمترین فرصت ممکن در صدد ضربه زدن است، عنوان کرد: دشمن ضریحی را که برای حرم امام رضا(علیه السلام) ساخته و نصب شد را منفجر کردند و چند بار وهابی‌ها آمدند و حرم امام حسین(علیه السلام) و ضریحش را تخریب کردند؟
به نظر من مسئولان باید یک صدم از این همه پولی را که برای ساخت ضریح هزینه می‌کنند برای حفاظت، حراست نگهداری و امنیت آن هزینه کنند.

محمدی ادامه داد: من معتقدم اماکن مقدسه باید یک نیروی دفاعی قوی معرف از چند کشور داشته باشد، مثلاً ما در کشور عراق یک پادگان نظامی مجهز داشته باشیم که اینها به طور مستمر و همیشه از حرم مقدس ائمه معصومین(علیه السلام) حراست کنند چون نمی‌شود حرم مطهر و ضریح‌های ساخته شده ائمه(علیه السلام) را به امان خدا گذاشت.

وی با بیان اینکه مشکل دیگر نبود جایگاه مناسب برای زائران در خارج از حرمین بود، گفت: یکی از اشکالات ما در ساخت و ساز حرم‌ها که کار آن اکثراً در دست ایرانیان است این است که ما ایرانیان فقط به زرق و برق آینه‌کاری، کاشی‌کاری و ... توجه بیشتری می‌کنیم اما من شاهد بوده‌ام که در ایام حساسی چون عاشورا، اربعین و عرفه بین 5 میلیون تا 10 میلیون نفر جمعیت برای زیارت به این اماکن می‌روند که جایگاه مناسبی ندارند و با این وصف، من می‌گویم کاشی‌کاری چه مشکلی از مردم حل می‌کند؟
امام جمعه همدان با بیان اینکه در حال حاضر حرم امام حسین(علیه السلام) و حرم حضرت ابوالفضل(علیه السلام) خیابان را هم از دست مردم گرفته اند، افزود: بلکه متولیان باید بجای اینکه خیابان را بگیرند باید زمین‌های اطراف حرم را بخرند و بدانند این کاشی‌کاری‌ها تا قیامت مشکل مردم را حل نمی‌کند.

محمدی گفت: اگر واقعاٌ متولیان چه عراقیان و چه ایرانی‌ها عاقلانه فکر کنند باید از این آذین‌بندی‌های پرهزینه صرف نظر کنند و به جای آن ده‌ها هکتار زمین دور تا دور حرم امام حسین(علیه السلام) و حضرت ابوالفضل(علیه السلام) بخرند تا زمانی که زائر مشرف می‌شود حداقل برای هر کس یک متر زمین در اختیار قرار دهند، اما این کار را نمی‌کنند و همه زائران مثل چوب کبریت ایستاده‌اند.
وی با اشاره به کاشی‌های گران‌قیمت حرم حضرت عباس(علیه السلام)، گفت: در حال حاضر نیز ستون‌هایش را از طلا کرده‌اند و سئوال من این است حضرت عباس(علیه السلام) ستون طلا می‌خواهد یا اینکه زائرش در رفاه باشد؟

امام جمعه همدان در پایان سخنانش ضمن انتقاد از کمبود سرویس بهداشتی برای زائران در کربلا نیز گفت: متولیان حرمین مقدسه چقدر سرویس بهداشتی برای زائران ساخته‌اند؟ 10 میلیون انسان و زائر چقدر به سرویس بهداشتی احتیاج دارد؟ و زائر 100 تا 200 کیلومتر پیاده برای زیارت آمده و خسته است اما مکانی برای استراحت بر روی زمین اطراف حرم ندارد.
منبع +
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا