|
قرائتی: من تعداد ۲۲ میلیون واجب فراموش شده را تذکر دادم!
|
|
۲۳:۰۱, ۳/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۱ ۲۳:۰۵ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به گزارش شبکه اجتهاد : رییس ستاد اقامه نماز کشور بیان داشت:
من تعداد22 میلیون واجب فراموش شده را نوشتم و به محضر رهبر انقلاب دادم که ایشان نیزفرمودند ما کسی را سراغ نداریم و خود شما یکی یکی آنهارا احیا کنید به گزارش شبکه اجتهاد، به نقل از قدس آنلاین، حجت الاسلام والمسلمین قرائتی روز شنبه در دیدار با آیت الله نوری همدانی در هفته نهضت سوادآموزی تصریح کرد: من هشت دی متولد شدم و نهضت نیز 7 دی تاسیس شد یعنی تولد من و تولد نهضت در یک ماه بوده است گویا خدا من را برای نهضت سوادآموزی آفرید. وی افزود: در قبل از انقلاب اسلامی نیمی از مردم ایران باسواد بودند اما امروز 12 درصد بیسواد هستند حجتالاسلام والمسلمین قرائتی خاطرنشان کرد: نهضت سوادآموزی توانست 5 مدال بین المللی بگیرد. http://www.ijtihad.ir/NewsDetails.aspx?itemid=1183 |
|||
|
|
۲۳:۱۳, ۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
یادآوری میشود، با توجه به اینکه تعداد مسائل شرعی در رسالههای توضیح المسائل مراجع، حتی همراه با استفتائات کمتر از ۱۰ هزار مسأله میباشد، چگونه ممکن است پایگاه خبری قدس آنلاین (وابسته به آستان قدس رضوی) با کمترین دقت، چنین اشتباه فاحش خبری را مرتکب شود و بدون بازنگری، این خبر را منعکس نماید؟!
و نیز، بر فرض محال که حجتالاسلام قرائتی چنین مطلبی را گفته باشد، باید توجه داشت، یکی از مراحل ابتدایی انتشار اخبار، صحت و منطبق بودن آن با واقع است. انتظار میرود رسانهای چون "قدس آنلاین" که رنگ و بوی دینی دارد، توجه بیشتری به انتشار این نوع اخبار داشته باشد.
|
|||
|
|
۲۳:۵۷, ۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
شاید منظور 22 میلیون واجب به صورت تکی بوده مثلا 22 میلیون نفر بی نماز داشته باشیم یا .... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |