کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایده پردازی <<مهم>>
۲۱:۳۶, ۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام علیکم
خواهش میکنم هرکسی هستید و با هر سطح دانش و سوادی که دارید،یا مدیر و معاون تالار هستید، این متنو تا آخر بخونید،خیلی خیلی مهمه
مقدمه(نخوندین هم چندان مهم نیست!)
مدتیه که نتونستم بیام اینترنت،چون اینترنت کامپیوترم قطع شد و موبایلم هم به واسطه ی خرابکاری نرم افزاری غیر عمدی که کردم،سیستم عاملش بالا نمیاد! از طرفی چون امتحانای ترم هم شروع شده و حالاحالاها هم ادامه داره،وقت درست کردنش رو هم ندارم.الان هم از طریق دیگه ای وارد تالار شدم.بگذریم
دیگه شاید اکثر شما از اوضاع پایگاه ظهور خبر داشته باشید! سایتی که حدود پنج ماه !!! ساختنش طول کشید اما بازهم تمام نشد!تقریبا تنها مشکلمون هم بدقولی آقایونی بود که هی امروز فردا میکردن که یکیشون هم غیبشون زد!
هم هاست داریم،هم دامنه.
این شد که هدف قبلی ای که پایگاه ظهور داشت و کمی حساب نشده هم بود،بهم خورد.(گلچین هفتگی سایت های فرهنگی مذهبی)
حالا بازم بگذریم ازین بحث ها.
بحثی که قراره با شما در میان گذاشته بشه،اینه که به نظر شما،چه کارهایی میتونه بیشترین تاثیر گذاری رو داشته باشه؟( سایت و تالار و شبکه اجتماعی و مستند و ...)
مثلا یه زمانی مستند ظهور اومدو بعضیا رو زیر و رو کرد،تاثیر گذاریش هم خیلی بالا بود
از طرفی،هدف عمده ی گروه ظهور،فوکوس رو جوونهاست.
زدن یه سایت مذهبی ، خیلی هم سخت نیست،ولی مثلا اگه شما بخواین یکی از رفقای از راه به درتون رو به راه کنید و مثلا هم آدرس یه سایت مذهبی ای مثل همین تالارو بهش میدین.حالا واقعا اون دوست شما که به فرض،از دین بیزاره،قبول میکنه که بیاد و به عنوان قدم اول،وارد این سایت بشه؟ چه بسا مسخرتون کنه و بهتون بگه "ولش کن بابا بازم ازین سایتهای مذهبی چرت و پرت!"
مثال بعدی،یه مثال نصفه و نیمه ازفیسبوکه.اگه فیس بوک از اول میگفت قراره تموم اطلاعات شخصی کاربرانی که در این شبکه عضو میشن،به صورت عمومی انتشار پیدا کنه ( و بعلاوه اهداف دیگه ای که فیسبوک داره) ، آیا واقعا اینهمه آدم توش ثبت نام میکردن؟
شاید با این دو مثال،منظورمو دریافت کرده باشین.منظورم اینه که باید طوری عمل کرد که خود مخاطب هم متوجه نشه،ولی روش اثر بذاره.مثل همین کاری که غربی ها دارن با سینماو انیمیشنشون سال ها رو بچه ها و جوونای ما اثر منفی میذارن
کار ما هم باید یه چیز شبیه کار اونا باشه،اما با هدف مثبت.
من خیلی فکر کردم،اما به جز ایده های خارجی،چیز دیگه ای به ذهنم نرسید!یعنی ایده هایی که تقریبا فقط به درد تعویض خط فکری خارجی ها میخورد و به درد ایرانی ها نمیخورد!
من مطمئنا تو این مطلب،نتونستم اون هدف اصلی خودمو به طور کامل بیان کنم.بنا براین،شاید تو درک بعضی مثال هاو حرف های من تو این تاپیک،تناقض ببینید!
ایده ای که به ذهنم رسید ، این بود: به طور مثال،تالار گفت و گو (یا شبکه اجتماعی) بین المللی هواداران رئال مادرید،به زبان انگلیسی.
خب،مردم چه دیدی نسبت به این سایت(تالار گفت و گو یا شبکه اجتماعی) دارند؟خب مسلما فکر میکنن باید جایی باشه که توش فقط داره در مورد دنیای فوتبال و این تیم بحث میشه.
بله درسته! اما میشه گاهی اوقات،سمت و سوی بحث هارو به یه قسمت فرهنگی،فلسفی،اعتقادی و یا مذهبی کشوند.
میتونیم افراد دانا رو که مهره های اصلی سایت هستن،با چهره مبدل به کاربران عادی،بین اونا قرار بدیم
و همینطور خیلی حالات دیگه
من این ایدم رو چند جا که گفتم،مسخرم کردن! اونم بخاطر این بود که گاهی اوقات،بعضی چیز ها فقط تو ذهن هستن،نه میشه نوشتشون،نه میشه گفتشون!
خلاصه،دلیل نوشتن این متن،این بود که آخرش،به کمک شما یاران و همسنگران عزیز،بتونیم بعد از سالها،پروژه ای رو عملی کنیم که یه تاثیر عمیق تو جامعه داشته باشه،به واسطه گروه ظهور
هرکسی هم علاقه منده که وارد میدون بشه،ظرفیت گروه ظهور نا محدوده!
به هرحال،خواهش میکنم ایده هاتونو بگید،(درقدم اول برای داخل کشور).هرچند ایده هاتون ابتدایی هم باشه بازم اونا رو بیان کنید.چون تو این تاپیک قراره به این بحث ها پرداخته بشه و شاید شما هم بسته به میل خودتون،یکی از عوامل اجرای پروژه باشید
درضمن،وبسایت گروه ظهور(همون پایگاه ظهوری که قرار بود ساخته بشه و نشد) ، به زودی(بعد امتحانات ترم) تبدیل میشه به رسانه گروه ظهور که اخبار و فعالیت ها و ... گروه توش قرار میگیره با این آدرس:

Arrivalbase.ir

اللهم عجل فی فرج مولانا صاحب الزمان
واحفظ نائب المهدی امامنا الخامنه ای
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، Havbb 110 ، مفقود الاثر ، fazel ، Admirer ، مجید املشی ، sarallah ، من انقلابی ام ، خاک ، ztb ، پارسه ، انديشه نو
۲۲:۱۱, ۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
اساس تاثیر گذاری هر محتوائی،اینه که هرطوری از هردیدگاهی که داره به واقعه ظهور یا دین یا هر موضوع دیگه ای نگاه می کنه و روی اون موضوع کار می کنه،دید بی تعصب و واقع گرایانه داشته باشه..
مستند ظهور،تاثیرگذار بود،چون از اولین قسمت،سازندگانش سعی در تزریق عقاید خودشون و تبلیغ اسلام و معرفی منجی عالم،حضرت حجّت(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نداشت.خیلی ظریف حرکت کرد..
پیشنهاد من هم برای شما برای اینکه بتونید مقالات تاثیرگذار،فیلم ها و مدیاهای مختلف تاثیرگذاری بسازید،اینه که با دید عقل گرایانه و بی تعصب به بحث و تحقیق روی مهدویت یا سایر موضوعات مشابه بپردازید؛
چون شما قرار نیست عقاید شیعیان رو روی مهدویت محکم تر کنید! شما می خواید این نیاز به منجی رو در افرادی بیدار کنید که شاید حتی مسلمون نباشند و خیلی از عقاید مسلمانها رو قبول نداشته باشند.
برای بیداری افرادی که هنوز عقیده ای ندارند،اما زمینه بیدار شدن رو دارند،از ابتدائی ترین و اساسی ترین دلایل عقلی استفاده کنید و به دور از هرتعصب و جانبداری خاص و با در نظر گرفتن دیدگاههای متفاوت و بررسی اونها پیش برید.
ان شاءالله که در سایه عنایات حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) موفّق و در مسیر یاری حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ثابت قدم باشید.

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، مفقود الاثر ، Admirer ، مجید املشی ، sarallah ، من انقلابی ام ، غریبه7 ، پارسه
۲۲:۳۸, ۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
با تشکر از اولین نظری که داده شد
ببینید،یکی از اهدافی که من دارم که خودش هم جای بحث داره،اینه که فقط تو حوزه حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) کار نکنیم.بیایم از قبل تر شروع کنیم.یعنی اینکه از بحث خداشناسی شروع کنیم.مثلا اینکه مستندی کلّی بسازیم که اولین قسمتش درباره خدا باشه.که مردم دنیا ببینن خدایی که تو ذهنشون تصور میکردن،با خدای واقعی چقدر فاصله داره،یا اینکه عقایدی که بهشون تحمیل شده،با عقاید واقعی چقدر فرق داره

البته این موضوعات،جای بحث زیاد داره
امیدوارم دوستان عزیز،این تاپیک رو سرسری نگیرن همراهی کنن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، مفقود الاثر ، Admirer ، sarallah ، من انقلابی ام
۲۲:۴۸, ۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
برای بررسی خداشناسی مسیر طولانی،سخت و البته شیرینی در پیش دارید..
مثلاً طبق نظری که قبلاً دادم،برای این بررسی،ابتدا بایستی نظریه فلاسفه و متفکران شرقی و غربی،چه کسانی که معتقد به وجود خدا هستند و چه کسانی که معتقد به وجود خدا نیستند رو باز کرد و بعد دوباره در خیل کسانی که معتقد به وجود خدا هستند،وجود خدا و ویژگی های خدا در ادیان و مکتب مختلف و ... رو بررسی کرد تا همینطور پیش آمد تا به عقیده شیعیان رسید!
چنین سیر درختی مانندی، اگر دقیق و ظریف و با اسناد موثق و استفاده از کتب و اندیشه های فلسفی معتبر انجام بشه،
باعث میشه به نتیجه ای که مدّنظرتونه یا حتی نتیجه ای بهتر منتهی بشه؛ ان شاءالله..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، مفقود الاثر ، Admirer ، من انقلابی ام ، پارسه
۲۲:۵۲, ۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
بهتره فعلا زیاد رو این موضوع مستند متمرکز نشیم و منتظر باشیم تا بقیه دوستان هم ایده های خودشونو ارائه کنن
البته اینکه بخوایم یه مستند فوق العاده ی 15-20 قسمتی بسازیم و همه چیزو از اول تا آخر تشریح کنیم،از رویاهای بزرگ من بوده و هست!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، مفقود الاثر ، Admirer
۱۱:۲۱, ۱۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
عالیه به نظر من خیلی عالیه
اصلا همین که در مورد رئال هم باشه خیلی توپه!!!Big Grinآخه من بدجوری طرفدار رئالم!!!
ولی نه جدی اصلا تا حالا فکر کردید همین که رونالدو کفش طلاشو فروخت تا به مردم غزه کمک کنه چه بازتاب جهانی تو مردم داره؟خداییش همین خبر رو میشه باز کرد و شکافت و به نتایج خوبی هم رسید
در هر صورت ایده خوبی هستش فقط کاش یه کاری هم از دست من بر میومد راهنماییم کنید ممنون میشم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، sarallah ، دل خسته ، من انقلابی ام
۱۹:۴۶, ۱۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
برادران،چرا به این زودی این تاپیکو رها کردید؟؟!!!
اینجا فقط قراره ایده بدیدا،نه اینکه همین اول به فکر عمل باشید!
حالا از کاربرای عادی بگذریم،واقعا مسئولین تالار هم هیچ ایده ای ندارن؟ بعید میدونم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، دل خسته
۲۱:۴۴, ۱۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
آقا من اعتراضمو پس میگیرم،مثل اینکه همه اینجا محصل هستن،رفتن سر امتحانای ترم،وضع تالار خیلی اسفناک شدهBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah
۱۷:۴۰, ۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام دوباره
فکر کنم دیگه برای خیلی هامون خیلی وقته که امتحانا تموم شده! امیدوارم دیگه شاهد سکوت در این تاپیک نباشیم.مخصوصا از بزرگان تالار
۱۸:۲۵, ۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
(۹/دی/۹۱ ۲۲:۳۸)فدايي ولايت نوشته است:  مردم دنیا ببینن خدایی که تو ذهنشون تصور میکردن،با خدای واقعی چقدر فاصله داره،یا اینکه عقایدی که بهشون تحمیل شده،با عقاید واقعی چقدر فرق داره

چرا انتظار داری باور کنن که عقاید اونها بهشون تحمیل شده ولی عقاید شما درست و حقیقت و واقعیته؟
اینطوری سریعا بهت میگن که داری تبلیغ اسلام میکنی...
هرکس رو دینش تعصب داره و همونطوری که شما حاضر نیستی دینت رو عوض کنی این انتظار رو هم نباید زیاد از اونها داشته باشی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: من انقلابی ام
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا