|
درهیئت ها خود را سگ نخوانیم!
|
|
۲۳:۲۹, ۱۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
صریح قرآن واهل بیت :سگ نگو! امام حسین (علیه السلام)را پایین نیاوریم!!!!!!!!!!!! ![]() سخنرانی شیوا وزیبای استاد محسن قنبریان *** برخی مداحی ها امام حسین(علیه السلام) را پایین می آورد!! دردوره ی ما امام حسین(علیه السلام) را در حد عشق کوچه خیابانی پایین نیاوریم!! فایل صوتیmp3///باکیفیت/// ۱۹مگابایت دانلــــــــــــــــــــود منبع: http://www.radepaclip.com
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۳۶, ۲۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱۴/اسفند/۹۱ ۸:۴۴)REZA1364 نوشته است:میشه دقیقا پاسخ رهبری رو بزارید تا حجت برهمه آشکار بشه |
|||
|
۱۵:۴۴, ۱۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۲۸, ۱۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت دوستان
من مدتی را درگیر مسائل هیئت و بحث با مداحین بودم ،از نظر اکثر مداحین سگ خواندن به این معنا است که ما لیاقت بیشتر از این را نداریم و به نوعی ته لیاقت ما است (البته برخی هم این را بلاترین مقام می دانند ) و اینکه این موضوع به بی وفایی کوفیان نیز ربط دارد (سگ نماد با وفا بودن )واین شاه بیت اکثر مداحین است (من سگ کوی ...) و به هیچ وجه از این مسئله کوتاه نمی آیند که خود را سگ نخوانند،اما متستفانه با این کار خود به صورت نادانسته فرهنگ لیاقت پایین را جا می اندازند و موجب بسیاری از سو استفاده ها می شوند و مورد اتحام وحشی بودن و بی فرهنگی و بسیاری از نکات دیگر قرار می گیرندو این نوعی نا امیدی نیز است و اما مهمترین نکته ؟ عمری فریاد زدم سگ وقتی گرسنه باشد صاحب خود را هم گاز می گیرد . |
|||
|
|
۱۸:۴۵, ۱۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۱۳/اسفند/۹۱ ۱۹:۱۲)aboutorab نوشته است: |
|||
|
|
۱۴:۰۷, ۲۵/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
متن استفتا از امام خامنه ای:
سلام ۱.آیا در مجالس عزاداری شایسته است خود را سگ بنامیم؟ ۲.برخی افراد در مجالس امام حسین(علیه السلام) صدای سگ در می آورندآیا این کار صحیح است؟ بسمه تعالی سلام علیکم و رحمة الله و برکاته ج۱) گفتن این جملات شایسته نیست و در هر حال بهتر است مؤمنین مراعات شؤون عزادارى معصومین «علیهم السلام» بویژه سید و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین «علیه السلام» را بنمایند و لازم است عزادارى سالار شهیدان هرچه گرمتر و پرشور تر و به شیوه سنتى و با مضامین روشنگر و معرفت زا انجام گیرد. ج۲) انجام چنین اموری جایز نیست و باید از ترویج این افراد و اینگونه جلسات پرهیز شود. موفق و مؤید باشید منبع:ردپاکلیپ |
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۴/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۱۸, ۲۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
شعر آیت الله وحید خراسانی: وحيدم من اگر در جرم و تقصير...سگي بودم شدم در كوي تو پير [/color]
![]() علي اي محرم اسرار مكتوم علي اي حق از حق محرم علي اي آفتاب برج تنريل علي اي گوهر درياي تاويل ... ... ... (( وحيدم )) من اگر در جرم و تقصير سگي بودم شدم در كوي تو پير بر آن خواني كه يك عالم نشسته [b]سگي هم در كنارش پا شكسته تو كه قاتل به خوان خود بخواني نپندارم كه اين سگ را براني |
|||
|
|
۱۸:۴۹, ۲۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر بهش می گفتن سید جواد...الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) ![]() ...ذاکر طباطبایی یه رفیق داشت که نامش حسینه... می گن کفر می گفت... ...من می گم عشقشو داد می زد سرطان داشت... ...حالش بد شد...رفت...شاید الان پیش رفیقش باشه... ...خیلی ها پشیمون شدن از حرفهای که می زدن ولی خوب اون دیگه رفته... قم که رفتی... میری قبرستان نو...همسایه رسول ترکه ... به هر کی بگی می خوام برم پیش سید جواد بهت می گه کجاست... خیلی وقتا دلم براش تنگ می شه... یه نوحه داشت که هر وقت می خوام یه چیزی زمزمه کنم یادم میاد... انـــــــا کـلـب الـــــــــرقـیــــــــه(سلام الله علیها)
|
|||
|
|
۱۲:۵۹, ۲۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
سلام
درپاسخ به دوستی که بالا عکس یه سوال وجواب رو نوشته تا که بگه گفتن سگ تو هیئت درسته ! این متن استفتا از مقام معظم رهبریه: متن استفتا از امام خامنه ای: سلام ۱.آیا در مجالس عزاداری شایسته است خود را سگ بنامیم؟ ۲.برخی افراد در مجالس امام حسین(علیه السلام) صدای سگ در می آورندآیا این کار صحیح است؟ بسمه تعالی سلام علیکم و رحمة الله و برکاته ج۱) گفتن این جملات شایسته نیست و در هر حال بهتر است مؤمنین مراعات شؤون عزادارى معصومین «علیهم السلام» بویژه سید و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین «علیه السلام» را بنمایند و لازم است عزادارى سالار شهیدان هرچه گرمتر و پرشور تر و به شیوه سنتى و با مضامین روشنگر و معرفت زا انجام گیرد. ج۲) انجام چنین اموری جایز نیست و باید از ترویج این افراد و اینگونه جلسات پرهیز شود. موفق و مؤید باشید ضمنا دیگه هرکی این مستندو نگاه کنه براش هیچ شک وشبهه ای پیدا نمیشه که نباید درهیئتها سگ گفت: مستند کوتاه سین گاف ممنوع !! براساس استفتایی از مقام معظم رهبری آسیبی که در ماه محرم متاسفانه رعایت نمی کنند در اجرای این استفتا شما هم با انتشار این مستند اجرببرید لینک منبع:ردپاکلیپ |
|||
|
|
۱۴:۴۵, ۲۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
كيه كه گوش بده؟
اونوقت مي گن چرا علي تنها ماند؟ چون هر كس هرچه مي خواست كرد و هرچه مي خواهد مي كند. هزار بار هم گفته شود صدهزار توجيه آورده مي شود كه كار خودشان را بكنند... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: %D9%85%D8%AD%D8%B3%D9%86-%D9%82%D9%86%D8...00x225.jpg]](http://www.radepaclip.com/wp-content/uploads/2012/02/%D9%85%D8%AD%D8%B3%D9%86-%D9%82%D9%86%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%862-300x225.jpg)

![[تصویر: %D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%AE%D8%A7%D9...00x214.jpg]](http://www.radepaclip.com/wp-content/uploads/%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%AE%D8%A7%D9%85%D9%86%D9%87-%D8%A7%DB%8C3-300x214.jpg)
![[تصویر: 90185_849.jpg]](http://www.parsine.com/files/fa/news/1392/8/21/90185_849.jpg)
![[تصویر: 4bdvtp1.jpg]](http://madahsara.persiangig.com/4bdvtp1.jpg)