|
پس کی نماز می خوانی ؟؟؟؟
|
|
۱۹:۲۵, ۱۱/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۱ ۱۹:۲۸ توسط sajad0511.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ديدار سيد هاشم حداد و شهيد مطهری
شهید مطهری از دوستان دیرینه علامه طهرانی بودند وقتی سید هاشم حداد - ازشاگردان حاج میرزا علی آقا قاضی قدس الله اسرارهم و اعلی الله درجتهم ومقامهم جمیعا واستاد سیر سلوک وعرفان عملی علامه طهرانی قدس الله نفس الزکیه می باشد وحضرت علامه شرح شیدایش رادر کتاب روح مجرد نوشته اند- از کربلا به طهران آمدند علامه طهرانی این دوست دیرینه خود را به مجلس عمومی دعوت کرده تا از انفاس قدسی آن عارف به حق رسیده بهره مند گردد. شهید مطهری نیز شیفته آن بزرگوار شده وبا آن نگاه اول مهر سید هاشم حداد به دلش می نشیند بعد یک دیدار خصوصی نیز شهید با سید هاشم در منزل علامه داشته اند که بعد از پایان دیدار شوق وافری در چهره علامه مشاهده می کنند که نشان از یافتن گمشده ای داشته است وقتی شهید به کربلا مشرف می شوند آدرس خانه سید هاشم را از علامه گرفته ودوبار به محضر علامه مشرف می شوند . یک بار که به خدمت سید هاشم حداد رسیده بودند سید هاشم از ایشان می پرسد نماز را چگونه می خوانی ؟ شهید می گوید عرض کردم کاملا توجه به معانی کلمات وجملات آن دارم! شهید مگوید به من فرمودند پس کی نماز می خوانی ؟! http://montazer2198.blogfa.com/post-23.aspx |
|||
|
|
۲۱:۰۳, ۱۱/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۱ ۸:۳۸ توسط R3Z4.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۱۱/دی/۹۱ ۱۹:۲۵)sajad0511 نوشته است: در نماز توجه ات به خدا باشد و بس! توجه به معانی نکن این مطلب را حضرت علامه طهرانی در کتاب روح مجرد آورده اند که می توانید در ص 162 این کتاب آن را مطالعه کنید. همواره به تفکر در عبادت توصیه شده و گفته شده که توجه به معانی نماز باعث حضور قلب می شه. http://www.isca.ac.ir/Portal/Home/ShowPa...55a2efa560 |
|||
|
|
۲۱:۵۷, ۱۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۱/دی/۹۱ ۲۱:۰۳)R3Z4 نوشته است:برادر من یعنی شما وقتی داری با من صحبت میکنی به من توجه داری یا به معنی کلماتی که داری به من میگی توجه داری؟؟؟ |
|||
|
|
۲۲:۴۹, ۱۱/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۱ ۸:۴۳ توسط R3Z4.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۱۱, ۱۱/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۱ ۲۳:۲۴ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سخن عارف بزرگوار آقای حداد(رحمة الله علیه) سخن عمیقی است که از فهم امثال بنده خارج است.
می دانیم که نماز تنها مجموعه ی قواعد، حرکات و کلمات نیست.نماز کشف تام محمدی(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است که در معراج رخ نمود.نماز آن حقیقتی است که وقتی انسان کامل به عالی ترین وجه در برابر خداوند قرار می گیرد در او نمایان می شود.حدیث معراج را بخوانیم پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نماز را یاد نگرفت بلکه در خودشان مشاهده نمودندکه در برابر وجود حضرت حق (جل و اعلی) این حقایق(نماز) در او جوشیدن گرفت و بعد به تکبیر و قیام و رکوع و سجده رفتند. ما به ازای آن بارگاه همین جلوات است و آن را برای ما محجوبان از درگاهش به ارمغان آوردند تا بلکه با اتصال به آن حقیقت راه معراجمان را پیدا کنیم. بزرگان وقتی با حقیقت نماز متحد می شوند کلمات و حرکات و ...در نماز عین وجودشان می شود.دیگر کلمات را لفظ نمی بینند بلکه معنی تنها در صحنه است که در قلب و روحشان متجلی می شود.نه اینکه الفاظی در نماز ندارند؛ خواه نا خواه هر باطنی ظاهری دارد و الا آن باطن هم پوچ است اما باید عنایت کرد که الفاظ از متعلقات عالم مادی است که به ازای معنی متجلی می گردد.وقتی مرده را تلقین می دهیم سوالی پیش می آید فرضا او عربی نداند پس چه را درک می کند؟!؟! واقع این است که الفاظ در صورتی در او اثر می کنند که شخص ادا کننده با توجه کامل سعی نماید به او معانی را انتقال دهد و الا متوفی را آنچنان نصیبی نیست؛برای همین هست که می گویند خودتان هم تلقین مرده تان را بخوانید و نه اینکه تنها به کسی که برای این امر موظف شده و پولی دریافت کرده سپرده شود.حتی داریم او را حرکت دهید تا توجهش به شما جلب شود.متاسفانه معنی حقیقی الفاظ در عوالم دیگر آنچنان تبیین نشده است و الا لفظ در عوالم دیگر معنی است که البته از هزاران گفتار کامل تر و رساتر است.سوء تفاهم نشود که پس سخن در عوالم دیگر نیست بلکه معانی از این سخنان دنیوی به مراتب درجات لفظ بودنشان آشکارتر است. سخن آقای حداد(رضوان الله تعالی) هم از این سنخ است که تنها به الفاظ و بلکه معانی نباید توجه کرد بلکه اگر به حضرت حق متوجه شدیم و خود را در آن بارگاه یافتیم و آن جلوات مکشوفمان گردید لاجرم لفظ هم به دنبالش است....برای امثال بنده رو سیاه گفتن این سخنان بازی شده است ولی با عده ای همه عالم در نماز است.... خوشا آنان که دائم در نمازند.... |
|||
|
|
۸:۴۲, ۱۲/دی/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
با این تفاسیر من عذرخواهی می کنم.
ولی معتقدم که این مطلب در حد درک افراد مثل من نیست و باعث سوء برداشت می شه. من فکر کردم ایشون داره عبادت بدون تفکرو تبلیغ می کنه که ناراحت شدم. |
|||
|
|
۹:۴۸, ۱۲/دی/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۲/دی/۹۱ ۸:۴۲)R3Z4 نوشته است: با این تفاسیر من عذرخواهی می کنم.کلمات بزرگان شیعه مثل کلمات معصومین هست و نباید فقط ظاهر جمله رو ببینی جملات این بزرگواران باطنیه نه ظاهری |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |