کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
من وتو چارچوب روابط دختروپسر راتعیین کرد ..دمش گرم.
۱۵:۰۵, ۱۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
(بسم الله الرحمن الرحیم)
شبکه من وتو واقعا نگران روابط دختر وپسر درایرانهConfused(ببخشید دماغم دراز شد)وتلاش میکنه با برنامه هایی این مشکلو رفع کنه.( بمیرم برات)ودو سه روز پیش یه برنامه برگزار کرد:تو این برنامه یکی از حاضرین پرسید: “ازدواج به سبک آلمانی رو می پسندید یا به سبک ایرانی؟”
فردی به نام حسین در پاسخ گفت: ” بستگی داره که به ازدواج چطور نگاه بشه. اگر به رابطه به صورت مادی نگابشه همون ازدواج ایرانی و روابط زناشوییه و عواقب اون مشخصه اما ملاک لذت بردن از یکدیگر و در کنار هم بودنه.اگه مبنا این باشه مادیات و غیره در درجات بعدی قرار می گیرده و موجب شیرین شدن رابطه می شه.
وی در ادامه گفت:” متاسفانه تا رابطه یک دختر و پسر را نگاه می کنیم فقط روی رابطه جنسی آنها متمرکز می شیم در حالی که ما نمی فهمیم که رابطه جنسی فقط یک هزارم وقت این دو نفر را می گیره و مابقی رابطه آنها به لذت بردن از یکدیگر سپری می شه.
برای مثال چندی پیش دخترم ازم خواست تا بهش در پذیرایی از دوستاش کمک کنم و منم پذیرفتم. تو اون مهمونی ده پسر و ده دختر حضور داشتند. شاید برای شما قابل باور نباشه که من تا چند وقت با خودم فکر می کردم که دوست پسر اصلی دختر من کدوم یک از این پسر ا ست در حالی که نتونستم تشخیص بدم .
اونقدر دختر م با همه این پسر ا رابطه نزدیکی داشت کهConfused تشخیص دوست پسر اصلی او که با یکدیگر رابطه های خصوصی داشتند برا م قابل تشخیص نبودConfused. Big Grinخوب اینطور خوبه و من در این زمینه تجربه موفقی دارمBig Grin.
یکی از حاضران در اعتراض به سخنان حسین گفت: Angry“ایشون طوری حرف می زنن که انگار دخترشون با همه این پسر ها رابطه دارد و از این بابت خوشحاله در حالی که این سخنان از دهان یک پدر اصلا شایسته نیست.Angry
در همین حین مجری برنامه در حمایت از حسین گفت: EyeglassesHappy” چرا شلوغ می کنه حسین آقا حرف بدی نزدن که شما اینگونه مساله روبزرگ می کنین.”HappyEyeglasses
ترویج روابط آزاد و بی قید و بند دختران با پسران آن هم بیش از یه نفر از سیاست های شبکه من وتو ه که پیش از این نیز بارها به روش های گوناگون در شبکه مطرح شده.
[تصویر: 207.jpg]
[b]این تنها گوشه ای از رسواییهای من وتو ه ومن وتو با کارهای مختلفی ازجمله رقص وپایکوبی در محرم چهره ی واقعی خود را نشان داده است اگهی استخدامشم دیدید حتما
[تصویر: manoto2.jpg][/b]
الحمدلله الذی جعل اعدائنا من حمقا
والسلام علیکم ورحمت الله

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، faateme-313 ، Mohammad Trust ، yashar_nice ، مرهم ، جویای حقیقت ، مفقود الاثر ، سرباز سید علی ، Reza71 ، بچه شیعه ، دل خسته ، یاســین ، شهیدطیبه واعظی ، pink_rose14666 ، paramida.ir
۱۵:۴۶, ۱۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
توی بفرمایید شام بود.
یکی از شرکت کننده ها هم مسیحی بود .
برنامه ی فوق العاده مزخرف و خسته کننده ای هم بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، yashar_nice ، جویای حقیقت ، مفقود الاثر ، شهیدطیبه واعظی
۱۵:۵۴, ۱۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
ConfusedConfusedSleepySleepySilentSilentSurpriseSurprise
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی
۱۸:۳۹, ۱۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
الهم عجل لولیک الفرج
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، بچه شیعه ، یاســین ، شهیدطیبه واعظی
۱۶:۲۵, ۱۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
خب چرا باور نمیکنین برامون نگرانن دیگه؟؟؟؟؟؟Big GrinBig GrinDodgyHuhConfusedSad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی
۲۲:۲۸, ۱۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
بچه ها به خدا یکی از اصلی ترین کارهای آمریکا رسانه یعنی میدونن اگه خوب تو این موضوع کار کنن و پیروز بشن اصلا نیازی به جنگ ندارن

وقتی ریشه اسلام و گناه رو بزنن دیگه مردم جهان برای چی باید باهاشون دشمن باشن وقتی دیگه آزادگی معنایی نداشته باشه میدونن شما هم باهاشون هستید

الان در خانواده ها ماهواره داره جزئ لا ینفک و ضروری خونه ها میشه و اونها هم با تاسیس شبکه های فارسی زبان دقیقا و دقیقا ایران رو نشونه گرفتن

با همین موضوعات و سریال های به اصطلاح خانوادگی به راحتی در شما تاثیر گذاشته و دینتون رو از شما میگیرن اون وقت دیگه آمریکا با شما هیچ مشکلی نداره چون دیگه دشمن اون نیستید و همفکر اونها هستید ولی وقتی الان به این موضوعات نگاه کنید میگید نه بابا اسلام ما رو بخواد بگیره نه نمیتونه

ولی این شبکه ها در طولانی مدت

و به مرور زمان درناخوداگاه شما اثر گذاشته و اونها رو پیروز این جنگ میکنه

حالا استارت این کار در خونه ها با این حرف زده میشه : ما برای مطالب علمی و آموزنده و اخبارش میخوایم بگیریم

ای خدا ما چقدر این جمله رو شنیدیم چقدر..........................................................

تو رو خدا به خاطر خودتون هم به خورده به این موضوعات بیشتر فکر کنید

یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، یاســین ، تازه مسلمان ، شهیدطیبه واعظی
۱:۱۰, ۱۴/آذر/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
وقتی خودمون الگو سازی نداریم یا اگه داریم دروغه ، همین میشه . طرف توی تلویزیون ایران 19 سالشه ، زن میگیره ، میره سر کار و اصلا هم توی فیلم که سربازیو مدرک این چیزا مهم نیست ، بعدش با ماهی 400 تومن هم خونه اجاره میکنه ، هم توی یه ماه چند تا وسیله ی گرون قیمت میخره و هم ماشین ! و دروغ پست سر هم دروغ !

الگو سازی ندارم ، الگو جوونای ما باید علی (علیه السلام) باشه که اصلا خودمون که هیچ ، پدر مادرهامون هم فراموشش کردن ، باید محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشه که فراموش شده ، باید فاطمه (سلام الله علیها) باشه ، فراموش شده بین دخترامون ، بین دوستای من از هر 10 نفر حداقل 8 نفر با یکی از جنس مخالف حالا چه در چارچوب اخلاقی یا غیر اخلاقی در ارتباطن ، این یه جامعه ی ایدآل نیست!

به نظر من جوونای ایرانی حداقل 10 سال از سن خودشون ، روح پیر تری دارن ، چه با خود سازی و حبس شدن در معنویات ، و چه غرق شدن در مادیان و نفس خودشون.

خیلی از حرفارو نمیتونم بزنم ولی بیشترتون میدونید چی هستن . . .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mmfalahati ، faateme-313 ، Agha sayyed ، شهیدطیبه واعظی ، pink_rose14666
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا