|
عملیات ِ انتحاری، بر ضد ِ هم دین ! (( گفت و گو محور ))
|
|
۲۲:۱۵, ۱۳/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۱ ۱۳:۴۶ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
همین هفته ی اخیر باز هم شاهد این بودیم که به اتوبوس ِ زائرین شیعه ای که در حال حرکت به سمت ایران بودن در پاکستان مورد حمله ی انتحاری قرار گرفت ... یک ماشین بمب گذاری شده خودش رو به این اتوبوس میزنه و بــــــوم !!! عده ی زیادی هم کشته و زخمی میشن . یه سوالی که همیشه وجود داره اینه که چرا شیعیان رو به قتل میرسونن ؟! اون هم با یه حرکت ِ انتحاری ....!! چرا در کشوری مثل پاکستان که تماما" مسلمون هستن باید شاهد چنین فجایعی باشیم ...؟! دوستان ، من دنبال ِ یه بحث ِ عمیق و ریشه ای هستم ... یه سری سوالات دارم که در طول مباحثه امیدوارم که جواب داده بشن ... چرا باید شاهد کشته شدن یه سری انسات به دست هم دین باشیم ، و نه به روشی معمولی ، به شیوه ی انتحاری ... پس در همین ابتدا 2 سوال مطرح میشه : 1 - چرا کشته شدن مسلمان به دست مسلمان ؟ از نظر پیروان ِ دیگر مذاهب اسلامی شیعیان به دلیل ِ عقایدی که دارن از دین خارج هستن و مرتد به حساب میان و بر اساس ِ قوانین و اصول اسلام حکم ارتداد مرگ و مرتد محکوم به مرگ هست . کسایی که شیعیان رو میکشن به این قضیه رسیدن که شیعیان مرتد هستن ، به این قضیه اعتقاد دارن ! حالا با منطقهایی که خودشون دارن و مسلما" از طرف ما مورد ِ قبول نیست . 2 - چرا به صورت ِ انتحاری ؟ انتحاری هم 2 رو داره ، یکی وعده ی اخروی ، یکی دنیوی ... اخروی رو که همه میدونیم ، وعده ی بهشت و اینها . دنیوی هم : نقل قول: به نظر من کسایی که این عملیات هارو انجام می دن اکثرا به زور و فریب وادار به این کار شدن.که نظر دوستون کاملا منطقی هست . نقل قول: من اکثر تاپیک هام گفت و گو محور هستن و از دوستان خواهش میکنم در تبادل ِ نظر شرکت کنید . ممنونم . |
|||
|
|
۲۲:۲۲, ۱۳/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۹۱ ۲۲:۴۶ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
قبل از سول شما این سوال برای من مطرح هستش : مسلمون مسلمون رو کشت ؟؟؟ اگر اینطوری باشه که شمر هم مسلمون بود. به قول امام خمینی یک بار اومدن بهش گفتن یک طلبه دزدی کرده چی کارش کنیم؟؟ امام خمینی گفت: طلبه دزدی نمیکنه اون دزد بوده که رفته توی لباس طلبه همین که قبول کنیم تروریست های وهابی و بی مغز طالبان مسلمون هستن قافله رو باختیم . |
|||
|
|
۲۲:۳۰, ۱۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
مسلما" ما نمیتونیم بگیم که اونا مسلمون هستن یا نیستن و یا خودشون رو در لباس دین در آوردن ... قضاوت ِ این چنین در اعتقادات ِ دیگران کار ِ درستی نیست ...
شمر هم که شما گفته پیش نماز بوده و کلی برو بیا داشته ... اتفاقا" مثال ِ به جایی هم بوده ... یه سری افراد هستن ، که طی ِ عملیات انتحاری یه سری انسان رو از بین بردن . نکته اینجاست که چرا باید چنین چیزی وجود داشته باشه ... ؟ |
|||
|
|
۲۲:۴۳, ۱۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۳/دی/۹۱ ۲۲:۱۵)blue.blood نوشته است: نظر حقیر: 1.چون نظام سلطه اینو میخواد.که مسلمون ،مسلمون بکشه. 2.هر اقدام انتحاری به معنای اینه که عملا اون اقدام جنبه شهادت طلبانه نداشته. یعنی در هر صورت نظام سلطه ینی همونایی که این برنامه رو ترتیب میدن با شهادت و اقدامات شهادت طلبانه مخالف هستند و غیر منطقی هم هست که همچین اقدام وحشیگرایانه ای شهادت طلبانه محسوب بشه! خب پس اسمشو میذارن انتحاری که یعنی یکی با یکی دشمن بوده حالا سنی با شیعه یا وهابی با شیعه (در اصل صهیونیست با شیعه!!) بعد طی اقدام انتحاری!دشمنشو از بین برده! . . . . . . یکی بگرده آقای حقوق بشر رو پیدا کنه! |
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۱۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من و شما نمیتونیم مشخص کنیم کی مسلمان هست و کی نیست...!
این افراد هم عقل دارند ،کتاب خدا هم هست...میتونن تصمیم بگیرن چه کاری درسته چه کاری غلطه! این افراد از من و شما بیشتر قرآن میخونن،نمازشون سر وقته به جماعت!!!غسل میکنن و جلیقه انتحاری رو میپوشن!! همه این مشکل ها از اینجا شروع میشه که یک عده؛عده ی دیگه رو کافر و بی دین میدونه و به خودش این حق رو میده که اونها رو بکشه! البته به سطح فرهنگی و آگاهی مردم و خردشون هم بستگی داره!!چرا در ایران عملیات انتحاری نمیشه؟!چرا در ترکیه نمیشه؟! چرا در لبنان نمیشه؟!و...!بیشتر عملیاتهای انتحاری در افغانستان و پاکستان هستند که در بی فرهنگی مطلق زندگی میکنن!!در جهل!! جهل این مردم همین بس که در پاکستان مردم نمک ید دار نمیخورن!!! چونکه معتقدن هستند ید یک ماده ی هست که از طرف کافرها و غرب برای کاهش جمعیت مسلمونها استفاده میشه!!!! در هر جایی که تفکر نبود،خرد نبود،عقل نبود همین آش و همین کاسه!! نه ربطی به صهیونیست داره و نه به فلان!!! |
|||
|
|
۲۳:۰۸, ۱۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
باید دید این عملیات انتحاری از چه سالی شروع شده و در چه سال هایی شیوع پیدا کرده، در چه کشورهایی بعد تحقیق کرد در اون زمان ها کی و چه فرهنگی و چه تفکری داشته در جامعه رواج پیدا میکرده اون موقع دیگه معلوم میشه کار غربی هاس! یا وهابی ها! یا صهییونیست ها!یا حماقت بشری !...... |
|||
|
|
۲۳:۰۹, ۱۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
عرض تسلیت خدمت همه ی بزرگواران به مناسبت اربعین آقا امام حسین(علیه السلام) متاسفانه با تلاش و نفوذی که وهابیت دارن خیلی ها دچار شستشوی مغزی شدن، با نفوذ افکار ابن تیمیه در بین اهل سنت، خیلی از عقایدشون تغییر کرده مثل همین که شیعه بکشی میری بهشت اخیرا در یه سخنرانی از بزرگی شنیدم اینها چند سال اخیر برنامه شون بر این قراره که به ازای هر لعنی که علیه اونا صورت بگیره یه شیعه بکشن هدف اصلی از شیعه کشی از بین بردن اسلام ناب محمدی(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است و نمیتونن که نمیتونن که نمیتونن.... یا علی/التماس دعا |
|||
|
|
۲۳:۲۴, ۱۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۳/دی/۹۱ ۲۲:۵۹)A L I نوشته است: من و شما نمیتونیم مشخص کنیم کی مسلمان هست و کی نیست...! اجازه دارم با نظرتون مخالفت کنم!؟ خب اگه نمیتونیم مشخص کنیم مسلمون بودن کسی رو ،پس طبق این تئوری شما بی فرهنگ بودن کسی رو هم نمیشه مشخص کرد. فرمودید ربطی به صهیونیست ها نداره. ما هم نگفتیم صهیونیست ها در پاکستان نفوذ دارن یا چیز دیگه ای. منظور حقیر رو بد متوجه شدید نطر بنده اینه که این اقدام به ظاهر انتحاری توسط مسلمونها نبوده بلکه کار صهیونیست ها بوده و پشت پرده ی این کلمه ی انتحاری حقیقت دیگری نهفته است! در اینکه مردم پاکستان و افغانستان تا حدودی هنوز در بی فرهنگی به سر میبرند موافق هستم. ولی اگر یک در صد بنده(نظر خودمو میگم) احتمال بدم که این جنایت توسط مردم مسلمان پاکستان انجام شده قطعا و بلاشک نتیجه ی تعصب و بعضا افراطی گرایی مذهبی خواهد بود و در واقع بی فرهنگی دینی هست نه مربوط به تمدن و جهل غیره. |
|||
|
|
۰:۰۳, ۱۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۳/دی/۹۱ ۲۲:۴۳)faateme313 نوشته است:1- علت این گونه فجایع عقاید و باورهای غلطی هست که در نزد افراد هست... همین که فکر میکنن اگه مخالف خودشون رو بکشن یه راست میرن بهشت... همین که فکر میکنن هرکسی که جز عقاید اونها رو داشت مستحق مرگه و از اونها پست تره... علت این کارها عقاید غلطه نه کس دیگه... مقصر خود افرادن نه چیزهایی از بیرون... نمیشه که همواره تقصیرها ر. بندازیم گردن عوامل بیرونی... مگه طرف عقل نداره که فکر کنه و ببینه که چیزی که بهش گفتن درسته یا نه... من فکر میکنم دلیل این کارها فقط پیروی کردن کورکورانه و بدون منطقه. |
|||
|
|
۱:۱۶, ۱۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۳/دی/۹۱ ۲۳:۲۴)faateme313 نوشته است:کسی هم اسم تمدن نیاورد!! بحث بر سر عقله!! هر جا عقل نبود همین آش و همین کاسه!!هیچ عقلی نمیتونه قبول کنه شما 5 نفر رو بکشی (چه بچه یا چه زن،مسلح یا غیر مسلح)میری بهشت دیدار پیامبر!! البته جنگ با کفار و شهادت پاداش داره ولی نه کشتن زن و بچه مردم!! بحث بر سر اینه که اینها زن و بچه میکشن!! آخه یکی نیست به اینها بگه اون بچه 5 ساله یا اون زن چه گناهی کرده که باید کشته بشه؟! مگر در ایران،ترکیه،لبنان و...شیعه و غیر شیعه نداریم؟!چرا اینجا کسی بمب نمیزاره؟! |
|||
|
|
|
|
|