کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ما و فرازمینی ها
۲۱:۲۸, ۱۷/دی/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام و درود بی پایان خدمت تمام بچه های بیدار بیداری اندیشه " واقعا دلتنگتون شده بودم ها :دی خیلی وقت بود تاپیک نزده بودم :دی "

خوب راستش از اسم تاپیک معلومه می خوم پیرامون مستند ما و فرازمینی صحبت کنم !!
مستند ما و فرزمینی ها که از شبکه ی من و تو 1 پخش می شه و پیرامون موجودات فرا زمینی هستش !!

خوب اول می خوام بپرسم نطرتون در مرد ین مستند چیه ؟؟

دومین مورد بررسی این موضوع که آیا واقعا این مستند می خواد بگه که فرا زمینی ها وجود دارند یا نه می خواد بگه که گه فرا زمینی ها همون جن هستند !!

من اسطوره شناسی در کنار نماد شناسی می خونم و به موضوعات یوفو ها هم علاقه دارم و باور دارم که در این جهان موجودات دیگه ای هم هستند اما زمانی که این برنامه رو می بینم بیشتر از این که نظرم طرف موجودات فرا زمینی بره یاد جن می افتم !!
تو این برنامه " البته برداشتی که من داشتم " اینه که فراز زمینی ها در به وجود امدن ما و یا پیشرفت ما نقش اساسی داشتن اما با توجه به ین که فرا زمینی ها در این مستند بیش تر جن هستند این موضوع بر داشت می شه که جن در ساخت انسان و پیشرفتش نقش دشته

حلا با این اوصاف نظرتون در ربطه با این برنامه چیه ؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arazot ، hooman-za
۲۳:۳۰, ۱۷/دی/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
اول بگم که خودمون میدونیم موجودات فرا زمینی وجود دارن چون چه از نظر عقلی و چه بر اساس روایات شیعه این موضوع تایید میشه...دوما چون از شبکه من و تو داره پخش میشه اصلا موجود فضایی وجود نداره من از اساس منکر میشمBig Grin
۲۳:۴۴, ۱۷/دی/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
فکر کنم بر اساس کتاب ارابه خدایان نوشته اریک ون دانیکن ساخته شده اسم اصلیش Ancient Aliens هستش
مجموعه جالبیه ادمو به فکر میندازه ولی دلیل بر وجود جن نیست البته هرکسی میتونه برداشت خودشو داشته باشه همون طور که برداشت سازندگان مجموعه ادم های فضایی است نه جن ولی جن هم میتونه یه گزینه باشه
به نظر میرسه این مجموعه میخاد بگه ماورا الطبیعه وجود نداره خدایی وجود نداره و همه پیامبران در ارتباط با فرا زمینی ها بودن و معجزاتشون یه چیز غیر عادی نبوده بلکه دانشی فراتر از عصر پیامبران بوده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahmood.torabi
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا