|
آیا قبل انسان روی زمین موجوداتی بوده اند؟!
|
|
۱۴:۰۶, ۲۱/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۱ ۱۴:۱۰ توسط faateme-313.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یا الله
در طی سرچ این سوال به این وبلاگ پربار رسیدم که جواب رو خوب توضیح داده بود به همین دلیل عینا از وبلاگ مذکور برایتان نقل قول میکنم: آنچه از قران و روایات معصومین استفاده میشود این است که خداوند قبل از خلقت حضرت ادم ابوالبشر انسانهای رو خلق نموده. وَإِذْ قَالَ رَبُّكَ لِلْمَلاَئِكَةِ إِنِّی جَاعِلٌ فِی الأَرْضِ خَلِیفَةً ...1 زمانی که پروردگارت به فرشتگان فرمود می خواهم در زمین جانشینی بگذارم . گفتند ( باز ) در زمین کسانی می گذاری که در آن فساد کنند و خونها بریزند . از این آیه شریفه بر می آید قبل از آفرینش بنی آدم علیه السلام دوره دیگری بر بشر گذشته است که ملائکه از خداوند اینگونه سوال میکنند. امام صادق علیه السلام میفرمایند: امام باقر علیه السلام میفرمایند: شما گمان می کنید که خدای عزوجل غیر از شما هیچ بشر دیگری را نیافریده است. نه چنین نیست بلکه هزار هزار آدم آفرید که شما از نسل آخرین آنها هستید .2 خدای عزوجل از روزی که زمین را آفرید، هفت عالم را در آن خلق و سپس منقرض کرده است که هیچ یک از آن عوالم از نسل آدم ابوالبشر علیه السلام نبوده است و خدای متعال همه آنها را از پوسته روی زمین آفرید و نسلش را بعد از نسل دیگر ایجاد کرد و برای هر یک عالمی بعد از عالم دیگر پدید آورد تا در آخر، آدم ابوالبشر علیه السلام را بیافرید و ذریه اش را از او منشعب ساخت.3 اما این نسل امروزی بشر طبق این ایه از قران غیر از نسلهای قبلی است بلکه از نسل ادم ابوالبشر است: یَا أَیُّهَا النَّاسُ اتَّقُواْ رَبَّكُمُ الَّذِی خَلَقَكُم مِّن نَّفْسٍ وَاحِدَةٍ وَخَلَقَ مِنْهَا زَوْجَهَا...4 مرحوم علامه طباطبایی (رحمة الله علیه) در تفسیر این آیه می فرماید : از ظاهر سیاق ایه بر می آید که مراد از " نفس واحده " آدم علیه السلام و مراد از "زوج ها " حوا می باشد که پدر و مادر نسل انسانند و ما نیز از نسل آن هستیم از آیه شریفه روشن می شود که نسل موجود از انسان، تنها به آدم و همسرش منتهی می شود و جز این دو نفر هیچ کس دیگری در انتشار این نسل دخالت نداشته است. 1-سوره بقره ایه 30 2-توحید مفضل ،ج2،ص277. 3-خصال صدوق،ج2،ص652. 4-سوره نساء ایه 1 |
|||
|
|
۱۴:۴۶, ۲۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام، موضوع خیلی خوبیه و برای منم سوال بود.
من مستند یاجوج و ماجوج رو دیدم... قسمت extended1، میاد میگه برای کره ی زمین 4 قمر وجود داشته و طی سقوط هر کدوم از این قمرها نسلی از موجودات مشابه انسان(البته از نطر شکل ظاهری) ولی خیلی بزرگتر و باهوشتر بوجود اومدن و از بین رفتن. این موجودات انقدر از نظر تمدن و علم و تکنولوژی بالا بودن که در همون قرون اولیه ی زندگیشون، از کل تمدن انسان امروزی جلوتر بودن. بعد میاد بعضی از اجساد و نشانه ها و تکنولوژی هایی که از اونها به جا موندرو نشون میده. منم صحت این مطالب رو نه میتونم تایید کنم، نه میتونم رد کنم.به همین خاطر برام سوال بود. دوستان اگه اطلاعات بیشتری دارن همکاری کنن تا این ابهامات برطرف شه. ![]() |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |