|
قرض الحسنه خانوادگی
|
|
۱۲:۱۹, ۱۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
حدود پانزده سال هست که قرض الحسنه های خانوادگی در شهر ما وجود داره و کار وام معمول و ضروری و نقد کردن چک را برای اعضای فامیل انجام میده.هیچ گونه کارمزدی هم نداره روش کار به این صورت هست: اعضا یک ورودی مثلا 50 هزار تومن پرداخت می کنند و بعد ماهیانه مبلغ جزیی مثلا پنج هزار تومان پرداخت می کنند.مبلغ ماهیانه باعث افزایش توان صندوق شده و تورم را جبران می کنه . وجه های پرداختی در صندوق میمونه و قابل برداشت نیست مگر اون عضو بخواد حسابش را ببنده. ابتدای کار قرعه کشی میشه و ترتیب نفرات مشخص میشه و بر اساس اون وام داده میشه. هر کسی نوبت وامش شد و نیاز به وام نداشت انصراف میده و یا نوبتش را با یکی دیگه که نیاز به وام داره عوض می کنه میزان وام هم بر اساس موجودی صندوق و توان ان هست .الان قرض الحسنه خانوادگی ما وام هاش سه میلیون هست و ده ماهه.برای چک تا سقف یک میلیون تومن و ضروری یک و نیم میلیون سه ماهه این هایی که نوشتم قانون حتمی نیست و هر خانواده میتونه قوانین خودش را داشته باشه |
|||
|
|
۱۷:۱۱, ۱۹/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۱ ۱۷:۱۵ توسط yektasepas.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با سمه تعالی بله قرض الحسنه عالی است . پسر اقا سید مرتضی حکاک شیرازی تعریف می کرد ند: روزی یک نفر آمد در مغازه ی پدرم از ایشان پولی قرض گرفت و رفت پدرم برای اینکه این سنت رو برای من خوب جا بیندازند به من گفتند :"پسرم ببین الان این پول رو دادم در روایات آمده خداوند 18 برابر پس می دهد من اعتقاد به این قضیه دارم قانون خداست تخطی ندارد " . نزدیکی های ظهر شد یک مشتری آمد مقداری جنس از ما خرید و رفت ، پدرم رو به من کردند و پولی که از این معامله به دست آورده بودند را به من نشان دادند و گفتند دیدی گفتم خدا 18 برابر می د هد من در این معامله دقیقا 18 برابر پولی که قرض داده بودم سود کردم .( ایشان یکی از حکاکان معروف ایران و در عین حال اهل دل و با تقوا بودند ) من هم مدتی است مقداری پول قرض یک نفر دادم منتظرم 18 برابر بهم برسد ولی هنوز که خبری نیست
![]() . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

.