کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قرض الحسنه خانوادگی
۱۲:۱۹, ۱۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #1

سلام
حدود پانزده سال هست که قرض الحسنه های خانوادگی در شهر ما وجود داره و کار وام معمول و ضروری و نقد کردن چک را برای اعضای فامیل انجام میده.هیچ گونه کارمزدی هم نداره
روش کار به این صورت هست:
اعضا یک ورودی مثلا 50 هزار تومن پرداخت می کنند و بعد ماهیانه مبلغ جزیی مثلا پنج هزار تومان پرداخت می کنند.مبلغ ماهیانه باعث افزایش توان صندوق شده و تورم را جبران می کنه .
وجه های پرداختی در صندوق میمونه و قابل برداشت نیست مگر اون عضو بخواد حسابش را ببنده.
ابتدای کار قرعه کشی میشه و ترتیب نفرات مشخص میشه و بر اساس اون وام داده میشه.
هر کسی نوبت وامش شد و نیاز به وام نداشت انصراف میده و یا نوبتش را با یکی دیگه که نیاز به وام داره عوض می کنه
میزان وام هم بر اساس موجودی صندوق و توان ان هست .الان قرض الحسنه خانوادگی ما وام هاش سه میلیون هست و ده ماهه.برای چک تا سقف یک میلیون تومن و ضروری یک و نیم میلیون سه ماهه

این هایی که نوشتم قانون حتمی نیست و هر خانواده میتونه قوانین خودش را داشته باشه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، Havbb 110 ، مهرومه ، مهدی2012
۱۷:۱۱, ۱۹/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۱ ۱۷:۱۵ توسط yektasepas.)
شماره ارسال: #2
آواتار
با سمه تعالی
بله قرض الحسنه عالی است .
پسر اقا سید مرتضی حکاک شیرازی تعریف می کرد ند: روزی یک نفر آمد در مغازه ی پدرم از ایشان پولی قرض گرفت و رفت پدرم برای اینکه این سنت رو برای من خوب جا بیندازند به من گفتند :"پسرم ببین الان این پول رو دادم در روایات آمده خداوند 18 برابر پس می دهد من اعتقاد به این قضیه دارم قانون خداست تخطی ندارد " . نزدیکی های ظهر شد یک مشتری آمد مقداری جنس از ما خرید و رفت ، پدرم رو به من کردند و پولی که از این معامله به دست آورده بودند را به من نشان دادند و گفتند دیدی گفتم خدا 18 برابر می د هد من در این معامله دقیقا 18 برابر پولی که قرض داده بودم سود کردم .( ایشان یکی از حکاکان معروف ایران و در عین حال اهل دل و با تقوا بودند )
من هم مدتی است مقداری پول قرض یک نفر دادم منتظرم 18 برابر بهم برسد ولی هنوز که خبری نیست SadBig Grin.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، mohammadhadi ، sadegh-a ، rahgozar.f ، مهدی2012
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا