کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 3.42 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازی "میدان نبرد 3" حمله مجازی تفنگداران آمریکا به تهران
۱۸:۱۶, ۱۸/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۰ ۱۶:۰۲ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام،
این مطلب را بخوانید.
اما یه نکته جالب، به این تصاویر نگاه کنید:

[تصویر: 36847357011865822774.jpg]
[تصویر: 25014942180461483989.jpg]
[تصویر: 72818180571199962266.jpg]
[تصویر: 84263734968783519556.jpg]

به نظر میرسه که فقط اسمش تهران هست و طرحش عربی باشه. ما که به هتل نمی گیم "فندق". توی خیابان ها هم که نخل نداریم. احتمالا باید بغداد باشه.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر ، ELENOR ، MohammadMeraj ، امیر گیمر ، mohammad74 ، shafagh_mah ، Amir ، Abasaleh ، Mason_yab ، vahrakan

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۴۸, ۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #31

منم با نظر اون دوستمون موافقم که گفت باید با دقت بازیش کنیم ببینیم چی میگه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadkhany
۱۴:۱۹, ۱۰/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۰ ۱۷:۴۱ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #32
آواتار
اینها همش برای جلب توجه و فروش بیشتره دوستان، خواهشا پیچیدش نکنید.

همونطور که میبینید همه دوست دارید بازی رو به دقت بازی کنید تا ببینید چی پیش میاد!!

ایران مام کشک نیست که نیروهایی آمریکایی یهو سر از تهران در بیارند.

همیشه مسائلی وجود داره که هیچ ربطی به ماسونی بودن و یا واقعی بودن نداره. تو یه بازی شما یه آدم رو میکشید دو دقیقه بعد زنده میشه و غیره و غیره.
اینطور حرفا رو میزنید یه مهمون میاد میخنده میره جذب فروم هم نمیشه.این ماسون چیه تو دهن تون افتاده؟ به در و دیوار میگید ماسون.

به اینم توجه داشته باشید که جوانان ایرانی بیشترین مخاطبان بازی های رایانه ای هستند و توجهی به اتلاف وقتشون ندارند(توشون بودم که میگم)

فقط جلب توجه!!
شمام تاپیک زدید 4 نفر میان میخونند از فردا میرن تهیه میکنند.
خارج هم همینطور.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: navidcod ، Anti gods ، Unname28 ، mohsen .
۱۶:۲۳, ۱۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #33
آواتار
(۱۰/مهر/۹۰ ۱۴:۱۹)Grace Dies نوشته است:  همیشه مسائلی وجود داره که هیچ ربطی به ماسونی بودن و یا واقعی بودن نداره. تو یه بازی شما یه آدم رو میکشید دو دقیقه بعد زنده میشه و غیره و غیره.
اینطور حرفا رو میزنید یه مهمون میاد میخنده میره جذب فروم هم نمیشه.این ماسون چیه تو دهن تون افتاده؟ به در و دیوار میگید ماسون.

به اینم توجه داشته باشید که جوانان ایرانی بیشترین مخاطبان بازی های رایانه ای هستند و توجهی به اتلاف وقتشون ندارند(توشون بودم که میگم)

با اون قسمت قرمز حرفهاتون كاملا موافقم، اين ماسون ديگه بد سوژه اي شده ( هر چند مي دونم بعد از اين پست ميان ميگن ما داريم دشمن شناسي مي كنيم و از اين دست حرفا )
با قسمت دوم حرف هاتون هم مخالف هستم، شما تو جمع جوانان ايراني بودي و ما هم بوديم ، تو جمع جوانان خارجي نبوديد كه...
الان سهم فروش بازار جهاني از كنسول ( وسايل بازي مثل 360 , ps3 , wii ) قسمت عمده و اصلي اون به آمريكا و انگليس و ژاپن اختصاص داره نه ايران ،
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، mohsen .
۱۷:۱۷, ۱۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #34
آواتار
(۲۱/شهریور/۹۰ ۱۲:۳۲)idea نوشته است:  من که برام مهم نیست بازی چی چون کلا با خود مقوله گیم مشکل دارم (فیلم هم به همین شکل) اینم
سایتم نگفتم هک بشه باید فی.....لتر بشه به سایت فی.لتری..نگ گزارش دادم من . بقیه تون اگر احساس غیرت درونتون وجود داره برید اعلام کنید WinkBig Grin

به دلایل ویرایش شد

با سلام
اگر فی*ل*ترم بشه فایده نداره الان اکثریت اکانت vpn یا فی*ل*تر شکن دارن می تونن استفاده کنن باید هک بشه Dodgy

با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadkhany
۱۷:۳۹, ۱۲/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۰ ۱۷:۴۰ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #35
آواتار
(۱۲/مهر/۹۰ ۱۶:۲۳)amin7 نوشته است:  
(۱۰/مهر/۹۰ ۱۴:۱۹)Grace Dies نوشته است:  همیشه مسائلی وجود داره که هیچ ربطی به ماسونی بودن و یا واقعی بودن نداره. تو یه بازی شما یه آدم رو میکشید دو دقیقه بعد زنده میشه و غیره و غیره.

با اون قسمت قرمز حرفهاتون كاملا موافقم، اين ماسون ديگه بد سوژه اي شده ( هر چند مي دونم بعد از اين پست ميان ميگن ما داريم دشمن شناسي مي كنيم و از اين دست حرفا )
با قسمت دوم حرف هاتون هم مخالف هستم، شما تو جمع جوانان ايراني بودي و ما هم بوديم ، تو جمع جوانان خارجي نبوديد كه...
الان سهم فروش بازار جهاني از كنسول ( وسايل بازي مثل 360 , ps3 , wii ) قسمت عمده و اصلي اون به آمريكا و انگليس و ژاپن اختصاص داره نه ايران ،

خب درست میگی امین جان من تحقیق شو نکردم و ازت عذر میخوام.

شما اطلاعاتت در این باره بیشتره.

جنگ روانی زیادی نه تنها علیه ما بلکه علیه تمام کشور ها صورت میگیره. آمریکا روی ما ، ما روی آمریکا و... تقریبا میشه گفت هر کشوری به نفع خودش شعار میده و به علیه دشمنش شعار میسازه. البته کاری به حقانیت شعار ها ندارم و کلی میگم.

اینا طبیعیه.
اینا همش وجود داره.
آدم باید خودش عاقل باشه.
بره تحقیق کنه ببینه واقعا چیزی که میگن وجود داره یانه؟!!

آینده نگاری هم چیز چرت و پرتیه چون آدم از فرداش خبر نداره. واسه فرداشم که برنامه میریزه بازم اونطوری نمیشه که فکرشو میکرده پس... بتلفیلد، آمریکا با آینده بینی مالیده . نمیخواد حساس شید.

البته اطلاع رسانی ما در سطح جهان درباره باور های راستینمون هم بسیار مفیده که فعلا دستمون بسته است!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amin7 ، sadkhany
۱۹:۴۰, ۱۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #36
آواتار
(۱۲/مهر/۹۰ ۱۶:۲۳)amin7 نوشته است:  

سلام
البته یک نکته رو باید یاد آوری کرد که فروش بازی در این کشور ها قانونی بوده و آمار دقیق داره اما در ایران همه بازی ها کپی هستند و کنسول وی هم در ایران بردی نداره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، sadkhany
۱۹:۴۸, ۱۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #37
آواتار
نظر بسیار خوبی بود.تشکر شفق جان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، Anti gods ، sadkhany
۱:۲۳, ۱۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #38

سلام من با حرف مهیار موافقم
ما که داریم بازی های هفت خان رستم و اسکندر و... میسازیم یه بازی هم بسازیم که ما بریم به جنگ امریکا و اسرائیل.
یعنی این کارم نمیتونیم بکنیمDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadkhany ، Maysam-1st
۱۹:۲۵, ۱۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #39

(۲۱/شهریور/۹۰ ۱۶:۰۹)sioosh نوشته است:  یعنی چی؟؟AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
ما خودمون با دست خودمون تهران رو نابود کنیم بعدش از بازی کردن لذت هم ببریم.Angry

داداش اینا بازیه زیاد جدی نگیر
اگه اینجور که میگی باشه الان همه باید قاتل باشن بخاطر بازی کردن بازیهای جنگی
بجای اینکه صورت مساله رو پاک کنین فکر چاره باش
مطمئن باش همه بخاطر این تاپیک هم که شده میرن بازی میکنن
نمیگم اثر روحی نداره ولی تحریم و فی*ل*تر و هک نشانه کم آوردنه نه مبارزه
درسته اونا تو اعتقاد معنوی از ما ضعیف ترن ولی به کاری که میکنن اعتقاد دارن
ببینن دین ما دین عملیه ولی ما تو این دوره فقط حرف شدیم ولی غرب و شرق که همش مرگ میفرستیم بهشون شدن عمل
منم الان مطمئنم هیچ کاری ازمون بر نمیاد بخاطر همین بهتره بریم بازی کنیم و از گرافیک و صحنه های بازی لذت ببریم و فک کنیم چی شد به این حد خوار شدیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، sadkhany
۱:۲۹, ۱۹/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۰ ۱۸:۱۰ توسط idea.)
شماره ارسال: #40
آواتار
رصد اینترنتی
فقط اسم نقشه ببینی 6 نقشه داخل ایرانی بعد سرباز روسی امریکا رخیتن تو خاک ایران معلوم نیست چه غلتی میکنن

Battlefield 3 maps
  • Operation Metro
  • Caspian Border
  • Operation Firestorm
  • Grand Bazaar
  • Kharg Island
  • Tehran Highway
  • Siene Crossing
  • Nosharh Crossing
  • Damavand Peak