کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تقاضای یک کمک فنی ساده
۴:۲۱, ۲۷/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۱ ۴:۲۵ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام
بذارید دیگه چیزی در مورد پایگاه ظهور نگم.فقط اینو بگم که در این مدت 7 ماه که همه فکر میکردن ما هم مثل خیلی های دیگه که به صورت مقطعی،جوگیر میشن،از کار دلسرد شدیم و ولش کردیم
اما باید بگم که من،با کمک ها فراوون دوست عزیزم، sarallahe73 در طول این مدت داشتیم روش کار میکردیم.با توجه به اینکه فرد دیگه ای نبود و همچنین این برادرمون بیشتر با جوملا کار میکنن در حالی که سیستم ما ورد پرسه و بازهم این در حالی بود که من تا حالا از لحاظ فنی با یه سایت کار نکرده بودم.
بعد از این همه مدت،الان به یه قالب نهایی و پایدار رسیدیم که فقط یک مشکل کوچیک داره که هرچی باهاش ور رفتم درست نشد.
آدرس پایگاه ظهور اینه: http://arrivalbase.ir
و این هم قالبی هست که قراره پایگاه ظهور این شکلی بشه: http://wp.choicethemes.com/cms
الان پایگاه ظهور تقریبا همه جاش سالم و درست کار میکنه و تنها مشکلش اینه که در صفحه اصلی،بخش(( latest in )) کار نمیکنه در حالی که تو اون سایت کار میکنه
(اگه این قالب درست شد،دیگه به امید خدا فعالیت رسمی سایت به صورت دائمی شروع میشه)

اگه تو این زمینه اطلاعاتی دارید و فکر میکنید که میتونید درستش کنید،اطلاع بدید تا جزئیات بیشتری رو در اختیارتون بذارم.
یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، fazel ، am_po ، مجید املشی ، sarallah ، فاطمه خانم ، مفقود الاثر ، ساقی ، شیدا ، Admirer ، faateme-313

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۱۴, ۲۸/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
آخه من چندین ماه گشتم تا همین قالب فعلی سایتو پیدا کردم.
دیگه تقریبا آخرین امیدم اینه که همین چندروزی کارمون ردیف بشه
خب الان باید چیکار کنم؟
۱۹:۳۱, ۲۸/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۱ ۱۹:۳۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #22
آواتار
ببینید شما از اول رفتید سراغ سایت ... اولش میتونستید کارتون رو از یک وبلاگ ساده شروع کنید ... بیشتر وقتتون رو بگذارید برای مطالعه و تحقیق و تولید مطلب ... وگرنه قالب و پلاگین و ماژول در مسیر بهشون دست پیدا میکنید ... شما اگر کارت رو با یک وبلاگ شروع میکردی در مسیر ممکن بود اعضای جدیدی به گروهت اضافه میشدن و بیشتر کمکت میکردن ... من خودم وبلاگ هایی دیدم که با مطالب ساده شروع کرده اند بعد گروهشون بزرگ تر شد و تبدیل شدن به سایت و تالار و ... مثل همین تالار بیداری اندیشه ...
الان شما کارت رو با یک وبلاگ و نهایت یک سایت وردپرسی ساده شروع کن به نظر من ... کم کم بهترش کن از نظر فنی و ظاهری ... ما هم کمکت میکنیم از آن نظر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، مفقود الاثر ، 59-11(یامهدی)
۱۹:۳۸, ۲۸/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #23
آواتار
(۲۸/اسفند/۹۱ ۱۹:۳۱)ELENOR نوشته است:  ببینید شما از اول رفتید سراغ سایت ... اولش میتونستید کارتون رو از یک وبلاگ ساده شروع کنید ... بیشتر وقتتون رو بگذارید برای مطالعه و تحقیق و تولید مطلب ... وگرنه قالب و پلاگین و ماژول در مسیر بهشون دست پیدا میکنید ... شما اگر کارت رو با یک وبلاگ شروع میکردی در مسیر ممکن بود اعضای جدیدی به گروهت اضافه میشدن و بیشتر کمکت میکردن ... من خودم وبلاگ هایی دیدم که با مطالب ساده شروع کرده اند بعد گروهشون بزرگ تر شد و تبدیل شدن به سایت و تالار و ... مثل همین تالار بیداری اندیشه ...
الان شما کارت رو با یک وبلاگ و نهایت یک سایت وردپرسی ساده شروع کن به نظر من ... کم کم بهترش کن از نظر فنی و ظاهری ... ما هم کمکت میکنیم از آن نظر

مواقم باهاتون.اتفاقا چند بار هم به محمد جان گفتم ولی اصرار دارن که از اول باید کارو اساسی انجام داد

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، ELENOR
۱۱:۰۸, ۲۹/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #24
آواتار
قضیه اینه که من خودم سال ها با ولاگ کار میکردم،سیستم های مختلف،مدل های مختلف.همشونو حفظم.
بعدش اومدم سر قضیه سایت.
ما اگه قرار باشه که دوباره برگردیم سر خونه اولمون که سال ها باید صبر کنیم.خب برای چی به جای اینکار،یه کار کامل نکنیم؟!

درضمن،آقا حمید(گفته بودی اسمتو به کار نبرم ولی خودت که اسممو گفتیBig Grin) شما فعلا اون کاری که بهت محول شده رو انجام بده،منم قرار شده به کمک یکی از فامیلامون،یه ارتباطی با مسئولین محراب نیوز داشته باشم که البته بعید میدونم به این راحتیا بشه به اون قالب دسترسی پیدا کرد!

بنابر این همچنان باید دنبال اون ماژول ها باشیمAngel
یا علی
۸:۱۲, ۱/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #25
آواتار
سلام
فکر کنم یه چیزی توی این مایه ها میخای
http://www.clickonf5.org/wordpress-post-tabs/
دموش رو ببین
اینم تو گوگل بگرد : latest tab + wp plugins