|
زیاده روی!
|
|
۷:۴۰, ۱۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام خدمت همه عزیزان
اول از همه اینکه بنده همین الان(پس از دهها بار تلاش برای درست تایپ کردن کد رمز تصویری که در انتهای مراحل عضویت درخواست می شود) عضو شدم و این در واقع اولین پست بنده است و امیدوارم در جمع دوستان نغمه ی ناکوک نباشم! و سپس اینکه پس از مطالعه ی بخشهایی از سایت و تاپیک ها و مطالب نوشته شده توسط برخی عزیزان احساس کردم در بعضی موارد زیاده روی می شود که به نظرم چندان جالب نیست و چیزی را که مسلم و مسجل نیست ، قطعی و مبرهن و واضح دانستن یا جلوه دادن ، به گمان بنده عوارض خوبی ندارد و یکی از عوارضش ایجاد سوء ظن دائمی نسبت به همه چیز و همه کس است. به طور مثال اینکه هرکجا تک چشم دیده شود ، آن را نماد شیطانی و فراماسونی دانستن ؛ یا هر شکلی که ابلیسک را به ذهن تداعی می کند را ابلیسک خواندن و .... چندان پسندیده نیست و به قول استاد رائفی پور " فضای تحقیق را آلوده کردن " است. البته شکی نیست که هر یک از این نماد ها در هر کجا که به کار بروند باید بررسی و تعمق شوند اما نباید بدون حصول یقین حکم صادر شود که متاسفانه بنده در این سایت در برخی موارد مطالبی را مشاهده کردم که حتی با اینکه نویسنده خودش بر همین مطلب صحه گذاشته بود باز خود دچار چنین قضاوت زود هنگامی می شد! در هر صورت برای همه دوستان آرزوی سعادت و عاقبت خیر دارم. |
|||
|
|
۱۲:۳۸, ۱۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
با عرض سلام خدمت رضا1357 ... ورودتون رو تبریک میگم و امیدوارم بتونیم در کنار سایر دوستان در فضایی متعادل به بحث و گفتگو و به کار بیداری اندیشه ها بپردازیم... نکته ای که شما فرمودید درسته و من هم منتظر فرصتی بودم که بتونم نظرم رو در این باره بیان کنم... بله متاسفانه مشاهده میشه که گاهی اوقات افراط در برخی مسائل دیده میشه و خلاصه به هر شکل و نمادی گیر داده میشه... معمولا اکثر کسانی که با موضوع فراماسونری آشنا میشن + خود من، در ابتدای راه در نمادها غرق میشیم و از هر شکل و رنگی قصد ساختن وجهه ای ماسونی داریم... خب این هم دلیل داره: چون ماسون ها به شدت نمادگرا هستند و منه بی خبر در ابتدا از طریق این نمادهاست که اونهارو میشناسم... بعد میرسم به تفکراتشون و باقی ماجرا... ولی از حق نگذریم در بعضی مباحث و موارد باید به این موضوع پرداخت و نمادها را شناخت البته با تحقیق کافی و با ارائه دلایل کافی ولی در تایید حرف شما، غرق شدن در نمادها کار خوبی نیست... چیزی که بنده میخوام خدمت شما و دوستان عرض کنم اینه که این تعادل به عهده خود کاربران و مهمانان است... اگر در تالار به بحث نمادشناسی و تحلیل رفتار دشمنان تاکید میشه; در کنار اون به خودشناسی، خودسازی و خدا شناسی هم تاکید میشه... نمونه اش وجود بخش "مهدویت" و "اسلام و سنت" در کنار بخشهای "دشمن شناسی" و "افشای صنعت سرگرمی" است... مطمئنا هدف تالار رسیدگی به هر دو بخشه و تاکید بیشتر برای بیدار شدن... متاسفانه مشکلی که وجود داره اینه که ما فکر میکنیم امور دینی ما از هر جهت درسته و در این زمینه تکمیلیم و حال باید به شناخت دشمن بپردازیم... اما این خدا شناسی و تفکر در دین بارها و بارها در قرآن و روایات تاکید شده، همچنین خوشبختانه این موضوع در قسمتهای مختلف تالار از طرف مدیران به شکلهای گوناگون یادآوری میشه و سعی بر اونه که از افراط جلوگیری بشه... برای نمونه: دوستمون جوینده حق در امضای خودشون نوشتند: یادمان باشد که دشمن شناسی اقامتگاه نیست، گذرگاه است. خب شاید دشمن شناسی بتونه ذهن مارو بیدار کنه و از خواب غفلت و رویاهامون دربیاره ولی این کل ماجرا نیست ![]() همه اینها باید مقدمه ای باشه برای شناخت بهتر و دقیق تر خدای مهربونمون و اینکه ما رو در انجام واجبات و ترک محرمات مصمم تر کنه...کار و فعالیت در هر زمینه ای خوب و اثر گذاره در صورتی که اصل تعادل در اون برقرار باشه... تنها چیزی که نیاز به افراط بیش از حد داره ترک گناه و انجام واجبات و شناخت هرچه بهتر خدامونه... دوستان، خودشون استادند و این حرفهای منو، مو به مو از بر هستند و خدایی نکرده این حرفهام نشونه این نیست که کسی به یاد دین و خداش نیست... من فقط بخاطر یادآوری این حرفها رو زدم... از شما هم ممنونم که در اولین پست تون در تالار این موضوع مهم رو متذکر شدید... با آرزوی موفقیت برای همه |
|||
|
|
۱۳:۵۷, ۱۹/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۰ ۱۳:۵۸ توسط خادم الامام.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام عزيزم ورودت رو تبريك ميگم
ببينيد به نظر من هركي اينجا حرفي ميزنه يا تحليلي انجام ميده نميخواد ناقص انجام بده يعني هم جنبه هاي منفي يك مسئله رو به طور كامل بيان ميكنه و هم جنبه هاي مثبت رو به نظر من اين اصلا زياده روي نيست و در اختيار گذاشتن همه مطالب مربوط به موضوع به خواننده است تا خواننده راحت تر بتونه واسه خودش تحليل كنه. ارجوا لكم التوفيق |
|||
|
|
۱۳:۵۷, ۱۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
paradise
چیزی که بنده میخوام خدمت شما و دوستان عرض کنم اینه که این تعادل به عهده خود کاربران و مهمانان است... اگر در تالار به بحث نمادشناسی و تحلیل رفتار دشمنان تاکید میشه; در کنار اون به خودشناسی، خودسازی و خدا شناسی هم تاکید میشه... نمونه اش وجود بخش "مهدویت" و "اسلام و سنت" در کنار بخشهای "دشمن شناسی" و "افشای صنعت سرگرمی" است... مطمئنا هدف تالار رسیدگی به هر دو بخشه و تاکید بیشتر برای بیدار شدن... . . کار و فعالیت در هر زمینه ای خوب و اثر گذاره در صورتی که اصل تعادل در اون برقرار باشه... تنها چیزی که نیاز به افراط بیش از حد داره ترک گناه و انجام واجبات و شناخت هرچه بهتر خدامونه... |
|||
|
|
۱۹:۰۹, ۲۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
عرض سلام ادب و احترام دارم خدمت اقا رضا 1357 که هم نام بنده هم هستند .امیدوارم که با همدیگر تبادل اطلاعات خوبی رو داشته باشم و من کوچکترین این جمع دوستانه بتوانم از شما و دیگر دوستان کسب تجربه داشته باشم. --------------------------------------------- متاسفانه در سایت برخی دوستان و ان هم به در برخی پست ها بعضی تند روی ها دیده میشه که به نظر بنده با تبادل اطلاعات درست و تببین دقیق مسائل این طور مشکلات قابل حل و فصل هستند. http://943.SUB.IR |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

.