|
مشورت با دوستان در مورد تاسیس یک هیات
|
|
۷:۴۵, ۲۹/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۱ ۷:۴۶ توسط سرباز سید علی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بی مقدمه
دیروز یکی از دوستان بنده یه ایده ای داشت با من در میون گذاشت به نظرم جالب اومد ما میخوایم یه هیات بزنیم که توی اون عزاداری و سینه زنی و مداحی و مولودی و ... رو به بهترین شکل ممکن انجام بدیم حالا همین اول من دو تا سوال کلی دارم (تا مرحله بعد) [b]1. ما باید چه کار کنیم کنیم که این هیات یه جاذبه ای برا جوونا داشته باشه؟ 2. سخنرانی های تو هیات باید در مورد چه چیزی باشه که هم بدرد بخوره (کاربردی باشه) و هم جذاب؟ در ضمن دوستان اگر ایده ی خاصی دارن یا جایی چیز جالبی دیدن دریغ نکنن منتظر حمایت های فکری و معنویتون هستم ![]() |
|||
|
|
۱۰:۲۰, ۲۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
مسجد ما هم قبلا مراسمات مذهبی به نحو احسنتی اگر خدا قبول کنه برگزار می کرد و الان هم مراسمات را داریم . تقریبا یک سوم جوانان مسجد ما هم علاقه به تشکیل هیئت و کلا هیئتی برگزار کردن مراسم ها را در نظر داشتند .
مسجد ما مراسم جشن و عزا را به شکل منظم برگزار می کنه و اینکه در سینه زنی ها ما لخت نمیشیم . هیئتی های مسجد هم اعتقادی به جور مراسم گرفتن ها ندارند و دوست دارند مجلس بگیره و از این رو بعضی اوقات مراسم های زیادی میرن و به مراسم مسجد ما خرده میگیرند . بستگی داره برای چه طیفی مراسم را برگزار می کنید با چه عقیده هایی مدیریت مسجد ما هیچوقت اجازه دخالت زیاد بچه ها را نمیده چراکه در صورت میدان دادن به بچه ها به دلیل کم تجربه بودن اونها شکل خیلی از چیزها عوض میشه پس همیشه سعی در رضایت حداکثری داشته باشید اما از اهداف خودتون کوتاه نیاید . شما بهتر می دونید که هیئت های زیادی هستند که فعالیت می کنند و خدا را شکر مشکلی بابت کمی هیئت نیست ولی انشاالله اگر تشکیل دادید به نظرم به فکر جذب بیشتر باشید و سخنرانی ها زیاد در نظر بگیرید . از سخنرانانی که شبهات روز را مطرح می کنند دعوت کنید . ابتدا هیئت را با همه سختی پیش ببرید و دلسرد نشید چراکه تا چند ماه نباید به فکر جذبی باشید . انشاالله بعد از چند ماه با دعوت از سخنران و با زدن بنر در مورد موضوع سخنرانی تبلیغات هیدت خودتونو گسترش بدید |
|||
|
|
۱۲:۳۱, ۲۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به نظر من اگر از همین اول از هزینه هایی که هیئت داره کم کنین
تا بتونین به صورت منظم به اسم یک مقداری پول به مستحقش بدین (حالا زا راهی که خودتون میدونین) اینجوری هم خدا بیشتر کمکتون میکنه هم اگه به گوش مردم برسه این هیئت ذو یه اسم هیئتی که کارهایی یزرگتر زا عذاداری هم انجام میده میشناسن النته این خلاقیت خودم بود نمبدونم عملی هست یا نه |
|||
|
|
۱۵:۳۹, ۲۹/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۱ ۱۵:۴۲ توسط سرباز سید علی.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
خوب همین اول فهمیدم که توضیحاتم کم بوده
ببینین دوستان فضای منطقه ی ما از لحاظ هیات هایی که برنامه ی مدون دارن بسیار خرابه جوری که تو شیش تا کوچه سه تا هیات هر هفته برنامه دارن که تو اونا کارهای بسیار نامناسب انجام میشه (از جمله فمه زنی و کارهایی که همیشه دوستان بهش نقد دارن) و متاسفانه نمیدونم قضیه چیه که رفت و امد اراذل و اوباش به این محله زیاد شده و واقعا یه همچین هیاتی لازمه حرف همسنگر گرامی zryy رو 100 درصد قبول دارم که در حالت کلی جامعه ما تاسیس یه هیات زیاد جزو اولویت ها نیست ولی شرایط اینجا طوریه که واقعا اگه این هیات نباشه (شاید غلو باشه) در اینده فاجعه به بار میاد در ضمن هیاتی که ما تاسیس خواهیم کرد اونقدری خرج نداره که اگه پولشو به مستحق بدیم خیلی فرقی به حالش بکنه در صورتی که وجود یه مرکزی که حداقل بچه حزب اللهی ها رفت و امد داشته باشن در مقابل جائی که ارذل و اوباش خیلی زیاد شدن خوب لازمه و در ضمن هر بچه ای که تازه به دوران رسیده میره این هیاتهای فاجعه (حقم دارن جایی دیگه ندارن برن )که الان نتیجه ی نبودن یه هیات خوب این شده که من یه سری نوجوون تو محله میبینم که از هیات میان کلی تیکه ی (به قول خودشون) جاهلی و این جور ادا اصولها رو در میارن بازم نمیدونم قانع شدین یا نه ؟ در ضمن به شدت گیرم ایده بدین
|
|||
|
۱۵:۴۱, ۲۹/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۱ ۱۵:۴۷ توسط علی الهادی.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۹/دی/۹۱ ۷:۴۵)سرباز سید علی نوشته است: ما باید چه کار کنیم کنیم که این هیات یه جاذبه ای برا جوونا داشته باشه؟ اگه بخواهید هیات شما برای جونان جذابیت داشته باشه , باید با هیات های سنتی تفاوت داشته باشه یا به قول معروف امروزی تر باشه یا این که از امکانات جدیدی مثل پخش زنده عزاداری بر روی اینترنت استفاده کنید برای این کار باید یک سایت برای هیات خودتون بسازید (۲۹/دی/۹۱ ۷:۴۵)سرباز سید علی نوشته است: سخنرانی های تو هیات باید در مورد چه چیزی باشه که هم بدرد بخوره (کاربردی باشه) و هم جذاب؟ اگه در زمینه مهدویت و جنگ نرم باشه به نظرم کاربردی هستش و نسل جدید به این موضوعات علاقه دارن یا بهتره صحبت های سخنران های معروف رو به طور خلاصه در هیات خودتون بگید |
|||
|
|
۲۰:۳۵, ۲۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام برای جذب بیشتر جوان ها باید نقش جوانها در امور هیأت زیاد باشه و باید از یک روحانی با قدرت جذب و قدرت سخنرانی بالا استفاده کنید. اگه جوان هم باشه که بهتر با جوانها ارتباط برقرار میکنه
|
|||
|
|
۲۲:۲۳, ۲۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۹/دی/۹۱ ۲۰:۳۵)میلاد مسلمی نوشته است: سلام برای جذب بیشتر جوان ها باید نقش جوانها در امور هیأت زیاد باشه و باید از یک روحانی با قدرت جذب و قدرت سخنرانی بالا استفاده کنید. اگه جوان هم باشه که بهتر با جوانها ارتباط برقرار میکنه کاملا با حرفتون موافقم امور هیات که همه دست خودمون (جوونها)خواهد بود ان شا الله و از بزرگان فقط جهت پشتیبانی کمک خواهیم گرفت در مورد روحانی هم داریم دنبال میگردیم تا ببینیم چه پیش میاد (۲۹/دی/۹۱ ۱۵:۴۱)علی الهادی نوشته است: اگه بخواهید هیات شما برای جونان جذابیت داشته باشه , باید با هیات های سنتی تفاوت داشته باشه یا به قول معروف امروزی تر باشه یا این که از امکانات جدیدی مثل پخش زنده عزاداری بر روی اینترنت استفاده کنید برای این کار باید یک سایت برای هیات خودتون بسازید در مورد سایت باید بگه که هنوز اول راهیم خیلی زوده برا اینکار اما در مورد مبحث سخنرانی فکر میکنم گزینه ای که گفتین بهترین موضوع باشه |
|||
|
۰:۰۲, ۳۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
کونوا دَعاةَ النّاس بِغَِیرِ اَلسِنَتِکُم
|
|||