|
تهران ِ آلوده !
|
|
۲۰:۱۲, ۱۷/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۱ ۲۰:۱۳ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت دوستان .
رک ، صریح و بدون تلف کردن وقت شما عزیزان. امسال روزهای آلوده ی زیادی داشتیم در تهران . چندین و چند روز رو تعطیل کردن ، طرح زوج و فرد رو افزایش دادن و کارهایی از این قبیل . آلودگی بسیار زیاد هست و واقعا" زندگی کردن سخت هست ... فقط یه چیزی رو من نمیفهمم ، شاید شما بدونید ... تهران که همون تهران ِ پارساله ، جمعیت و تعداد ماشین ها و آلایندها و این ها افزایش خاصی طی 1 سال نمیتونسته داشته باشه . پس چرا امسال این همه روز آلوده در حدی بسیار بالاتر از شرایط هشدار داشتیم ؟! خیلی آلوده بود امسال این شهر و داد ِ شهروندان تهرانی رو در آورده . به نظر شما علت ِ این که امسال با چنین وضعیتی رو به رو هستیم چی هست ؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۱۶, ۱۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
هر سال زمستون بحث آلودگی هوا اوج می گیره ولی وقتی برطرف میشه همه کلا یادشون میره!
آخه پس این مسئولین چی کار می کنند با تعطیلی و زوج و فرد کردن که مشکل حل نمیشه. متاسفانه وضع تهران هر سال داره بدتر از سال قبل میشه و دیگه جای زندگی نیست. خیلی ها به خاطر کارشون مجبورند اینجا زندگی کنند اما خیلی ها هم واقعا الکی موندن اینجا. پدر من به محض اینکه بازنشسته شد با وجود مخالفت های اطرافیان از تهران رفت و الان توی یک شهر دیگه در هوای تمیز و بدون ترافیک و شلوغی با آرامش زندگی می کنه. اگه دولت زمینه های شغلی در شهرستان ها ایجاد کنه خیلی ها از تهران میرن چون دیگه از لحاظ شغلی هم اشباع شده. مثل همین عسلویه که خیلی ها رفتند. وضع شهرستان ها هم مثل سابق نیست و خیلی پیشرفت کردند و همه امکانات رو دارند. ولی نمی دونم چرا باز خیلی ها الکی باز کشته مرده تهرانند! آخه این شهر چی داره جز این که داره سلامتیمونو ازمون میگیره؟؟ |
|||
|
۹:۴۷, ۱۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
آقای a123
اصلا" تهران با بقیه ی شهرها قابل ِ مقایسه نیست از نظر امکانات و شرایط ِ زندگی ... ما مثلا" کلان شهر زندگی میکنیم ، ولی از کلان شهر فقط شلوغی هاش رو داریم . امکانات ِ آموزشی ، تفریحی ، فرهنگی و ... در حد ِ 0 هستش . |
|||
|
|
۱۰:۲۰, ۱۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
والا انگار پتروشیمی گفته ما می تونیم بنزین بهتر با کیفیت استاندارد تولید کنیم.مشکل از خوردروهاست که استاندادرشون پایینه و ظرفیت دریافت بنزین بهترو ندارن!!
|
|||
|
|
۱۳:۱۱, ۱۹/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۱ ۱۸:۴۲ توسط sadegh-a.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۹/دی/۹۱ ۹:۴۷)blue.blood نوشته است: آقای a123 كاملا درسته . براي نمونه كافيه يه سر به بيمارستان هايي مثل ميلاد و شريعتي و ... بزنيد و با جمعيتي كه از شهرستان ها (به دليل نبود بيمارستان پيشرفته ) اومدن و حتي جا واسه موندن ندارن ، مواجه بشيد ، حساب كار دستتون مياد |
|||
|
|
۲۰:۰۰, ۱۹/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۱ ۲۰:۰۲ توسط A L I.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
فک کنم این نتیجه دعاهای ما خوزستانیها بود!!!
وقتی تابستون این همه گرد و خاک و آلودگی در خوزستان و استانهای غربی هست کسی واسش مهم نیست!!! اون موقع ما کاری از دستمون بر نمیومد فقط میگفتیم خدایا آلودگی رو به تهران ببر!!تا حال مارو بفهمن! همین کارها خیلی مردم رو ناراحت میکنه و باعث فاصله افتادن میشه!! ولی آلودگی تهران به نظر میرسه 2دلیل عمده داشته باشه... استاندارد نبودن ماشینها و استاندارد نبودن بنزنی و گازوئیل!! این دوستانی که میگن از وسیله نقله عمومی استفاده کنیم مشلک حل میشه،الان من میخوام بپرسم اتوبوسها و تاکسی ها اکسیژن از اگزوزشون بیرون میاد؟! والا من هر وقت تهران رفتم همه اتوبوسهای خط واحد شلوغ بوده!!! اتوبوسهایی که در خط واحد هستند تولید داخل هستند و بی کیفیت +ماشینهای شخصی بی کیفیت + بنزین بی کیفیت این وضع رو به وجود آورده!! فک نکنم چیزی غیر از این باشه!! دود حاصل از گازوئیل اتوبوسها که بیشتر از سواریها آلودگی ایجاد میکنه...!و در ضمن خیلی از سواریها الان گاز سوز هستند!! |
|||
|
|
۱۱:۵۶, ۲۶/دی/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۹/دی/۹۱ ۱۳:۱۱)sadegh-a نوشته است: كاملا درسته . بعضی از شهرستان ها امکانات درمانی خوبی هم دارند.دایی خود من که پزشک هستش عمل جراحی کمرش رو شهرستان انجام داد و بسیار هم راضی بود. مادربزرگ بنده هم بیماری داشت که هیچکدوم از پزشک های تهران تشخیص ندادند ولی یک پزشک در شهرستان تشخیص درست داد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |