کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عمر کشان از واقعیت تا افسانه
۸:۰۶, ۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
تفرقه بینداز و حکومت کن.

همه می دانیم که این شعار انگیلسی ها در حکومت داری است.
البته با وجود این که همه این شعار را می دانیم ولی بازم هم در دام آن گرفتار می شویم.

دشمنان خواستار تفرقه بیشتر بین مذاهب اسلامی هستند من جمله این مذهب شیعه و سنی هستند.در حقیقت می توان گفت که این دو مذهب اصلی ترین و پر جمعیت ترین مذاهب اسلامی هستند.

بدونه مقدمه چینی دیگری به سراغ اصل مطلب می روم.

عمر کشان از واقعیت تا افسانه.

عُمرکُشان (در تداول عامه عمر کُشون) مراسمی است که برخی از شیعیان در تاریخ نهم ربیع الاول برگزار می‌کنند. برگزاری این مراسم در ایران ممنوع است

فلسفه

برپایی و شرکت برخی شیعیان در این مراسم با نیت سال روز مرگ عمر بن خطاب صورت می‌گیرد، این در حالی است که بنا بر بیشتر منابع تاریخی اهل سنت عمر در ۲۶ ذیحجه ترور شد و سه روز بعد (۲۹ ذیحجه) درگذشت و این مراسم در واقع با ۷۰ روز تاخیر برگزار می‌شود. به گفته آیت‌الله سید حسن مصطفوی، ۹ ربیع‌الاول در واقع سالروز قتل عمر سعد، قاتل حسین بن علی، به فرمان مختار ثقفی است که توسط عوام با خلیفه دوم اشتباه گرفته شده‌است.

اصلا آقا جان شما فرض کن 9ربیع مرگ خود خلیفه دوم باشه آیا این دلیل می شه که:
عده ای به این بهانه در این روز جمع شده و انواع فحش ها و ناسزاها رو نسیب جناب عمر می کنند.

آیا این کار به جز تفرقه میان مسلمانان حاصل دیگری دارد.
جز این است که این کار باعث کینه و کینه توزی میان مسلمانان می شود.
جز این است که این کار باعث شادی دل دشمنان اسلام می شود.
جز این است که این کار باعث ارائه تصویری زشت از اسلام شیعی در سرتاسر جهان می شود.
جز این است که این کار ما باعث در تنگنا قرار گرفتن شیعیانی که در میان اهل سنت زندگی می کنند می شود

(یکی از دوستانی شیعه بنده که در عربستان زندگی می کند تعریف می کرد و می گفت هر وقت از این مراسم ها در میان شیعیان برگزار می شود ما را در این جا تحت فشار قرار می دهند و حتی . . . ، (استغفرالله)حیف که زبان از بیان بعضی چیزها قاصر است).

یا آن طلبه شیعی(تندرو ای)که در زاهدان یا سیستان و بلوچستان دقیق یادم نیست کدام یک از این شهر ها بود بعد از برگزاری این خرافات در خانه اش توسط عده ای سنی و وهابی مذهب دزدید شده و در بیابان به آتش کشیده شده بود،... وقتی بیشتر مراجع با این کار مخالفا چه لزومی دارد این کارها.

آیةالله ناصر مکارم شیرازی نیز در مورد این مراسم در استفتاءات خود نوشته است: اوّلًا: روایتی با عنوان رفع قلم در آن ایّام مخصوص، در منابع معتبر نداریم. روایت مزبور از نظر سند اعتباری ندارد.
ثانیاً: بر فرض، چنین چیزی باشد (که نیست) مخالف کتاب خدا و سنّت است، و چنین روایتی قابل پذیرفتن نیست، و حرام و گناه در هیچ زمانی مجاز نیست، و نباید به نام مقدّس اهل بیت (علیهم السلام) مجالس مشتمل بر گناه تشکیل داد. رفع قلم مخصوص به کودکان نابالغ و دیوانه‌ها و حالت خواب است، و‌ معاذ الله که ائمه معصومین (علیهم السلام) اجازه ارتکاب گناه به افراد در این ایّام یا غیر این ایّام داده باشند. و بر فرض اعتبار، معنای حدیث این است که اگر کسی لغزشی از او سر زد خداوند او را می‌بخشد، نه این که عمداً آلوده گناه شود.
ثالثاً: تولّی دوستان اهل بیت عصمت (علیهم السلام) و تبرّی از دشمنان آنها، جزء ارکان مذهب ماست؛ لکن تولّی و تبرّی راههای صحیحی دارد، نه این راههای خلاف، و نباید کاری کرد که شکاف در صفوف مسلمین بیفتد.

آیةالله میرزا جواد تبریزی هم در مورد این روایت معتقد است: «روایت مزبور صحیح نیست و فرقی بین ایام نیست و معصیت، معصیت است.»

آیةالله صافی گلپایگانی نیز در مورد پایکوبی و رقص در روز ۹ ربیع معتقد است: این روز "با سائر ایّام در این جهت فرقی ندارد و مورد رفع القلم نیست.

همچنین آیت‌الله مصطفوی می‌گوید این روایت بر ضد قرآن است و قابل قبول نیست. وی این افراد را با قوم لوط مقایسه می‌کند و می‌گوید گناه سوم قوم لوط، بعد از لواط و راهزنی، این بود که در مجالس‌شان (حتی به شوخی) سخن زشت و ناروا بر زبان می‌راندند.

آية الله محمدتقي بهجت (رحمة الله علیه) درباره برگزاري مجالس به مناسبت حضرت زهرا سلام الله علیها (عیدالزهراء ) توصیه مي فرمودند كه به بیان فضایل اهل بیت (علیه السلام) بویژه حضرت زهرا (سلام الله علیها) و بيان حدیث ثقلین پرداخته شود. به فرموده ايشان شيوه مرحوم آيت الله بروجردی رحمه الله نیز همين بوده است ؛ يعني بیان مشترکات میان شيعه و اهل تسنن و ترک مطاعن و مثالب یا لعن و سب آشکار .

آیت الله بهجت درباره برخي از رفتارها به نام عيدالزهرا فرمودند : " چه بسا ... این کارها موجب اذیت و آزار و یا قتل شیعیانی که در بلاد و کشورهای دیگر در اقلیت هستند گردد در اینصورت اگر یک قطره خون از آنها ریخته شود ما مسبب آن و یا شریک جرم خواهیم بود. "

آيت الله بهجت بر ضرورت دقت شيعيان در گفتار و رفتار تاكيد بسیاري داشتند كه مبادا موجب تحريك اهل سنت شود و بسيار بر تقیه عملی و قولی تاکید مي كردند اما تقیه و تزلزل قلبی را حرام می دانستند.

منبع : کتاب "در محضر حضرت آیت الله العظمی بهجت " ، نوشته محمدحسین رخشاد ، ص 138 نکته شماره 198

آیت الله سیستانی
من [ در زمان طلبگي ] نزد شيخ احمد الراوي كه از علماي اهل سنت در سامرا بود درس خواندم و به ذهنم خطور نكرد كه ايشان پيرو مذهب ديگري بودند. همچنين به برخي از پزشكان كه از اهل سنت بودند مراجعه مي كرديم و چون ما از طلاب علوم ديني بوديم از ما پول ويزيت نمي گرفتند و اصلا فكر نمي كردند كه ما شيعه هستيم يا سني. ... بايد بر مشتركات تمركز كنيد و دليلي ندارد به مسائل اختلافي بپردازيد. مشاركت كردن در ايجاد تفرقه حتي به اندازه يك كلمه يا نصف كلمه جايز نيست. واجب است كه از ادبيات تشنج آفرين پرهيز شود.

حال عده ای تندرو آمده اند و در مقابل حرف مراجع حرف دیگر می زنند.
یکی از دوستان که از روی کنجکاوی به دعوت یکی از دوستانش به این مراسم که توسط یکی از هئیتهای مذهبی برگزار می شد رفته بود تعریف می کرد که
خری را به مراسم آوردن و گفتند این عمر است،هرکه هر چه دلش می خواهد(فحش و ناسزا) به آن بگوید،عده ای هم که به مرز جنون رسیده بودند خر بی نوا را به باد کتک می گرفتند،خوب این یعنی چه !!!

آیا اسلام(قرآن و ائمه)به کسی چنین حقی را داده اند.

و این گونه است که جنگ نرمی که شیطان و دشمنان اسلام علیه مسلمانان به راه انداخته اند به پیروزی می رسد.(امیدوارم ما جزو افرادی که بدعت در دین می آورند نباشیم)
اللهم عجل الولیک الفرج

منبع سايت نور آسمان
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، Havbb 110 ، محیصا ، fazel ، حسن.س. ، سید ابراهیم ، بیداری اندیشه ، مرغ باغ ملکوت ، mahdyshr ، لیلا ، میثاق ، faraz_223 ، ساقی ، عبدالرحمن ، درست پسند ، Nima Youshij ، حسن عزتي ، عالم مقدس ملکوت ، عبدالرحیم ، yaserrad ، أین المنتظر ، مجنون العباس ، fatemeh-55 ، محمد حسین ، m.hossein ، mahdy30na ، حضرت عشق

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۲۹, ۳/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/بهمن/۹۱ ۱۵:۳۶ توسط كارمند پيمانی.)
شماره ارسال: #21
آواتار
(۳/بهمن/۹۱ ۱۴:۳۱)aboutorab نوشته است:  بلكه از انتقاد برخي از دوستان عليه برخي از شيعيان گله مندم كه دربرابر جنايات وهابيون سكوت مي نمايند .
چطوره تمام اعمال و رفتار شيعيان را زير نظر داريم و انتقاد مي كنيم ولي ازدشمنان اهلبيت عليهم السلام و مخالفين شيعه اينطور عمل نمي نماييم

برادر آخه راجع به چي صحبت ميكنين ؟؟؟ مثل اين كه من برم توي تاپيك مربوط به روزه و بگم : من گله مندم كه چرا اينجا راجع به نماز صحبت نميكنين! Dodgy هرچيزي جايي و هر نكته مكاني دارد .

توي اخبار جهان اسلام برويد ببينيد چندتا تاپيك راجع به جنايات اسرائيليها وهابي ها و غيره و ذلك هست .
ديروز تاجگذاري امام زمان و به قول برخي از جمله شما ....كشونه ؛ پس جا دارد راجع به اين موضوع بحث شود . در جاي ديگر و موقعيت هاي ديگر هم راجع به بقيه مسائل.

در پست قبلي هم اشاره كردم اين انتقاد به شيعيان نيست ... اين انتقاد به افرادي است كه هيزم در آتش دشمن ميريزند .

ميدانيد مشكل شما چيست؟ همانطور كه دوستان ديگر هم اشاره كردند مشكل شما عدم تبعيت از مراجع و رهبري است ... پس يك مقدار روي افكار خود كار كنيد ... شيعه ايي كه تبعيت از ولي فقيه زمان خود ندارد چگونه اسم خود را شيعه ميگذارد ؟[/b]

حرف مراجع و ولي فقيه رو كه قبول نداريد حداقل ببينيد خداوند چه ميفرمايد :

«وَ لا تَسبُّوا الَّذِینَ یَدْعُونَ مِن دُونِ اللَّهِ فَیَسبُّوا اللَّهَ عَدْواً بِغَیرِ عِلْمٍ؛ شما مؤمنان به آنان‌که غیر خدا را می‌خوانند دشنام مدهید تا مبادا آن‌ها از روى دشمنى و نادانى خدا را دشنام گویند»
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، در جستجوی سختی ، مرغ باغ ملکوت ، یا زهرا(س) ، ساقی ، عبدالرحمن ، m.hossein
۱۶:۲۹, ۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #22

نقل قول:با سلام
بنده عرض كردم

بابت اینکه به جای پاسخ دادن ، پستی قبلی رو کپی کردید بسیار ممنونم!

حالا که جواب نمیدید حداقل به این سوال فکر کنید در خلوت:
به چه حقی افرادی که خلاف فتوای مراجع تقلید شیعه عمل میکنند رو شیعه مینامید اونم با این تاکید؟!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: كارمند پيمانی ، faraz_223 ، ساقی ، عبدالرحمن
۲۰:۰۶, ۳/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۱ ۲:۰۱ توسط mamy007.)
شماره ارسال: #23
آواتار
نقل قول:«وَ لا تَسبُّوا الَّذِینَ یَدْعُونَ مِن دُونِ اللَّهِ فَیَسبُّوا اللَّهَ عَدْواً بِغَیرِ عِلْمٍ؛ شما مؤمنان به آنان‌که غیر خدا را می‌خوانند دشنام مدهید تا مبادا آن‌ها از روى دشمنى و نادانى خدا را دشنام گویند»

بابا من نگفتم تو عید الزهرا کارای درستی انجام میشه یا نه من در مورد اصل نطرم گفتم ، قلبم از اینکه فلان کس مرده تاپتاپ میزنه از خوشالی.
نقل قول:به چه حقی افرادی که خلاف فتوای مراجع تقلید شیعه عمل میکنند رو شیعه مینامید اونم با این تاکید؟!

این سوال خوبیه ؟ ( شما به چه حقی در مورد مخالف سوالتون )
یعنی هر کی با حدیث مسائلش رو حل میکنه ضد علمای شیعه است؟ پس نعوذبالله امامان (علیه السلام) چیزی جز اسلام فرمودند.
و عملا گفتی حرف علمای شیعه با امامان (علیه السلام) فرق داره چون داری میگی : "افرادی که خلاف فتوای مراجع تقلید شیعه عمل میکنند "
منظورم تاکید به عمرکشون نیستا چون فکر کنم اصلا همچین چیزی نداریم.
در هر صورت ما توی دینمون داریم هر کس باید به اندازه ی لازم توی دین تفقه داشته باشد پس توهین نکن به من داری میگی من چهار تا حدیث یاد گرفتم اومدم دارم چرت و پرت میگم تو بهار النواره یعنی داری این کتب رو زیر سوال میبری.
تازه یه تاپیک برای اظهاره نظره دیگه منم نظرمو دادم فک کنم دیگه بسه چون اگه بیشتر پیش برم حکم کافر بودن و اعدامم رو میگیرم .نه ؟

"
کسی را که رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) لعن کند مستحق سبّ و لعن است.
اهل سنت نقل کرده اند که حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) لشکری را به ریاست اُسامه ، برای حفاظت شام مهیا نمودو أبوبکر و عمر هم جزو همان لشکر بودند.
رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند : لعن الله تخلف عن جیش أسامه ؛ یعنی خداوند لعنت کند کسی را که از لشکر اسامه روی گرداند .
ابوبکر و عمر به بهانه ی بیماری نرفتند و از دستور ایشان تخلف کردند.

"

ابن ابی الحدید : در شرح نهج البلاغه (ج4 ، ص 56) می نویسد : شیخ ما ابو عثمان جاحظ میگفت: معاویه در آخر نماز جمعه میگفت : اللهم انّ أباترابألحدفی دینک و صدّ عن سبیلک، فالعنه لعنا وبیلا ، و عذبه عذابا آلیما ؛ ( یعنی(Sadنعوذبالله)خدایا ،أبوتراب( علی (علیه السلام) ) دین تو را ناقص کرد و راه تو را به روی مردم بست ، پس اورا لعن کن ، لعنی بزرگ و آشکار ، و او را به عذابی دردناک کیفر ده .)) و به خطبای تمام شهرهای اسلامی که در قلمرو او بود نوشت که این جمله را در خطبه ی نماز جمعه بگویند ، و این کار تا زمان عمربن عبدالعزیز ادامه داشت تا او ممنوع کرد چیزی حدود 40سال علی (علیه السلام) را لعن کرد و باعث شد پس از مرگش 70 سال علی (علیه السلام) را لعن کنند.

امام صادق (علیه السلام) فرمودند : خدا رحمت کند شیعیان ما را آنها در راه ما اذیت کشیدند، ولی ما از قبل آنها اذیتی ندیدیم،شیعیان ما از ما هستند ، و از فاضل تینت ما خلق شده اند، و خمیر شده اند بنور ولایت ما ،راضی شده اند که ما امامان آنها باشیم و ما هم راضی شدیم که ایشان شیعیان ما باشند ،مصیبت ما به آنها می رسد و به حزن ما محزون می شوند و به شادی ما شاد می شوند ،تا اینکه فرمودند : خدایا زنده دار شیعیان ما را در دولت ما ،و باقی دار آنها را در ملک و مملکت ما، خدایا شیعیان ما از ما هستند اضافه گردیده شده به سوی ما هستند ،پس هر که یاد کند مصیبت ما را ،و بگیرد برای ما خدا حیا میکند از اینکه او را عذاب نماید.
"

نقل قول:تفرقه بینداز و حکومت کن.

همه می دانیم که این شعار انگیلسی ها در حکومت داری است.
البته با وجود این که همه این شعار را می دانیم ولی بازم هم در دام آن گرفتار می شویم.

این هر را میزنید بعد میگویید ما تفرقه بین شیعه وسنی می اندازیم و بعد به تفرقه ای که بین شیعیان انداخته اید ناآگاهید.

ببینید من نه عمر کشونو رد میکنم نه تاکید من شخصا دوست دارم در خوشحالی ائمه (علیه السلام) خوشحال باشم و این خوشحالی را با بعضی تقسیم کنم ولی این یک طرفه رفتن شما نامردیه در حق بعضی که این کار را میکنند و الان به دلیل بی اطلاعی از بحثهای ما کافر خوانده میشوند و قدرت دفاع از خود را ندارند.
انشاءالله خداوند قلب هممون پر از محبت ودوستی ائمه (علیه السلام) کند و نور ایمان را در دلهایمان لبریز کند تا تفرقه ی بینمان از بین رود و به امید ظهور منجی موعود (علیه السلام) یک صلوات محمدی پسند
یا علی (علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، faraz_223
۲۳:۱۷, ۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #24
آواتار
اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mamy007 ، R3Z4 ، لیلا ، faraz_223
۱۵:۱۳, ۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #25
آواتار
خیلی موضوع مهمیه ها ....
اطاعت از رهبر رو میگم ...
میدونی دوست من
یه جا گفته بودی که انقدر عمل شیعه رو نقد نکن ....
من تا به این سن که رسیدم یه چیز برام روشنه روشن شده و اونم این که اعمالی که از امامان ما به ما رسیده ( یطور صحیح و کامل و بدون تحریف ) جای نقد نداره .... کار درسته کار درستن ...
شما عملی را که علمای تراز اول اون مکتب منافی با مکتبشون میدونن را باز به اون مکتب نسبت میدی ...؟؟؟
یه نکته دیگه ...
پا گذاشتن روی حرف مراجع یعنی پا گذاشتن روی حرف امام زمان عج ... میگی چرا ؟
چون امام زمان مارا به تبعیت از مراجع در حوادث دعوت کرده و بس ...
ضمنا جلو زدن از امام زمان HuhConfusedSurpriseSurprise
به کجا می نگری .... ؟
توی مقتل آیت الله شوشتری خوندم که یاران امام حسین ع حتی در بریده شدن سرهاشون هم از امام زمانشون سبقت نگرفتن ....
(( طبق روایات تنها سری که در میدان جنگ جدا شد سر مبارک فرزند زهرا س بود.))
و بخاطر اینه که نام این 72 تن در تارک آسمان عشق و عاشقی ، امام و مامومی میدرخشه

مراجع ، عقل ، نقل ، داستانهای رسیده از سیره ائمه به ما ، سیره بزرگان و.... با این داستان مخالفند ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرغ باغ ملکوت ، كارمند پيمانی ، faraz_223 ، ساقی ، عبدالرحمن
۲۱:۲۳, ۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #26

آخه چرا همه چیزو قاطی می کنید؟
تولی و تبری یه چیزه
وحدت بین مسلمین هم چیزه
وقتی شما ذکر لاالله الی الله را می گویید در ابتدا هر خدایی جز الله را نفی می کنید سپس اثبات می کنید
همین طور در زیارت عاشورا شما چند بار در زیارت عاشورا لعن می فرستید و چند بار به امام حسین (علیه السلام) سلام می دهید.

در این روزگار که عده ای به دنبال این هستند که میان مسلمانان تفرقه بیندازند ما هم تقیه می کنیم و در جمع حرفی نمی زنیم اما در دلمان نفرت داریم نسبت به هر که دشمنی ورزد به مقام اهل بیت .

نمی شود گفت که من شیعه مولا علی هستم ولی نسبت به هتک کنندگان فرزند حضرت رسول حضرت فاطمه الزهرا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) سکوت می کنم
نمیشود گفت من عاشق حسینم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ولی نسبت به قتله کربلا بی تفاوت باشم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mamy007 ، aboutorab ، محب الزهرا ، سجاد313 ، faraz_223 ، ساقی
۲۰:۵۵, ۱۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #27
آواتار
من از این اقا یا خانم کارمند پیمانی چند سئوال دارم
Confused
ایا امام صادق علیه السلام بالاتر هستند یا مراجعی که شما نام بردید
به عقیده بنده امام صادق علیه السلام بسیار بالاتر هستند و قابل قیاس نیستند
با این اعتقاد اگر امام صادق هم این فتوا را می دادند برای من قابل عمل نبود چون علم و یقین دارم که ان امام بزرگ این دستور را از روی تقیه فرمودند
نکته بعدی : خانم یا اقای کارمند
در اول رساله های همین مراجع نوشته شده است که تقلید در ضروریات دین و اصول دین جایز نیست
لذا برائت به صورت های مختلف آن قلبی لسانی عملی ان برای من ضروری دین است لذا فتوای اقایون برای من ملاک عمل نیست
Cool
چرا از زمان ائمه تاکنون که شیعیان در معرض خطر های جدی تر بوده اند و کشته می شدند هیچ دستوری مبنی بر عدم تبری از معصومین صادر نشده است ؟
چرا یک روایت هم درباره وحدت شیعه و سنی نداریم ؟؟
راستی اگر تبری و لعن و مجلس های عمر کشون تعطیل شود دیگر شیعیان کشته نمی شوند ؟؟؟؟ ایا علت کشته شدن ایشان فقط این است
وهابیون توسل مسافرت برای زیارت قبور اهل بیت تبرکجستن به قبور ایشان مراسم ولادت نبی و...را کفروشرک می دانند و مرتکب ان را واجب القتل می دانند
ایا باید برای حفظ وحدت و حفظ جان شیعیان این ها هم تعطیل شود
تا کجا باید تعطیل شود
معلوم است تاجایی که اسمی و اثری از شیعه باقی نماند
لن ترضی عنک الیهود و لا النصاری حتی تتبع ملتهم
واقعا اندکی فکر کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، سجاد313 ، faraz_223 ، محب الزهرا ، laanbar1-2-3 ، Nima Youshij
۲۳:۱۲, ۱۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #28
آواتار
اختلاف !؟ 1400 سال پیش اختلاف افتاد و هنوزم حل نشده چه بخوایم چه نخوایم واقعیت اینکه که 1400 ساله که با هم اختلاف داریم تو سر و کله هم میزنیم که حالا یه بحث در مورد مرگ و جشن بعد از مرگ رو پیش بکشیم...بگذرید از این بحث
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سجاد313 ، faraz_223
۲۳:۵۳, ۱۶/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۱ ۲۳:۵۵ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #29
آواتار
به نام خدا
سلام علیکم

بله بهتر است از این بحث بگذریم.

به ما ربطی نداره کی مرده.

ربطی به تفرقه نداره.

کسانیکه یک عمر حقیقت را در کتاب های خودشان دیدند و باز هم از آن رویگردانند.

کلا این بحث خوبی نیست.

نمی شود راجع به این حرف زد.

خودم هم الآن پشیمان شدم از نوشتن این پست.

و خداوند شیعیان را از یاری جاهلان بی نیاز خواهد کرد.

فی امان الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: faraz_223 ، محب الزهرا
۱:۵۸, ۱۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #30
آواتار
بنام خدا
مطالب دوستان رو خوندم و چند نکته رو به حکم وظیفه عرض می کنم
1- اول اینکه مادامی که احکامی را اجرا می کنیم که خودمان نیز قبولشان داریم ، مقلد ولایت یا مرجع تقلید نیستیم ،‌ در واقع در این مرحله از خودمان اطاعت کرده ایم،‌ اطاعت زمانی معنی پیدا می کند که احکامی را بپذیریم که لزوما"با نظرما صد در صد مطابقت ندارند
2- دستورات و موضع دین در خصوص مسائل مختلف صریح و مشخص است ، وقتی می فرماید " با کفار سخت گیر باشید و در بین خود روش رحم و شفقت را درپیش گیرید " تکلیف کاملا روشن است
امت اسلام یک امت واحد است و برای خارج فرض کردن کسی از دایره ی دین مبین معیارهای مشخصی ارائه شده است
تکلیف بردباری در برابر خطاها و تلاش برای ارتقاء فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ی اسلامی است
3- آیا کسی را از حضرت علی (علیه السلام) قاطع تر و دلسوز تر در دین سراغ دارید ؟؟ مگر ماجرای حکمیت در دوران ایشان اتفاق نیافتاد ؟؟
او همان فداکار لیل المبیت است پس عافیت طلبی دلیل 25 سال سکوت او نبود
آنگاهی که به خشم و دشمنی و زمانی که به افراط در دوستی با هم و مشغولیم ، مسلمان نیستیم ، طریقت مسلمانی هم روشن است

خدایا قطره ای از دریای بصیرت مقداد و مالک به همه ی ما کرامت بفرما
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا