|
پشت صحنه ی ساخت مستندات ضد نظم نوین جهانی چیست شما بگید ؟
|
|
۲۰:۱۷, ۹/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اول از همه بگم بنده قصد ایجاد شبهه ندارم و فقط میخوام با کمک شما به جواب سوالم برسم ؟ ضمن سلام و خسته نباشد 2 سال پیش پس از دیدن مستند ظهور متوجه چیزهای جدیدی شدم که قبلا بهشون زیاد اهمیت نمیدادم . گذشت و در طی این دوسال به نکاتی جالی هم پی بردم.چند وقته پیش شروع کردم به دیدن مستندهای جدید در مورد مسائل گوناگون از 11 سبتامبر تا نظم نوین جهانی شیطان پرستی نماد های ماسونری کابالا و .... چند تا از قوی ترین این مستند ها به نظرم مستندهای الکس جونز هستند مثل فریب اوباما . نظم نوین جهانی و... ولی یه سوال بسیار بزرگ برام بوجود اومده و این هم اینه که واقعا هدف ساختن این مستندات چیه .... کسایی مثل الکس جونز ایا واقعا افرادی مستقل هستند ؟ به عنوان مثال همین الکس جونز که الان یه روزنامه نگار و فیلم ساز منتقد نظم نوین جهانیه در حال حاضر برنامه ی رادیویی و اینترنتی مجله و خیلی چیزهای مستقل داره ! ایا واقعا همچین فردی که میاد اسرار گروه هایی که دارند دنیا رو کنترل میکنند رو افشا میکنه واقعا بدون هیچ مزاحمتی این همه امکانات بدست اورده ؟! واقعا واسه ادم هایی که چندین بیلیون ثروت دارند از میان برداشتن افرادی مثل الکس جونز کار سختیه ؟ یا افرادی از این دست مهره ی خوده سیاستمداران هستند ؟ من چند تا فرضیه تو زهنم دارم که امیدوارم با پاسخ مدیران و کاربران این انجمن به جواب خوبی برسم . فرضیه 1 : همه ی این افراد ( کسایی که مستندهای مشهور مثل فریب اوباما پایان بازی نظم نوین جهانی ظهور و .. رو می سازند) افرادی مستقل هستند و هدفشون اگاهی بخشی به مردمه فرضیه 2 : بعضی از این افراد مهره های افراد بانفوذ هستند که مثل عروسک خیمه شب بازی اداره می شند تا به ما اسراری رو نشون بدند و در بین این اسرار دروغ های خودشون رو به بیننده القا کنند ! فرضیه 3 : قدرت این افراد اونقدر زیاده که لو رفتن اسرارشون توسط فیلم سازان و روزنامه نگاران و ... مشکلی واسشون ایجاد نمیکنه و با ازاد گذاشتن این افراد فضا رو برای مردم ازاد جلوه میدهند . شما کدوم فرضیه رو قبول دارید یا چرا رد میکنید اگه خودتون نظر دیگه ای دارید بگید لطفا . با تشکر |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ساخت مستند. پیشنهاد شما چیست؟ | علائم ظهور | 15 | 9,617 |