|
السلام عليك ايها المهذب الخائف
|
|
۱۰:۲۱, ۱۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
عبد عاصي :۱ : طبق فرمايشات اولياي الهي برگزاري جلسات دشنام به خلفاي سه گانه وهابيت در عصر حاضر ايراد دارد و خلاف تقيه ي امام زمان عليه السلام است . ( السلام عليك ايها المهذب الخائف ) همينطور در شان شيعيان علي عليه السلام نيست كه الفاظ و حركات ناشايست انجام بدهند . مگر ما پيروي هند جگرخوار هستيم ؟؟؟ بهترين كار در اين عصر ذكر لعن است ان هم بصورت نامحسوس و خصوصي . دعاي صنمي قريش / نادعلي / حديث كساء / زيارت جامعه كبيره / زيارت عاشورا . زيارت نامه ي حضرت زهرا سلام الله عليها از بهترين ادعيه هستند . ختومات بايد در خفا برگزار شود و از لعن عمومي در هيئتها خودداري شود . مگر نمي بينيد در همه جاي دنيا شيعه كشي رواج پيدا كرده ؟ شيعيان را مي ربايند و بعد نوار لعن هيئتها و مجالس را مي گذارند و خوب كه تحريك شدند شيعه علي عليه السلام را قصابي مي كنند . ما در عصر تقيه هستيم . حيف كه يك عده جاهل نمي فهمند . ۲ : متن زير ديالوگهاي يك نمايشنامه است . سناريوي يك فيلم نامه است . متن را آورده ام و در انتها نظر مردم را هم آورده ام . مردم واقعي . كساني كه بينش دارند و عادل هستند . نظر مردم (اولياي الهي ) هميشه براي يك نويسنده مهم است . پس : متن من را بخوانيد ....شايد متن شما هم باشد ...رفقا با دقت بخوانند چون متن ایهام فراوان دارد و باید هدف اصلی را دریابیم . شروع : نمي دانم كجا دنبالت بگردم آقا ... بايد از شب چهارشنبه ي مسجد سهله سراغت را بگيرم يا شب هاي جمعه ي كربلا ؟ ![]() بله . شبهاي چهارشنبه ي مسجد سهله . من آن را هم درك كردم . يك شب چهارشنبه تا صبح در مسجد سهله بودم . تو بودي و من تو را نمي ديدم . خاك هاي نوراني مسجد متوجه شما بودند اما من ... آن قدر خاك بر روي دلم نشسته كه جمال جميل شما بر صفحه ي آن نمي افتد . آقا بيا تا جمال دلربايت را ببينم . اللهم عجل لوليك الفرج . هرجا اين جمله را بنويسم تزئين مي كنم يا اگر دعايش را بخوانند بلند فرياد ميزنم . بيا آقا ! بيا كجا دنبالت بگردم آقا ؟؟؟؟ مسجد سهله ات حرف ندارد آقا . سكوت شبهاي مسجد سهله گواه رفت و آمد شماست . راستي آقا ! نكند آن اوايل صبح كه چند لحظه خوابم گرفت آمدي و رفتي ؟ بله . خوابم گرفت . هر وقت تو آمدي كه ظهور كني خوابم گرفت . هر وقت آمدي كه تجلي كني مرا خواب فراگرفت . خوب ! خواب است ديگر . دعا كن اين دفعه بيدار باشم . آقاجان ! اين دفعه آمدي خودت بيدارم كن . كجا دنبالت بگردم آقا ؟؟ می دانم كه تا بحال به اضطرار حقيقي نرسيده ام كه سه مرتبه " يا اباصالح المهدي ادركني " بگويم و بيايي . البته دروغ چرا ! خيلي رسيدم اما ... شرمنده ام ... يادم رفت اسمت را سه بار تكرار كنم . يكبار هم تكرار نكردم . چون نيازم را به در خانه ي تو نياوردم . چون تو را ملكه ي عقل و قلب و جانم نكرده ام . مي داني كه ! خيلي دوستت دارم اما محبتت هنوز صاحب خانه ي دلم نشده . شرمنده آقا كجا دنبالت بگردم آقا !!! نمي دانم براي تسلاي دلم تصنيف " تا كي به تمناي وصال تو يگانه ... " را بخوانم يا ترانه ي " الهي كه ليلي به محمل نشيند ... " ! يا اينكه در تاريكي چراغها قصيده اي غزلي از فراق بخوانند و گريه كنم . من فقط با يك سري ابزار آلات مي توانم تو را به قلبم دعوت كنم . خدا را شكر گرفتاري هم كم نداريم . اگر يادم بماند يك " يا صاحب الزمان " " آقاجان كمك كن مشكلم حل بشه " اي هم مي گويم . كجا دنبالت بگردم آقا !!! مسجد سهله مرا دوست ندارد والا تو را به من نشان مي داد . من تا حالا نتوانسته ام تو را ببينم . بگو كجايي ديگر ! من دلم مي خواهد .. عشقم كشيده شما را ببينم ... بگو ! بگو كجابيايم يا چه ذكري بگويم ! بگو ديگر بگو ! بگو كه از فراقت خسته شده ام و جانم بر لب رسيده ! از اينكه اين همه كتاب درباره ي تشرفات محضر شما نوشته شده و دهاتي ها هم تو را ديده اند اما من تو را نديده ام خيلي رنج مي كشم . من هم بايد تو را ببينم . خودت را به من نشان بده اي خورشيد عالم تاب !!!!!!! كجا دنبالت بگردم؟؟؟؟؟ نه ربيع الاول ۱۴۳۴ آمد و روز تاجگذاري شماست . كاش امروز در بارگاهت بودم و ابراز نوكري مي كردم . كاش در اين يوم الله كه مومنين روزه مي گيرند و به هم احسان مي كنند و كرامت مي كنند در درگاه شما بودم و به خادمانت شيريني تعارف مي كردم و روزه مي گرفتم . احساس مي كنم كه دارم آرام آرام چيزهايي از مسئله ي ولايت شما درك مي كنم . قلبم را به نور خودت روشن كن . نه ربيع است . در بعضي جاها مي خواهيم برايتان عيدالزهرا ء بگيريم . كجا دنبالت بگردم آقا؟! فداي قد و بالايت اي يوسف فاطمه . زندگي بي تو سخت است . بگو كجايي تا بيايم و دورت بگردم . مي خواهم جانم را فدايت كتم . من مي دانم كه ظهورت نزديك است . بيا ديگر اي منتقم خون حسين . ما در ركابت هستيم آقاجان . پايان نظر مردم : دروغ - ريا / دروغ - ريا / دروغ - ريا ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 12040903IMG_5658.jpg]](http://alsahla.org/file_image/1/10/12040903IMG_5658.jpg)
![[تصویر: 54438585904017080504.gif]](http://www.shiaupload.ir/images/54438585904017080504.gif)