|
تبلیع شیخیه و زعمای بهائیت در آهنگ فیروز سروش هیچکس+عکس
|
|
۲۱:۰۹, ۲۷/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۱۲ توسط ehsan8taherian.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام،این سروش خل و چل همیشه میگفت تو آهنگاش من خط میگیرم،تو آلبوم انجام وظیفه که زیاد تکرار کرد تو آلبومای قبلم همش از شورش خیابونی و ما سربازیم البته برای تخریب وطن! هستیم حالا با آخرین آهنگش که قمستی از اون اینه:
![]() اربابه خودم سامبیلی بلیکم اَ این آدم مثه خر کار کشیدیو جایی نی بره چون پول ندادی حساب بانکیت هی بشه پر حاجی فیروزه؟ اربابه خودم سامبیلی بلیکم اَ این آدم مثه خر کار کشیدیو جایی نی بره چون پول ندادی حساب بانکیت هی بشه پر ![]() ![]() حالا یه نفر پیدا بشه بگه کجا رو میزنید
|
|||
|
۰:۲۹, ۲۸/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۲۷/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۰۹)ehsan8taherian نوشته است: سلام،این سروش خل و چل همیشه میگفت تو آهنگاش من خط میگیرم،تو آلبوم انجام وظیفه که زیاد تکرار کرد تو آلبومای قبلم همش از شورش خیابونی و ما سربازیم البته برای تخریب وطن! هستیم حالا با آخرین آهنگش که قمستی از اون اینه: یک سوال علت انتخاب هنوان تبلیع شیخیه و زعمای بهائیت در آهنگ فیروز سروش هیچکس+عکس دلیل خاصی داشت؟ چون تو تصویرش دو فرد نشسته ،شبیه به خدای بهاییت؟ اگه میخواید متصل کنین به شیخ اخمد احسایی و حسین علی نوری باید برای این فرضیه دلیل ارایه کنید در عیر این حال پست شما اسپمی بیش نیست. |
|||
|
|
۱:۰۴, ۲۸/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ببینین من یه مدت افتاده بودم ت وفاز رپ و اینا و الان خداروشکر خییلی کمتر شده!
اولین مشکل اینا مشکل با انقلابه که خیلی رو اعصابهولی این هیچکس همین دو روز پیش یه مصاحبه کامل خوندم ازش ک با شهید لشگری نسبت داره ک ه صدالبته این دلیل بر خوب بودنش نیست چونکه تو خیلی از فامیلا حتی داریم ک 2تا برادر تو دو جپهه ی مخالفن دیگ فامیل ها که بماند! ولی گفته بود ادم یه طوری باید از وطنش حمایت کنه! (من جز اهنگ ما یه مشت سر بازیم بقیهشو خیلی گوش ندادم و در جریان نیستم کلا ولی اینکه شما میگی در جهت تخریب وطن خونده نمیدونم واقعا میشه بگین یه چن مورد؟ الان همین ما یه مشت سربازیم به نظر شما درجهت شوروش علیه وطنه؟) تعجب کردم ولی یه اهنگ خونده همین سروش به نام زنده باد فلسطین یه همچین چیزایی! یکمی خوب میزنه این فمنیستی که میگی شما کلا اکثر رپرای ما این طورین یکم مشنگ میزنن با عرض معذرت اما ظاهرا یاس اینطوری نیست واقعا ! البته خودم تاحالا یاس گوش ندادم اما دو تا چیزی که شنیدم ازش واقعا تو این فازا نبود! در هر صورت خدا هدایتشون کنه مارو هم هدایت کنه ک دیگ ازینا گوش ندیم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: hichkasfirooz.jpg]](http://bayanbox.ir/view/163529710074911851/hichkasfirooz.jpg)

که خیلی رو اعصابه