|
فتوای آیت الله مکارم شیرازی علیه مکالمه تصویری رایتل
|
|
۱۹:۵۱, ۱۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام.
این اپراتور جدید واقعا میتونه مشکلات فرهنگی و اخلاقی تازه ای ایجاد کنه و مسئولین این بار باید قبل از آوردن فن آوری فکری به حال فرهنگ استفاده اش هم بکنند. واقعا مکالمه تصویری چه ضرورتی داره؟! حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی مد ظله از مراجع عظام تقلید در پاسخ استفتائی در مورد استفاده از مکالمه تصویری که جدیدا توسط یکی از اپراتورهای تلفن همراه ارائه می شود فرمودند: «به یقین مفاسد این کار از فوائد آن بیشتر است و منشأ مفاسد جدیدی در جامعه ما که متاسفانه درگیر مفاسد مختلفی است خواهد شد و با توجه به اینکه ضرورتی برای اصل این کار نیست بنابر این شرکتهای خصوصی و دولتی باید از آن خودداری کنند.» |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۱۵, ۲۰/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۱ ۰:۲۷ توسط montazer 128.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
من که تا وقتی مرجع تقلیدی مثل اقا دارم فتوای بقیه برام اصلا مهم نیست
![]() منم قبول دارم که استفاده نابجا از هر چیز میتونه مخرب باشه اما گناه نکردن 40 سال پیش که حتی تلویزیون هم نبود چه برسه به ماهواره واینترنت خیلی کار سختی نبوده ادم خودش باید حواسش جمع باشه و گر نه هزار تا فتوا هم صادر بشه کسی که خودش نخواد هیچ تاثیری نخواهد داشت واینکه اصولا بشر 2 پا از هر چی منع بشه بیشتر به سمتش گرایش خواهد داشت ![]() [. ، اما این تکنولوژی چی؟نهایت سودی که داره ، بردن کیفیت مکالمه است ، که واجب هم نیست ، دردی هم به نظر من دوا نمی کنه ، مگر برای کلاس گذاشتن ، یا موارد خاص که دو خانواده از هم دور هستند و ... [/quote] دل خسته عزیز خود من وقتی فهمیدم رایتل اومده کلی خوشحال شدم میدونی چرا چون فکر کردم با وابستگی شدیدی که مادرم به من داره حداقل میتونم وقتی نیستم باهاش تصویری ارتباط برقرار کنم خوشحالترش کنم خوب بببین اینم سودش ![]() |
|||
|
|
۱۵:۵۸, ۱۸/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۱ ۱۶:۰۴ توسط rahbin.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
این مطلب را در یکی از سایت ها خواندم . خیلی جالب بود
نقل قول:انصافا حرف حق جواب نداره که به نظرم تنها راه حل استفاده از مسدود کننده های آنتن تلفن همراه در قسمت خانم ها هست تا هیچ تماس صوتی یا تصویری از داخل محل انجام نشود. دوستان بیایید درباره راه های جلوگیری از سو استفاده از این وسیله صحبت کنیم. |
|||
|
۱۶:۰۸, ۱۸/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
با این تفکر ...
پس در اینترنت هم گل بگیرید چون احتمال به گناه انداختنش خیلی زیاد هست |
|||
|
۱۶:۲۳, ۱۸/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۱ ۱۶:۲۸ توسط rahbin.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
نقل قول: با این تفکر ... عزیز من درست و عاقلانه فکر کن شما الان یک ...یلتر شکن باز می کنی و هر چیزی که دلت میخواد میتونی ببینی . درست؟ چون در منزلت و حریم شخصی ات قرار داری ولی قضیه اجتماع فرق داره اشکال اینجاست که شما قبل از ارسال پیامت یک لحظه فکر نکردی که این اتفاق خدای نکرده برای خود شما بیافته در اینصورت این حرف را نمی زدید. دوستان لطف کنید راه های سوء استفاده و راه های جلوگیری از آن را بنویسیم باور کنیم به غیر از خودمون کسی به داد من و شما نمیرسه من یک راه سوء استفاده از کسی نقل کردم و راه جلوگیریش را هم خودم نوشتم شما هم یک راه سوء استفاده به همراه راه جلوگیریش را بنویسید. |
|||
|
|
۱۷:۰۸, ۱۸/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
با این صحبتی که شما می کنید
پس موبایل دوربین دار رو هم جمع کنید |
|||
|
۱۷:۱۷, ۱۸/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان من
چند نکته رو لازم دونستم که دمتتون عرض کنم : اول اینکه آقا مکارم نگفتن این تکنولوژی حرام است یا اون رو ممنوع نکردن یا حتی نگفتن کلا بی فایده است از صحبت های ایشون میشه اینو فهمید که در شرایط کنونی کشور که سطح اطلاع از اون کمه مضراتش بیشتره مثل این میمونه که مثلا 30 سال پیش استفاده از تلفن همراه ضررش بیشتر بود چرا ؟ چون سطح آگاهی ها کم بود و هزار تا سوء استفاده ازش میشد کرد بدون اینکه صاحبش بفهمه بهتر بگم میشد آش نخورده و دهن سوخته الان هم شما و خیلی های دیگه از زیر و بم این تکنولوژی مطلع نیستید از نحوه ی سوء استفاده اش هم همین طور دوستان من فراموش نکنید همین بلوتوث چه بلایی و سر ما اورد نباید اشتباه قبلی رو تکرار کرد بایئ با آگاهی بریم سمتش نه اینکه اصلا نریم آروم آروم و گاماس گاماس یه دفعه بیایم این جوری تبلیغش کنیم یکم ...... من فکر می کنم منظور آقای مکارم این بود اما !!!! ببینیم این دوستمون چی میگن : نقل قول:خوشبختانه مرجع بنده نیستن ایشون یا : نقل قول:در کشور ما همیشه به جنگ تکنولوژی های جدید میریم به جای یادگیری اون!! کدوم جنگ دوست من ایشون میگن فعلا دست نگه دارید دیگه میگن الان وقتش نیس دیگه باشه بابا برید تا بشه مثل بلوتوث الان ما داریم از بلوتوث خوب استفاده می کنیم اما 5 سال پیش چی ؟ یادتون رفت ؟؟؟؟ نقل قول:اگر به خاطر ضررش باشه که الان کلن ایرانسل از همه بیشتر به مردم ضرر زد! الان عزیز من فهم مردم از خود سیم کارت و تلفن رفته بالا دیگه این گوشی های همراه نیستند که ضرر برسونند خود افراد هستند نقل قول:الان اگر بحث،بحث دیدن و یا ندیدن نامحرم هست که این رایتل اصلن قابل مقایسه با ماهواره،اینترنت،فیسبوک نیست!! این الان آخرته استدلال بود مثل اینکه بگیم بابا الان دیگه همه ی ملت فیلم های هالیوودی چیز دار میبینند دیگه سینمای ما یه لمسی توش باشه طوری نیس آفرین |
|||
|
|
۱۷:۵۳, ۱۸/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
بجای اینکه خودمونو محدود کنیم باید ذهنمونو باز کنیم
|
|||
|
|
۱۸:۲۰, ۱۸/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۲۱, ۱۸/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
نقل قول: با این صحبتی که شما می کنیددوست عزیز ارتباط زنده تصویری با فیلم و عکس در نظر شما یکی هست؟ به هر حال این نظرشماست و نظرتان محترم. متاسفم که اینقدر زود گذشته رو فراموش کردیم متاسفم که توی کشور ما هر چیز جدیدی باید قربانی بده که نمونه کوچیکش بلوتوث بود اما دوستان فرهنگ را کی تعیین می کنه؟ فرهنگ را من و شما درست می کنیم عادات اجتماعی ما درست می کنه به خدا من توی این مطلب حیران ماندم که چرا در ایران هر تکنولوژی جدیدی که وارد میشه باید ابتدا ازش نهایت استفاده منفی بشه بعد ازش استفاده مثبت بشه؟؟ عیبی نداره . گویا اصلا گوشی برای شنیدن مضرات وجود نداره. و باز گذشته را با شدتی بیشتر و با قربانی بیشتر اینبار با 3G در آینده تکرار کنیم. در پناه حق.. |
|||
|
|
۱۹:۳۳, ۱۸/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
نه خیر یکی نیست
ولی گناهانی که از نظر شما میشه با اونها انجام داد مشابه هست |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیتالله مکارم: باید از حج امسال صرفنظر کنیم | -Ali- | 4 | 2,161 |
۲۴/اردیبهشت/۹۵ ۱۳:۳۶ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|
| آیتالله مکارم: بانکداری ما نه غربی است و نه اسلامی | -Ali- | 3 | 1,683 |
۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۲۹ آخرین ارسال: amirabdi |
|
| آیتالله مکارم : نتیجه انتخابات به سود نظام اسلامی تمام شد. | -Ali- | 0 | 1,009 |
۱۲/اسفند/۹۴ ۱۵:۱۴ آخرین ارسال: -Ali- |
|
| فتوای آیت الله سیستانی برضد فتنه مذهبی | وحید110 | 0 | 1,204 |
۱۹/مهر/۹۲ ۲:۱۴ آخرین ارسال: وحید110 |
|
| مجموعه سخنرانی های آیت الله مکارم شیرازی | توحید | 2 | 2,538 |
۲۷/تیر/۹۲ ۲۰:۰۷ آخرین ارسال: کفتر کاکل به سر |
|
| آیتالله مکارم: ربای مضاعف توجیه شرعی ندارد | علوم استراتژیک | 20 | 15,936 |
۲۹/خرداد/۹۱ ۲۲:۵۷ آخرین ارسال: علائم ظهور |
|
| آیت الله مکارم، حکم ارتداد را صادر کردند | جانثار مهدی | 4 | 2,636 |
۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۴۲ آخرین ارسال: دل خسته |
|

![[تصویر: blush.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.png)