|
لیست کشورهایی با قانون ازدواج همجنسگرایان
|
|
۲:۲۴, ۲۱/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۱ ۱۷:۰۴ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم به نظرتون چرا ازدواج همجنسگرایان رو دارند قانونی میکنند تو کشورها ... !؟ [/B] ![]() در زیر آمار کشورهایی که این کار مشمئز کننده و غیرانسانی تصویب شده اومده یه نگاهی بندازین و و تا آخر مطلب رو بخونین : بلیز .... برای زنان قانونی - مردها غیر قانونی کاستاریکا .... قانونی السالوادور ..... قانونی گواتمالا ..... قانونی هندوراس ..... قانونی نیکاراگوئه ..... قانونی پاناما .... قانونی بلژیک .... قانونی فرانسه .... قانونی لوکزامبورگ ..... قانونی موناکو .... قانونی هلند .... قانونی آلبانی .... قانونی ارمنستان ..... قانونی آذربایجان ..... قانونی بلاروس .... قانونی بوسنی و هرزگوین .... قانونی بلغارستان ..... قانونی گرجستان ... قانونی مقدونیه .... قانونی مولداوی .... قانونی مونتگرو .... قانونی روسیه .... قانونی ( البته اخیر فکر کنم غیرقانونی شده ) اوکراین .... قانونی آندورا ..... قانونی قبرس .... قانونی یونان .... قانونی ایتالیا .... قانونی مالتا .... قانونی پرتغال .... قانونی سن مارینو .... قانونی اسپانیا .... قانونی واتیکان .... قانونی ماداگاسکار ...... قانونی کنیا ...... برای زنان قانونی - مردها غیر قانونی رواندا ..... قانونی سیشل ..... برای زنان قانونی - مردها غیر قانونی زامبیا ...... برای زنان قانونی - مردها غیر قانونی زیمباوه .... برای زنان قانونی - مردها غیر قانونی کیپ ورد .... قانونی ساحل عاج .... قانونی گینه بیسائو .... قانونی نیجریه ..... برای زنان قانونی - مردها غیر قانونی جمهوری آفریقای مرکزی .... قانونی چاد ..... قانونی گینه استوایی ..... قانونی گاین .... قانونی جمهوری کنگو .... قانونی لسوتو ..... برای زنان قانونی - مردها غیر قانونی آفریقای جنوبی ..... قانونی سوازیلند ..... برای زنان قانونی - مردها غیر قانونی قزاقستان .... قانونی قرقیزستان ..... قانونی تاجیکستان ..... قانونی ترکمنستان .... برای زنان قانونی - مردها غیر قانونی ازبکستان.... برای زنان قانونی - مردها غیر قانونی ********************* خوب دوستان بزرگوار دلیل قانونی کردن این عمل غیر انسانی و مشمئز کننده چیه ...!؟ چرا در این همه از کشورها رواج پیدا کرده جالب اینجاست اکثر کشورها در چند سال اخیر بودن ...! و همه شون بعد از تشکیل کلیسای شیطان پرستی ( 1966 ) ... عجیب نیست ...!؟ (((( مهمترین هدف برای ترویجش در کشورهای جهان قبح شکنی این عمل زشت هست که کم کم بخوان مردم با این کار زشت کنار بیان .... ))))) نمیخوام وارد بحث اعتقادی بشم ولی اشاره ای کوتاه میکنم که شیطان هدفش اینه که نسل انسان برای جنگ آخرالزمان کم بشه و در بین انسانها شیاطین انسی بوجود بیاد که در جنگ آخرالزمان کمکش کنن... چون اکثر عقاید مختلف در آخرالزمان به وحدت کلمه میرسن و علیه شیطان و سربازانش میجنگن . الهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۲۲:۱۰, ۲۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
یه سوال. مگر اشکالی داره کسی که تمایلی به غیر هم جنس نداره یا ازدواج نکنه یا هم با یه هم جنس خودش فقط زندگی کنه.مثل دو تا خواهر یا دو تا برادر؟
|
|||
|
|
۲۲:۳۳, ۲۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۴/بهمن/۹۱ ۲۲:۱۰)adam نوشته است: یه سوال. مگر اشکالی داره کسی که تمایلی به غیر هم جنس نداره یا ازدواج نکنه یا هم با یه هم جنس خودش فقط زندگی کنه.مثل دو تا خواهر یا دو تا برادر؟ سلام دوست عزیز . مشکل اینجاست مثل خواهر و برادر نمیشه !!! نقل قول: 6- این تالار محل پاسخگویی به شبهات اعتقادی و دینی نیست و مدیران چنین ادعا و توانایی را ندارند. برای رفع شبهات دینی خود از طریق شماره 09640 با (مركز ملي پاسخگويي به سوالات ديني) تماس حاصل نمایید. |
|||
|
|
۲۲:۳۸, ۲۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بله من اصلا اشتباه کردم سوالم رو اینجا پرسیدم اصلا جاش نبود. موضوع یه چیز دیگه بود.ببخشید.
|
|||
|
۲۲:۵۳, ۲۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
چند وقت پیش من یه آهنگی از لئونارد کوهن رو گوش میدادم که در باره آخرالزمان خونده. دو تا بیت از اشعارش جواب این سوال شما میتونه باشه:
Give me absolute control
over every living soul And lie beside me, baby, that's an order! Give me crack and........l Take the only tree that's left and stuff it up the hole in your culture i i have seen the future brother it is murder به من کنترل کامل بده بر روی هر روح زنده روی زمین. و در کنار من دروغ بگو. این یک دستوره. همجنس بازی را به من هدیه کن و تنها درختی ( خانواده) که روی زمین مانده است را ریشه کن کن و همه این ها را در فرهنگ جامعه ات قرار بده. من آینده را میبینم برادر فقط قتل کشتار هست. یکی از دلایل همجنس بازی رو تو این آهنگ خیلی جالب تو سال 92 بیان میکنه. . ریشه کن کردن بنیان خانواده. |
|||
|
|
۱:۲۷, ۲۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
باز خوبه امریکا توش نیست ولی همش از گور خودش بلند میشه
|
|||
|
|
۰:۲۰, ۲۷/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم چرا امریکا تو لیست نیست؟؟؟ در سانفرانسیسکو از هر 3مرد یک نفر رابطه جنسی با هم جنس خودش را داشته. و همین طور انگلیس!!! جای تعجبه که اسم اینها نیست. بله آدم عزیز. این دردی که شما گفتی،درد بدیه. آدم تو مدرسه به مشکل می خوره،تو رابطه با دوستات،با کسای تازه ای که میخوای باهاشون دوست بشی. اصلا کسی دوست نداره باهات رابطه دوستی داشته باشه. بعضی ها خیلی کوته فکرند. چندوقت پیش من از یکی از دومی(من خودم پیش دانشگاهیم) های مدرسمون خوشم اومد(البته به چشم برادری!!!) اما اون حاضر به یک رابطه ی دوستی خیلی ساده نشد. در صورتی من وقتی اول دبیرستان بودم،بهترین دوستم یک سومی بود. بله نمیشه مثل دوتا برادر زندگی کرد. مگر اینکه طرفین اینقدر به هم علاقه مند باشند که اون کار رو نکنند. ولی حرف مردم رو نمیشه جمع کرد. حتی اگر با یک همجنس یک رابطه ی پاک داشته باشی،یا بخوای داشته باشی،دیگران ایقدر چرت و پرت میگن که اون از تو فراری میشه. من بارها انو تجربه کردم. تجربه های تلخی بود. بی خوابی،کم خوراکی،بی حالی. آدم خراب میشه.تحقیر میشه. نمی دونم چند بار از این تجربه ها داشتی اما بهت توصیه می کنم زیاد تو این فکرا نری. مگر کسی که برات ارزش قایل باشه.مثل همون دوست من که دوسال از خودم بزرگتر بود. خیلی برام وقت گذاشت.زنگ های تفریح همیشه با من بود. خیلی برام مهم بود که منو به رفیقای قدیمیش ترجیح میده.(ظاهرا) هنوزم باهاش ارتباط دارم در حد ماهی یک تماس،روزی دوروزی پیامک. واقعا باید قدر آدم خوب رو دونست. دوست خوب ،خیلی خوبه. فی امان الله |
|||
|
|
۳:۵۲, ۲۷/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
آره، مسلماً لیست ناقصه، نقصش هم فقط آمریکا و انگلیس نیست.
ولی بشدت شک دارم که چنین چیزی در واتیکان قانونی باشه. تا آنجا که من میدونم، چنین چیزی تو ایتالیا تا چندین سال بعد از آمریکا قانونی نشد، که احتمالاً بخاطر وجود واتیکان در اونجا بوده. |
|||
|
|
۴:۰۴, ۲۷/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
در ایران هم فقط در قانون نیست ولی در جامعه...البته در ایران به شکلی که در اون کشورها هست همجنسبازی وجود نداره!به سبک خودشون هستند...
|
|||
|
|
۱۴:۳۱, ۲۷/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
منبع این موضوع کجاست؟
منظورم منبعی است که نام این کشورها در آن به صورت مستند آورده شده است. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 575602-483841521651304-241585333-n.jpg]](http://ups.night-skin.com/up-91-10/575602-483841521651304-241585333-n.jpg)