|
کلاه گشاد غرب بر سر مردم دنیا!!
|
|
۱۵:۵۵, ۲۲/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۱ ۱۷:۲۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
همیشه حکومت های غیر دینی و غیر الهی سعی دارند با به بردگی گرفتن بقیه انسانها و مردم قدرت و ثروت خود را افزون کنند . و حکومت الهی (پیامبر و ولا علی (علیه السلام)) با عدالت و اخلاق بضشر را تعالی دهتد اخرین ایدوئولوژی غیر الهی در دنیا به عنوان لیبرال دموکراسی کلاهی گشاد است بر سر ملتی که وقتی بیدار شدند که دیگر دیر شده! اما این کلاه چگونه بر سر مردم رفت ؟ لببرال دموکراسی بر پایه فرد محوری دنیا پرستی و لذت گرایی حربه ای بود برای پر شدن جیب سرمایه داران اکثرا یهودی! وقتی گفتند ارزش خود انسان و لذت محوری است و انسان را به تجمل و مصرف گرایی سوق دادند . زن را در خدمت تبلیغ و فروش کالا و کسب در امد و از همه انسانها به عنوان برده برای تولید کالاهای تجملی استفاده کردند و هم انها را برای خرید ان کالاها تشویق کردند . تنها هدف پر کردن جیب خودشان بود ! تازه مردم امریکا دارند میفهمند ای دل غافل با سرگرم کردنشان به دنیا چه کلاهی بر سرشان رفت ! جنبش 99% حاکی از همین بیداری است . نتیجه شد پروار شدن یک درصد به قیمت بردگی 99% از انها تمدن غرب که بر اساس پیشرفت مادی بود شده بلای جان انسانها صنعتی کردن تولید غذا باعث بروز بیماری های جدید و خطر ناک شد و خرج درمان ین بیماری ها در جیب کمپانی های دارو سازی تولید ماشینی که قرار بود به رفاه کمک کند شده عامل دود و الودگی و ترافیک زمین دارد گرم میشود دریاها و رود خانه ها الوده لیه اذن سوراخ شده جنگ تمام دنیا را گرفته بیماری های روحی و اعصاب بیداد میکند تنها دلخوشی غرب که همان اقتصد بود نیز رنگ باخته چون همه این شعارها بردیگی اکثریت بود ( ظهر الفساد في البر والبحر بما كسبت أيدي الناس ليذيقهم بعض الذي عملوا لعلهم يرجعون ( 41 ) قل سيروا في الأرض فانظروا كيف كان عاقبة الذين من قبل كان أكثرهم مشركين ( 42 ) ) فساد، در خشکی و دریا بخاطر کارهایی که مردم انجام دادهاند آشکار شده است؛ خدا میخواهد نتیجه بعضی از اعمالشان را به آنان بچشاند، شاید (بسوی حق)بازگردند!﴿41﴾ بگو: «در زمین سیر کنید و بنگرید عاقبت کسانی که قبل از شما بودند چگونه بود؟ بیشتر آنها مشرک بودند!﴿42﴾ روی خود را بسوی آیین مستقیم و پایدار بدار، پیش از آنکه روزی فرا رسد که هیچ کس نمیتواند آن را از خدا بازگرداند؛ در آن روز مردم به گروههایی تقسیم میشوند:﴿43﴾ هر کس کافر شود، کفرش بر زیان خود اوست؛ و آنها که کار شایسته انجام دهند، به سود خودشان آماده میسازند.﴿44﴾ غربی که فقط زرق و برق ساختمانهای بلند و جنس های لوکسی که منتظر پر شدن جیب اربابان خود است و اخلاقیاتی که دارد بشر را نابود میکند عاقبت این ها چه شده؟... الهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۱۳:۱۴, ۲۸/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۳ ۱۳:۱۵ توسط yaldaetemadi.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
در گذشته وقتی یک حاکم اسلامی میخواسته از شهری به شهر دیگه بره ...
کتابخونه شخصیش 400هزارجلد کتاب داشته ... در صورتی که اولین کتابخونه در فرانسه راه افتاد که 1000جلد کتاب داشت ... تازه بیشتر اونم اوراد کشیشان بود ... حالا خدایی ما چه راهی رو رفتیم و اونا چه راهی رو رفتن که این شده وضع حال روز ما ....! ![]() [/b] |
|||
|
|
۷:۰۳, ۲۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۲/بهمن/۹۱ ۱۵:۵۵)وحید110 نوشته است: به نام خداهمىشه اروپاىى ها نبودن که به بردگى مىگرفتن مسلمان هاهم دراىن زمىنه پىشرو بودن. ولى به دلاىلى نتونستن عىن اروپاىى ها باشن. |
|||
|
۱۱:۴۵, ۲۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۸/مرداد/۹۳ ۱۳:۱۴)yaldaetemadi نوشته است: در گذشته وقتی یک حاکم اسلامی میخواسته از شهری به شهر دیگه بره ...گذشته ها رو ولش کن خواهر من... :| الان چند نفر تو خونه شون صد جلد کتاب دارن؟؟؟؟؟ هر چی میکشیم از خودمون میکشیم. |
|||
|
|
۲۲:۵۱, ۳۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۹/مرداد/۹۳ ۱۱:۴۵)Ali#59 نوشته است: گذشته ها رو ولش کن خواهر من... :| درسته ولی ریشه های قوی باعث میشه که زمان حال ما قویتر بشه ... ولی خب به قول شما اینا مربوط به گذشته است و اصل به داشتم داشتم نیست ... البته اونا خیلی خوب تونستن از علم ما استفاده بکنن ... وقتی ابن هیثم کوفی در 1100سال پیش قانون کامل عدسی هارو نوشته و الان حتی خودمونم نمیدونیم کی بوده ؟ بله گذشته ها گذشته .... و همین گذشته ها عمرمون بوده که گذشته
|
|||
|
|
۱۴:۳۴, ۱۲/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۳ ۱۵:۳۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
با این خونه های کوچک چه شکلی میشه کلی کتاب داشت؟
تازه با هر بار اسباب کشی همه وسایل یک طرف سنگینی کتاب ها یک طرف دیگه |
|||
|
|
۸:۴۰, ۳۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
من خیلی سردرگم شدم
واقعا از اینکه تحریم ها برداشته شدن خوشحالم ولی نمیدونم از یه طرف دیگه هم دلشوره دارم |
|||
|
۱:۴۱, ۲۶/دی/۹۵
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
|
۰:۱۹, ۸/بهمن/۹۵
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بزرگترین کلاه برداری تاریخ بشر (حسن عباسی) | Ramin_Ghn | 5 | 4,248 |
۳۱/تیر/۹۳ ۲۱:۲۴ آخرین ارسال: عبدالرحیم |
|

![[تصویر: ketab.jpg]](http://www.avinyfilm.ir/sites/default/files/content/images/story/93-04/27/ketab.jpg)