کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آکادمی گوگوش--شبکه من و تو
۱۶:۲۹, ۲۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
از اونجایی که پس از دیدن این برنامه تلویزیونی ذهنم درگیرچند نکته بود تصمیم گرفتم چند خطی رو اینجا با دوستانم به اشتراک بگذارم که فکر میکنم خوندنش خالی از لطف نباشه

.

اول از همه در مورد کل برنامه آکادمی موسیقی گوگوش باید بگم در این که این برنامه نه جنبه رقابت داره..نه جنبه آموزش هیچ شکی نیست...این برنامه فقط یک شو و سریال تلویزیونی سرگرم کننده هستش برای یک عده آدم بیکار با سناریویی از پیش نوشته شده همانند همه سریال های تلویزیونی. بنابراین اگه به این برنامه به چشم یک مسابقه عادلانه نگاه کنین مسلما در مواقعی احساس خواهید کرد به شعورتان توهین میشه پس بهتره به چشم یک سریال تلویزیونی جذاب برای جلب بینده بهش نگاه کنید تا مجبور نشین برین تو صفحه شبکه من و تو انتقاد یا فحاشی کنید .

قطعا دیدن یه سریال تلویزیونی جذاب با آدم هایی از کشورهای مختلف جذاب تر از دیدن دعای کمیل و زیارت عاشور واسه آدمهای ضعیف است از تلویزیون حکومتی !
مسیله دیگه که به نظر من مضحک میاد تاکید آقای خلعتبری بر جنبه آموزشی این برنامه در پیج شخصی خودشون هستش که مسلما خودشون بهتر از هر شخص دیگری واقف هستند این برنامه نه تنها برای هیچ بیننده تلویزیونی کوچکترین بازده آموزشی نداره...حتی اون چند تا جوونی هم که تو برنامه شرکت کردند اگه برن و یک کتاب پایه تیوری موسیقی تهیه کنند بیشتر از این برنامه موسیقی یاد خواهند گرفت
.

اما از اونجایی که جناب خلعتبری در این برنامه فقط یک مجری تلویزیونی هستند ویکی از شخصیت های داستان و دردنیای بیرون و پیج شخصی خودشون یک شخصیت هنری واستاد موسیقی ..... مجبور به تاکید بر جنبه آموزشی برنامه دارند چرا که در غیر این صورت اعتبار خودشون خدشه دار خواهد شد.

اما موضوعی که باعث شد من این متن رو بنویسم:

شــــرکـــت کننده ها!!!
این که هر شخصی چه ظاهر یا تیپ یا اعتقداتی داره واقعا در محدوده اختیارات شخص خودش هست.

این که دیده میشه دوستان به خودشون اجازه میدن با قضاوت شخصی خودشون در مورد تیپ یا ظاهر یا گوشواره یا روسری یا لباس شخصی به اون شخص توهین یا فحاشی کنند فقط نشان از فقر فرهنگی ما داره.

مسیله ای که قابل نقد و آزار دهندست تضاد در رفتارهای ما ملت هستش
اون خانمی که با حجاب در این برنامه شرکت کرده یک نمونه بارز این تضاد هاست
قسمت آزاردهنده تر این برنامه تظاهر این بچه ها به ایرانی بودن و افتخار به ایرانی بودنشون هست
در مورد اون خانم مسلمانه آوازه خوان باید بگم ایشون نمونه کامل یکی از این افرادی هست که دین رو برای خودش تعریف کرده....با هزاران تضاد..ایشون البته که مسلمون نیستند بلکه یک آدم متظاهر با تعریفی شخصی از دینه.
حضورش هم در برنامه فقط جنبه تبلیغاتی در برنامه داره چرا که از این طریق شبکه نشون میده که کاملا دمکراسی رو رعایت میکنه و به اعتقادات افراد احترام میگزاره و بخاطر داشتن حجاب این خانم رو حذف نکرده!!
ایشون فقط به این دلیل انتخاب شدن و بالا اومدن چون سوژه تبلیغاتی خوبی برای شبکه بودن!!
خیلی خوب یادم میاد یه روزی سر کلاس درسی در خارج از ایران نشسته بودم که از اونجایی که کلاس فلسفه بود و استادش هم دکترای فلسفه داشت بحث فلسفی به وجود خدا رسید!

بحث در مورد اعتقادات شخصی افراد بود که یکی دوتا از دوستان ایرانی دیگه میگفتن نه ما همچین معتقد نیستیم و به چیزی اعتقاد نداریم که یکی از این مسلمان نما ها !!! که دینشون رو خودشون واسه خودشون تعریف میکنند از عقب کلاس داد زد من مسلمونم... با توجه به شناختی که از اون شخص داشتم بعد از کلاس رفتم به سمتش و بهش گفتم تو مسلمونی گفت آره....گفتم پس عرق خوری و دیسکو رفتن و س ک س ودختر بازی آخر هفتت چیه ؟ گفت نه این فرق داره...گفتم چه فرقی داره ؟ مگه تو کلاس داد نمیزنی مسلمونم ؟ پس چرا هرهفته مست و پاتیل تو دیسکو ها دنبال دختر بلوند هایی .......گفت این فرق داره!!!
حالا جریان حجاب این خانم هم مثال همین دوست ماست....
این فرق داره!!!
منتها شبکه از این خانم به نفع خودش استفاده تبلیغاتی کرد تا نشون بده به دمکراسی احترام میگذاره!
و الا منی که خودم غرب رو دیدم میدونم یه آلمانی قبل از ازدواجش 100 بار با دوست دخترش رابطه جنسی برقرار میکنه و تو فرهنگش هم امری بسیار عادی هست....حالا تو اومدی موهات رو پوشوندی ؟ خنده داره..(در ضمن شوهر این خانم هم مسیحی هست)

در جواب دوستانی که مگین اعتقادات افراد به خودشون ربط داره باید بگم نــــــــه....تو مملکت ما زندگی همه تحت تاثیر مذهب ومذهبیون بوده...همیشه!
بنابرین دورویی و تضاد هایی که تو این خانم دیدم رو توهینی به شعور خودم دیدم

مطلب دیگه ای که خیلی دلم میخواست راجع بهش صحبت کنم ادعای ایرانی بودن این بچه هایی هست که لهجه دارند!
تا کی دروغ ؟تا کی تظاهر ؟

به کرات از این بچه های لهجه دار دیدم تو خارج از ایران
!
اینها به هیچ عنوان خودشون رو ایرانی معرفی نمیکنند ! هیچ جا فارسی حرف نمیزنند !..بارها شده امثال این ها رو ببیینم یا حتی باهاشون مدت ها حرف بزنم(به زبان غیر فارسی)...میدونستم ایرانیه....میدونستم فارسی حرف میزنه....به زبان خارجی یا زبان دیگه ای ازشون پرسیدم تو فارسی حرف میزنی ..گفتن نه ! ما بلد نیستیم ...چه بسا میدونستم کاملا فارسی حرف میزنند تو خونه هاشون
حتی یه بارپیش اومد تو کنسرتی ایرانی از ی خواننده محبوب ایرانی که اومده بود آلمان !! هنگام خروج از کنسرت از چند تا از این افراد به علت نا آشنا بودن به محل آدرس پرسیدم... حتی جوابمم رو هم به فارسی ندادن
!
واقعا دروغی بیش نیست ادعای ایرانی بودن این افراد ! تنها جنبه تبلیغاتی داره برای این برنامه خاص جهت پیدا کردن هوادار بیشتر .....خارج از دوربین به ندرت خودشون ایرانی معرفی میکنند !! مگر اینکه یه خارجی گیر بده بهشون بگه اصلیتت مال کجاست !! اونجاست که مجبور میشن بگن پدر یا مادرم ایرانین!!

دوستان زیاد صحبت کردم...نظرات شخصی خودم بود لازم نیست همه موافق باشند !...حتما بسیاری از دوستان با نظرات من موافق نیستن ...که خوب احترام میگزاریم!

در آخر هم اضافه کنم هدف اصلی از این برنامه الگو دادن به جوونای داخل کشورمون هست..

والسلام
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: montazer 128 ، arghavan ، فاطمه خانم ، MAHDI59 ، جویای حقیقت ، محب الزهرا ، faraz_223 ، faateme-313
۱۰:۵۸, ۲/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
نكته مهم اينه كه اونا به خوبي جامعه رو روانشناسي مي كنن،و متناسب با تمايلات هر گروه از افراد جامعه برنامه مي سازن براي اينكه يك رسانه ي بصري بتونه تاثير گذار باشه بايد ابتدا بتونه مخاطب رو جذب كنه
بعد از جذب مخاطب، القاء ديدگاهها در قالب هاي مختلف از جمله برنامه هاي سرگرم كننده به راحتي صورت مي گيره
بودجه هاي چندين مليارد دلاري كه تصويب شد در كنگره آمريكا دقيقا" تو همين مسير هزينه ميشه چون به خوبي مي دونن كه تاثيرش بيشتر از روش هاي ديگه ست
نكته ي ديگه اينه كه بدترين حالت تخريب اينه كه از چيزي يا كسي بصورت ناقص يا بد دفاع كني مثلا" اگه طرفدار ي تيم فوتبال هستي ميتوني بري خودتو هوادار تيم رقيب جابزني و مثلا تو سايت هواداران اون تيم شروع كني به فحاشي يا استفاده از منطق هاي ضعيف براي تحليل تيم هاي ديگه ... اينجوري تو ي قضاوت سطحي از طرف ي خواننده ي بي طرف اون نوع برخورد ديدگاه ي طيف از طرفداران اون تيم در نظر گرفته ميشه
اونا از اين واكنش طبيعي افكار عمومي به خوبي استفاده مي كنن و خوب بلد هستند چطور بهش جهت بدن مثل همين كه ي خانم مسلمان محجبه از پس زمينه به منظره ي اصلي تبديل ميشه تا نماد يك ورژن جديد از ي تفكر قديمي باشه
اما به عقيده ي من با همه ي اين برنامه ريزي ها جاي نگراني نيست اين تكاپو ها فقط ي غرباله تا ناخاصي ها جدا بشن و ي جور واكسنه براي پيكر تقواي مسلمونا و هميشه كساني كه ميرن و برمي گردن ثابت قدم ميمونن
اعتقاد دارم قدرت در اكثريت نيست ، تو اجماع ست و هيچ چيز جز ي دين الهي نميتونه ي اجماع حقيقي بوجود بياره
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]