|
مستند جریان های نوپدید شبه دینی
|
|
۱۸:۴۲, ۲۴/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۱ ۱۱:۵۰ توسط Night_World.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سخنرانی حجه الاسلام سید مهدی غفاری با عنوان جریان های نوپدید شبه دینی و با محوریت نقد شیطان پرستی و شبه عرفان های نوظهور بصورت آموزشی تدوین گردید.
با حجم کل حدود: 132.8 MB ![]() دانلود بخش اول : MB 68 دانلود بخش دوم : 64.8 MB عناوین مطرح شده در این سخنرانی: ۱٫انواع جریان های نوپدید شبه دینی جریان های الحادی (شیطان پرستی) جریان های شبه عرفانی سکولار جریان های عرفانی منشعب از مذاهب ۲٫علل گرایش به عرفان های نوظهور ۳٫احکام و دستورات عملیِ فِرَق شبه عرفانی ۴٫هدف از عرفان های سکولار ۵٫هدف از عرفان شیعی ۶٫جریان های الحادی و انواع شیطان پرستی شیطان پرستی باستانی (فرقه یزیدیه و …) شیطان پرستی نوین : ۱٫ شر پرستی (کلیسای شیطان) ۲٫ ابلیس پرستی (معبد ست) ۷٫روش های تبلیغاتی شیطان پرستی ۸٫انتهای کار شیطان پرستان و نهایت شیطان پرستی ۹٫انواع عرفان ها و شبه عرفان ها ۱۰٫شاخصه های عرفان های سکولار ۱۱٫تناسخ ۱۲٫شبه عرفان های نوپدید شرقی ۱۳٫بودیسم تبتی ۱۴٫مکاتب چینی و ژاپنی ۱۵٫فِرَق هندی یوگا سای بابا کریشنا مورتی رام الله سیک ۱۶٫ادیان باستانی هندوستان ۱۷٫شبه عرفان های نوپدید غربی ۱۸٫فرقه های غربی و آمریکایی تئوسوفیسم عرفان سرخپوستی اکنکار ۱۹٫فرا روان شناسی انرژی درمانی تجسم خلاق و متد سیلوا ریکی هیپنوتیسم طالع بینی تله پاتی عرفان کیهانی تأثیر سحر و علوم غریبه |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۴۹, ۲۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام
من نتونستم نتیجه ای بگیرم کامل توضیح نمیده گیج موندم راستیتش ؟ |
|||
|
|
۱۱:۴۱, ۲۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۳/اسفند/۹۱ ۱۰:۴۹)jafar نوشته است: با عرض سلام به نام خدا سلام خوب این بسیار خوبه که گیج موندید .( جسارت نباشه ) این یعنی اینکه خدا رو شکر , این طور مکاتب در مسیر راه شما قرار نگرفته اند. بطور کلی در این فیلم , مکاتب با اسمهاشون معرفی میشن و اینکه هر مکتبی چه عقایدی داره معلوم میشه . البته چندتایی شون هستند که خیلی در ایران فعال هستند . اشتراکاتی هم از نظر عقاید دارند . مثلا هدفشون ارتقاء سطح اخلاقیات و آرامش هستش ضمن اینکه ادعا میکنند که رهروانشون رو به خدایان تبدیل میکنند بله ! خدایان !مثلا در مکتب منحرف شیطانی فالون دافا , استاد میگه که تمرین کننده ها رو تا مرحله خدا شدن پشی میبره !و در ضمن مطرح میکنه که رهروان , خدایان اقلیم های خودشان خواهند شد ! از این جور اراجیف , زیاد در این مکاتب دیده میشه . در ضمن همشون ظاهر خیلی موجهی هم بخودشون میگیرن برای همینه که خیلیها بخاطر همین ظاهر جذب این مکاتب میشن . شما در فیلم به دسته بندیهایی که مطرح میشه توجه کنید و در ضمن به عقایدی که این مکاتب منحرف دارند توجه کنید . یه نکته ای هم میمونه اینکه انتظار نداشته باشید همون ابتدای کار , مثلا یه مکتب رو ببینید که رهروانش در حال فساد هستند و بعد بیاییم لفظ منحرف رو بکار ببیرم . یه چند ماه یا چند سالی مردم رو با ظاهر موجه به دنبال خودشون میکشن و کم کم مقصدشون معلوم میشه !! اونوقت مردم چون در اواسط راه هستند بنابراین با شک و شبهه زیادی روبرو شده و خیلی سخت خواهد بود تا راه صحیح رو پیدا کنند . بعنوان نمونه در مکتب دافا , استاد دائما ذکر میکنه که کتاب رو بخوانید ! بیشتر و بیشتر بخوانید ! در نظر بگیر که تمرین کننده ای که سالها فقط یک کتاب رو میخونه و در اون کتاب با مطالب مثل : استاد میگه : در دوره های متوالی بروی زمین اومدم و مردم رو نجات دادم با عکس استاد میتونید مجسمه رو تبرک کنید ![]() بینهایت خدا وجود داره من برای ارتقای سلامتی شما ,چرخ کارمیزارم زیر شکمتون نزدیک آلت تناسلی و .... من روحههای متعدد بیشمار دارم که از رهروانم حفاظت میکنه ! و .... و... و.. این اراجیف رو رقتی هزاران بار در کتاب بخونید بالاخره بدون هیچ دلیل ممکنه متقاعد بشید ! خلاصه در فیلم بالا شما با ترفندها و عقاید این مکاتب آشنا خواهید شد. |
|||
|
|
۱۱:۵۰, ۲۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
من تا حالا به لطف خدا هیچ تجربه ای نداشتم و انشاالله نخواهم داشت فکر کنم رییس عرفان حلقه رو هم گرفتن با تشکر از تبیینتون
|
|||
|
|
۱۲:۰۵, ۲۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۳/اسفند/۹۱ ۱۱:۵۰)jafar نوشته است: من تا حالا به لطف خدا هیچ تجربه ای نداشتم و انشاالله نخواهم داشت فکر کنم رییس عرفان حلقه رو هم گرفتن با تشکر از تبیینتون برادر گرامی دلگیر نشده باشید از من . قصدم معرفی بود و واقعا خدا رو شکر که در دام اینطور مسائل نبودید . من همیشه اعتقاد دارم که عنایت خاصی از طرف خدا به بنده اش میشه که کسی همچون شما , اصلا دور و بر این مسائل نرفته . اما خودم همیشه استغفار میکنم و همیشه میگم حتما گناهی داشتم که مدتی از خدا دور بودم با اینکه تمام مدت صدام میکرد. اما به لطف خدا , از این جریانات خیلی قبل از اینکه بحرانی بشه بیرون اومدم . التماس دعا |
|||
|
|
۱۲:۱۰, ۲۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
دوستان این هم فایل صوتی
دانلود فایل صوتی: ۱۴٫۸ MB (با توجه به تدوین آموزشی این اثر توصیه می شود فایل تصویری را ببینید) |
|||
|
|
۱۶:۵۹, ۲۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
خداوند ما رو به راه راست هدایت کنه انشاالله
|
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۲۳/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۶ ۲۳:۴۹ توسط hp_unique.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۹/بهمن/۹۱ ۲۳:۱۵)Night_World نوشته است: به نام خدا درسته که تو اینترنت خیلی بد راجبش نوشته شده ولی من مدتیه که رفتم سر کلاسش و واقعا راجب خودشناسی و خداشناسی بوده من نمیدونم چه جوری انقدر تو اینترنت راجبش بد نوشتن!!!! ممنون از پست هاتون واقعا عالیه خداخیرتون بده |
|||
|
۱۲:۰۹, ۲۴/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Jaryan%20Hay%20No%20Paded%20.jpg]](http://nightworld.persiangig.com/Bidari-Andishe/Jaryan%20Hay%20No%20Paded%20.jpg)

بله ! خدایان !
میگه که تمرین کننده ها رو تا مرحله خدا شدن پشی میبره !

![[تصویر: Mohammad%20Ali%20Taheri.jpg]](http://nightworld.persiangig.com/Bidari-Andishe/Ferghe/Mohammad%20Ali%20Taheri.jpg)