|
اینها به اسم دین تمام شده است...
|
|
۲۰:۲۷, ۲۷/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم گاهی اوقات برخی صحبت ها شنیده میشه یا خوانده میشه که پایه و اساس علمیِ دینی ندارند اما به اسم دین تمام میشوند... از حرفهایی که گاهی در جمعها زده میشود تا ایمیل و ... متنی که در ادامه میارم بخشی از ایمیلی بود که در جمعی خوانده شد... و متاسفانه من به علت نداشتن اطلاعات نتونستم جواب با دلیل بدم... گرچه که باعقل هم قابل تشخیص است... نکته اینجا بود که همه افراد توی آن جمع به خاطر نگاهی که داشتند بدون آنکه که اندکی فکر کنند پذیرفتند و شروع کردند به ... من فقط تونستم در این حد مخالفت کنم که اینها از جانب دین ما نیست... آنچه که ما و دیگران انجام میدهیم بیانگر دین نیست... یا همان جمله معروف"دین را با اشخاص نشناسیم"... بخاطر همین برآن شدم که توی این تاپیک بنویسمش ... تا اگه دوستان پاسخ مستدل دارند بنویسند و در ادامه مواردی که مشابه این است هم نوشته شود... نقل قول: |
|||
|
|
۲۰:۴۲, ۲۷/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
من نمیدونم این اراجیف رو که منافقین در اوردن چطوری کسی باور میکنه . مدرکی هم داند برای این حرفشون؟ اصلا در دین اسلام بدون رضایت دختر نمیشه عقدش کرد . بدون عقد هم نعوذ باالله زنا میشود !! بعد کجای دین گفته محکوم به اعدام اگر دختر باشد حتما باید..... ؟!!! اینی که این حرف رو زده باید مدرک بیاره الان مثلا باید چطوری خلافش رو ثابت کرد؟؟!! جهت اطلاع هم بازجویی مزد از زن ممنوع است مگر با حضور مامور خانوم . زندان بانهای زنان هم فقط زنان هستند و هیچ مردی پاش رو توی بازداشتگاه یا زندان زنان نمیزاره شما اگر کسی چنین چیزی گفت بگید مدرکت کو؟!! خیالان هم احت که مدکی ندارند . چون همچین چیزی نیست |
|||
|
|
۲۰:۴۳, ۲۷/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
صواب غلطه ، ثواب درسته ، همین نشون میده که نویسنده این فتوا عربی بلد نبوده و از فقه چیزی سرش نمی شده. اما خوب منبع این فتوا کجاست؟ من هم می تونم به هر مذهبی هر چیزی رو بچسبونم. |
|||
|
|
۲۰:۵۲, ۲۷/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
دنبال اینن که هر کار اشتباهی میخوان انجام بدن بعد بیا ن به دین بچسبونن!!!!!!!!!!
اینجور موقع ها این ماییم که باید بگیم مدرکتون کجاست!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این وصله ها به دین ما نمیچسبه!!!!!!! ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۰:۵۳, ۲۷/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این سوال یکی از سوالاتی بود که توی ایمیل مطرح شده بود و پاسخ این سوالات را هم از زبان جناب آقای مصباح داده بودند... تاکید دوستان روی این بود که چنین اتفاقی واقعا در زندانهای ما رخ میده... و بخاطر همین هم به راحتی قبول میکردند... من میدونم که جواب این سوالات پایه و اساس نداره اما همینطور این ایمیل بدون جواب برای هرکسی فوروارد بشه؟؟؟ |
|||
|
|
۲۰:۵۹, ۲۷/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۱ ۲۱:۴۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول: تاکید دوستان روی این بود که چنین اتفاقی واقعا در زندانهای ما رخ میده... و بخاطر همین هم به راحتی قبول میکردند... با تشکر از خانو ندا که این مطلب رو جهت اشکار شدن حقیقت قرار دادند . بنده روی صحبتم با این شایعه ساز هاییست که هر روز با کمال نامردی وقتی نمیتونند به خود اسلام ضربه بزنند با دروغ سعی در انجام این کار دارند کی گفته انجام میشه؟!! مدرکش کو؟ هر کسی زندان فته یا دیده باشه میدونه در قسمت زنان اصلا هیچ مردی نمیتونه بره و نگهبانیش کلا با زنان هست خوب الان چه مدرکی باید بدیم؟ رساله مجتهدین به عنوان مدرک . شما هم یه استفتا بکن از اقایون مرجع ببین جوابشون چیه همون رو به عنوان جواب و مدرک قرار بده از طریق نت میتونی از همشون استفتا کنی |
|||
|
|
۲۱:۱۷, ۲۷/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۱ ۲۱:۳۸ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
خدا لعنت كنه دشمنان اسلام و قرآن را اين اتهامات و توهين ها را بيشتر فرقه هاي شيطان پرستي و ضد دين (وهابيون و بهائئان )به اسلام مي زنند . و نمونه اش چندي پيش اون شاهزاده بي دين و ملحد كه به اسلام و پيامبر اكرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) توهين نمود . اين جانوران وحشي كه با قرآن و اهلبيت عليهم السلام مشكل دارند . هر نوع اتهامي را به دين مي زنند . آنان كه با اسلام و قرآن واهلبيت عليهم السلام مشكل دارند نطفه ناپاك دارند . خدايا ظهور و فرج منتقم و منجي مستضعفان عالم را برسان آمين يا رب العالمين به حق محمد واله الطاهرين |
|||
|
|
۲۱:۲۲, ۲۷/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۱ ۲۱:۴۵ توسط revenger.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
اولا تمام این حرفا کاملا بی مدرک و عوام فریبانه هستند
ثانیا در درجه اول تاکید کنید که همیشه اثبات ادعا با مدعی ست ثالثا ممکنه براتون یه مدرکی جور کنن که شما باید تا میتونین در مدرکش شبهه ایجاد کنید (حتی اگه چیزی به ذهنتون نرسید با جبهه گیری علیه این قضیه در ناخوداگاه فرد این تاثیر رو بگذارید که ممکنه ایمیل غلط باشه که اگر شما سکوت کنید طرف با خودش میگه خب وقتی فلانی ساکت موند پس حتما یه خبریه) مثلا وقتی گفتن ایمیل از ایت الله مصباحه شما اصلا از قضیه اطلاع نداشتید و نمیتونستید جوابشون رو بدید، میگفتید دروغه چون: 1_شما نمیتونین ثابت کنید ایمیل از ایشونه چون بارها از این سواستفاده ها در نت دیدیم 2_سیره بزرگان دین ما کاملا مغایر این اندیشه ی پوچه و براشون مثال های متعدد بیارید 3_عقل انسانی حکم میکنه که اگه بر فرض محال چنین چیزی هم باشه علنی نشه و هیچکس به این سادگی به گناه به این بزرگی اعتراف علنی نمیکنه 4_ مثال هایی از این دروغ ها و تخریبهای علیه اسلام رو با حقایقش بگید براشون خیلی موثره 5_در اسرع وقت که به نت دسترسی داشتید موضوع رو پیگیری کنید و بهشون اطلاع بدید طرف میخکوب میشه ![]() ![]() ![]() اینا به ذهن من رسید والله چیز دیگه یادم اومدم خبر میدم ![]() یاعلی |
|||
|
|
۱۴:۰۷, ۲۸/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۱ ۱۴:۱۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
توجه داشته باشید که چه اتفاقی رخ داده: حرف به این مسخرگی زده شده و باور شده. منظورم اینه که اگر با چند نفر خارجی طرف بودیم که تو عمرشون راجع به اسلام جز دروغ نشنیده باشند، میشه امیدوار بود که با توضیح، مطلب براشون روشن بشه، ولی اگر با کسانی طرفیم که از شرایط اسلام باخبرند و قبح زنا رو در اسلام میدونن، مشکل از جای دیگری است. البته باز هم خوب و لازمه که یک بار شرایط این مسئله براشون تشریح بشه(مثلاً همین که کلاً زنا حرامه و نمیشه بخاطر یه کار حرام برای کسی ثواب بنویسن، و نمیشه که کار حرام رو کس دیگری انجام بده و بر گناهان دیگری افزوده بشه، و این استفتا منبع نداره، و اصلاً اگر مرجعی چنین حرفی بزنه حکم تکفیر خودش رو داده) ولی توضیح بیشتر لازم نیست. کسی که اینها رو نتونه بفهمه، نمیتونه بفهمه. خداوند داره بخاطر گناهی(که شاید روی برگرداندن از حقیقت بوده) جلوی فهمیدنش رو میگیره. بانگ میآمد ز سوی هر درخت / سوی ما آیید خلق شوربخت بانگ میآمد ز غیرت بر شجر / چشمشان بستیم کلا لا وزر |
|||
|
|
۲۰:۵۳, ۱۲/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام در پاسخ به ایمیلی که به پایگاه آقای مصباح زدم، لینک زیر داده شد... http://www.mesbahyazdi.org/farsi/index.asp?news=249 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |