|
بانو (اثر گرافیکی)
|
|
۱۹:۵۶, ۲/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۱ ۱:۴۵ توسط خاک.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بنام الله مدتیست که کار گرافیک رایانه ای انجام می دهم تازگی ها تصمیم گرفتم که دانسته ها ی تصویریم را بیشتر در جهت خدمت اسلام و اندیشه اسلامی به کار گیرم این اثر را همین الان تمام کردم تقریبا یک ماه بود که رویش کار می کردم نمی دانم چه اسمی برایش بگذارم یک دالان پر از درب که معلوم نیست به کجا باز می شود بانویی با چادر سپید به سوی نور انتهای دالان حرکت می کند در مسیر مستقیم از قدمگاه او گل و سبزه از زمین می روید ![]() ![]() خوشحال می شوم که این کارم را نقد کنید راستی نام گذاری یادتان نرود |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۵۳, ۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام، زیباست
روشنا به نظرم خوب اومد |
|||
|
|
۱۸:۵۹, ۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام واقعا قشنگه.
دوست عزیز اگه میشه بهم بگید اینو با چه نرم افزاری درست کردین و اگه میشه بهم بگید کلا چقدر کار کردین تا به اینجا رسیدن. چون منم به گرافیک علاقه دارم شاید بیام تو این کار. اگه راهنمایی هم در این مورد واسم داشتین خیلی خوشحال میشم. |
|||
|
|
۱:۳۲, ۴/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۳/اسفند/۹۱ ۱۸:۵۹)mahdi2012 نوشته است: دوست عزیز اگه میشه بهم بگید اینو با چه نرم افزاری درست کردین و اگه میشه بهم بگید کلا چقدر کار کردین تا به اینجا رسیدن. چون منم به گرافیک علاقه دارم شاید بیام تو این کار. اگه راهنمایی هم در این مورد واسم داشتین خیلی خوشحال میشم. باید بگم با نرم افزار های maya و فتوشاپ ساختمش تقریبا یک ماه زمان برد این کار راستشو بگم در طی 5 سال با آزمون و خطا نرم افزار maya را یاد گرفتم و 2 سال اخیر هم به صورت جدی با دیدن فیلم های آموزشی به زبان انگلیسی و خواندن مقالات اینترنتی من طی انجام هر کار گرافیکی یک سری مبحث جدید از این نرم افزار ها یاد می گیرم برای مثال برای انجام این کار مباحث زیادی در مورد تنظیمات دوربین نور پردازی بافت دهی و تکنولوژی ذرات را فرا گرفتم که قبلا نمی دانستم خوب این ها از برکات مادی انجام این کار بود اگر سوال خاصی در مورد گرافیک سه بعدی داشتید به صورت پیام شخصی برایم بفرستید |
|||
|
|
۱:۴۰, ۴/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام
کف کردم بابا خیلی کلرت درسته به نظرم بانوی نور قشنگه |
|||
|
|
۴:۰۶, ۴/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۱ ۷:۱۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام
یک نکته اینکه این راه بسوی نور است، پس بیبرکت و غیرخدایی نیست. اینکه با راه رفتن ایشون زمین بابرکت بشه، اجرایش فقط در مورد زمین معمولی درست خواهد بود. این موضوع بیننده رو در درون، راجع به ماهیت زمین دودل میکنه. اگر فقط یکی از این دو معنا باشه، بیننده روی اون تمرکز خواهد داشت، و تصویر دارای آن معنا خواهد بود. دیگر اینکه به نظرم زیباتر میشه که چادرش حالت براق نداشته باشه، و بجاش حالت نورانی داشته باشه. چادر براق یه کم نامأنوس هست و چادر سفید معمولی شبیه چادر نماز خواهدشد. نوری که از درگاه میاد هم حالتی داشته باشه که معلوم باشه اونجا خیلی نورانیتر از اینجاست. اینطور که الآن هست کمی مثل نور خورشید هست. البته نمیگم که درگاه به کل سفید بشه و دالان توی نور غرق بشه، بلکه درگاه روشنتر باشه، و انتهای دالان خیلی روشن باشه، و روشنایی دالان با تغییری غیریکنواخت که در انتهای دالان سریعتر هست کم بشه، تا بیاد برسه به یکی دوتا طاق جلویی ایشون، که به همین اندازه روشن باشه که الآن هست. روشنایی زمین دالان بطور پیوسته کم نشده، و به نظر میاد برنامه، نورپردازی زمین رو به سه تکه تقسیم کرده. اشکال روی طاق خوب است، ولی به نظرم نقشهایی که گلهایشان کمتر نمادین و بیشتر مانند طبیعی باشند بهترند. شاید هرچه حالت گل و بوتهی طبیعیتری داشته باشند، بیشتر بتونند به راه خدایی منتسب بشن. صد البته حق هم اینست که اونها طراحیهای خود خدا هستند. اسامی ای که دوستان فرمودند خیلی زیباست. |
|||
|
|
۱:۳۸, ۵/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــار زیبا و دلنشینه
[/b] موارد پیشنهادی که به ذهن حقیر اومد: 1. برق چادر خیلی زیبا و جذاب هست ولی برای تعادل عناصر بصری در کادر بهتره چندتا از نقطه های نوری که پشت سر بانو هست روی اسمان مقابل تکرار بشه یا "کمی "از نور اسمان , اون برق رو داشته باشه..خیلی کم....که غالب بودن برق چادر حفظ بشه. 2.نگاه بیننده از گوشه پائین سمت چپ شروع میشه..و احساس میکنم ستون کج در این قسمت نامتعادله و اگر زاویه باز تر بشه و پرسپکتیو به همان نسبت اجرا بشه زیباتر میشه و استحکام بیشتری به طرح میده. نام پیشنهادی: "...وثبت اقدامنا..." با "عبور ماندگار" هم موافقم ![]() [/b] موفق و مؤید باشید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آلبوم عکس و طرح های گرافیکی با نام زیبای حسین به لاتین | عبدالرحمن | 202 | 68,286 |
۳۰/اسفند/۹۵ ۱:۴۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| آموزش کارهای گرافیکی جهت ارائه محتوای نرم | عبدالرحمن | 17 | 8,665 |
۴/اردیبهشت/۹۴ ۱۲:۲۵ آخرین ارسال: sarallah |
|
| طراحی گرافیکی | arax | 0 | 1,182 |
۱/دی/۹۲ ۸:۵۴ آخرین ارسال: arax |
|

![[تصویر: 68229904389084626153.jpg]](http://upload7.ir/images/68229904389084626153.jpg)
![[تصویر: 28777189077693483248.jpg]](http://upload7.ir/images/28777189077693483248.jpg)