|
هیچ میدونید هرچی عشقیه زیر چادر مشکیه؟
|
|
۲۱:۱۳, ۲۰/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۲ ۲۲:۳۷ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
هیچ تا حالا به معنی عمیق و عرفانی این جمله (هرچی عشقیه زیر چادر مشکیه!) فکر کردید؟؟؟! چند وقت پیش ،داشتم سخنرانی حاج آقا پناهیان
(ارادت خاصی به ایشون دارم) رو گوش میدادم با عنوان لذت طلبی و عبادت. حاج آقا میگفت :اساسا انسان ها دنبال لذتند و مومن ها دنبال لذت دایمی.حالا ما چرا درست دینداری نمیکنیم؟چون لذت نمیبریم. در واقع نه این وریم نه اون وری. پس میشیم از اینجا مونده از اونجا رونده.حاج آقا میگفت آدم هایی که درست ذینداری میکنند آدم هایی هستند که اتفاقا بیشترین لذت رو میبرن. علاوه بر بخش معنوی از نعمت های مادی بسیار بسیار لذت میبرن.حاجاقا میگفت :آدم های مومن اتفاقا بر عکس تفکر رایج ،خیلی خیلی لذت طلبن بنابرین لذت های آنی و زود گذر هیچ گاه اونها رو راضی نمیکنه.این حرفهای حاجاقا تو ذهنم بود. چند وقت پیش عنایتی کردم به حال دوستان چادریم. حرفهای حاج آقا را به عینه در آنها میدیدم . یکی از بچه های تالار نوشته بود :ذاتا آقایان میل به دیدن دارند و خانم ها میل به دیده شدن. این دو تا مطلب را گذاشتم کنار هم. دیدم اتفاقا دوستان چادری ام خیلی بیشتر از غیر چادری ها میل به دیده شدن دارن اما چون محجبه اند وخوب طبق فرمایشات حاج آقا بسیار کمالگرا و لذت طلب ، بنابراین به لذت اندک قانع نمیشوندو... این شد رسیدم به این جمله عرفانی !که هرچی عشقیه زیر چادر مشکیه...(یکی از بچه های تالار (اگه اشتباه نکنم خانوم محدثه)نوشته بود: چارلز دانشجوی انگلیسی با طعنه به دوست و همکلاسی ایرانی اش همایون میگه: چرا خانوماتون نمیتونن با مردا دست بدن یا لمسشون کنن!؟؟ یعنی مردای ایرانی اینقدر کارنامه خرابی دارن و خودشونو نمیتونن کنترل کنن؟!! همایون لبخندی میزنه و میگه: ملکه انگلستان میتونه با هر مردی دست بده؟ و هر مردی میتونه ملکه انگلستان رو لمس کنه؟! چارلز با عصبانیت میگه: نه! مگه ملکه فرد عادیه؟!! فقط افراد خاصی میتونن با ایشون دست بدن و در رابطه باشن!!! همایون هم بی درنگ میگه: خانوم های ایرانی همشون ملکه هستن. )
|
|||
|
|
۰:۰۲, ۲۱/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/فروردین/۹۲ ۰:۰۳ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
البته حرفاتون جالب بود.
اگه بخوام صادق باشم باید اعتراف کنم ک تا حدودی هم درسته البته نه در مورد همه.ولی خوب منظور من تو این پست ،این بود که خانوم های متدین فقط دوست دارند خود آرایی یا خود نماییشون مختص همسرشون باشه ولا غیر. |
|||
|
|
۱:۲۱, ۲۱/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با سلام و احترام
خواندن یا شنیدن این جمله به هیچ عنوان برای بنده خوشایند نیست!!! با هر تفسیری!!!!!!!! خوب یا بد
|
|||
|
|
۲:۰۳, ۲۱/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/فروردین/۹۲ ۲:۱۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
هرکس که چادر سرش هست که متدین نیست!!!
بیان گناه هم خودش گناه است . یادمان نرود . |
|||
|
|
۲۳:۰۱, ۲۱/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/فروردین/۹۲ ۷:۵۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
منظو خانوم مهسا 110 این بود که دختران محجبه خودشون رو کف خیابون و هر جایی خالی نمیکنند . هر چیزثی به جای خویش نیکوست و انچه پسندیده است برای شوهرانشون نگه میدارند .
ال |
|||
|
|
۱:۵۲, ۲۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
از دوستان ممنونم که روشنگری کردن.اما در مورد عنوانی که انتخاب کردم،باید بگم که من کاملا از معنی جمله ای که نوشتم آگاهم و اون رو به عمد نوشتم .گویا باید بیشتر مطلب رو باز میکردم .که دوستان اینکار رو انجام دادن .باز هم ممنون.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| *** آیا چادر حیا می آورد یا حیا چادر ؟؟؟؟؟ (مشارکت کنید) *** | أین المنتظر | 38 | 18,611 |
۲۴/شهریور/۹۴ ۲۱:۳۲ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|

(ارادت خاصی به ایشون دارم) رو گوش میدادم با عنوان لذت طلبی و عبادت. حاج آقا میگفت :اساسا انسان ها دنبال لذتند و مومن ها دنبال لذت دایمی.حالا ما چرا درست دینداری نمیکنیم؟چون لذت نمیبریم. در واقع نه این وریم نه اون وری. پس میشیم از اینجا مونده از اونجا رونده.حاج آقا میگفت آدم هایی که درست ذینداری میکنند آدم هایی هستند که اتفاقا بیشترین لذت رو میبرن. علاوه بر بخش معنوی از نعمت های مادی بسیار بسیار لذت میبرن.حاجاقا میگفت :آدم های مومن اتفاقا بر عکس تفکر رایج ،خیلی خیلی لذت طلبن بنابرین لذت های آنی و زود گذر هیچ گاه اونها رو راضی نمیکنه.
خیلی بیشتر از غیر چادری ها میل به دیده شدن دارن اما چون محجبه اند وخوب طبق فرمایشات حاج آقا بسیار کمالگرا و لذت طلب ، بنابراین به لذت اندک قانع نمیشوندو... این شد رسیدم به این جمله عرفانی
!که هرچی عشقیه زیر چادر مشکیه...
)