|
عریضه اینترنتی به اقا صاحب الزمان
|
|
۲۳:۱۰, ۱۹/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم رب المهدی
[size=xxx-large]عریضه اینترنتی به صاحب الزمان.............[/size] سلام خدمت همه شما دوستان عزیزم حتما برای شما هم مثل من پیش اومده که توی این هیاهو و شلوغی دنیا یکدفعه دلتون از همه چی بگیره و حسابی کلافه و دلگیر بشید منم شروع کردم به نوشتن نامه به آقا و خیلی ساده شروع کردم به درد و دل با ایشان و عجیب آروم شدم . اینجا هم محل خوبیه برای اینکه چند خطی با عزیز دلمون نور چشمانمون صاحب الزمانمون درد و دل کنیم با اطمینان به این که آقا به این سایت سر می زنه و نامه های ما رومی خونه و یکی یکی به همشون رسیدگی می کنه. از همین جا از آقای عزیزم به خاطر خوندن درد دلامون تشکر می کنم و بهشون سلام می کنم . السلام علیک یا م ح م د ابن الحسن الحجه [size=xxx-large]پس هر چه می خواهد دل تنگت بگوی................[/size] _________________ یادتان باشد اگر همچو پرستو رفتیم خانه مادری ما همه بیت الزهراست یادتان باشد اگر تنگی دل غوغا کرد مهدی فاطمه را یاد کنید او تنهاست |
|||
|
|
۲۳:۵۱, ۱۹/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
یکی تو کلاس نمره اش کم شده بود، از معلم فرار میکرد. چون شرمش میشد.
قضیه من هم همینه! از بس نمره ام کمه که روم نمیشه به آقا چیزی بگم. برای من همین کافیه که میدونم ایشون به فکر شاگرد تنبل کلاس هم هستند. الهم صل علی محمد و آل محمد.
|
|||
|
|
۷:۵۸, ۲۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
السلام علي المهدي الذي يملا الارض قسطاً و عدلاً ... درود بر مهدي ، زنده كننده قرآن و نجات دهنده انسان [b]fhfhd o,fl sghl o,fd hgpln hggi ? hk ahMhggi ;i o,f , sghlj fhad fhfh fhfh ngl odgd 'vtji fhfh hc ili ]d low,whQ hc o,nl hc hdk;i kld j,kl fvhd alh ;hvdd ;kl ldn,kl nhvl o,nl, fvhj,k g,s ld ;kl j, ;hvihd o,nl l,knl id] hujfhvd fi xhuhj , ufhnhj;l kdsj jkih ngo,adl fi hdki ;i d;d hc n,sjhk [n lzg,l , yvdf j,k ugd ugdi hgsghll , fi lhnvsdgd o,vni , \ig, a;sji hvhnj nhvl [/b] [b]Hrh di t;vd fvhl,k f;k kbhv hdkx,v svfhvj,k fhadl Hnll ;k , fbhv fvhj,k ltdn fhal vhqd fi hdk ,qudj kdsjl fhfh خیلی خیلی دوستت دارم یا علی علیه السلام
|
|||
|
|
۱۸:۱۹, ۲۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
اقا و مولاجان شنیدم پا در رکاب هستید شنیدم قراره بزودی بیاید شنیدم دارید یار انتخاب می کنید خوبه که دارید میاید یه دعا هم برای من و اطرافیانم کنید شنیدم قراره 2 امتحان سخت قبل از امدن شما از همه گرفته بشه دعا کنید سالم عبور کنیم اگر راه داره من هم به شما کمک کنم حالا هر کمکی بود با تشکر مسعود یا اله العاصین |
|||
|
|
۱۱:۲۴, ۳/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۴ ۱۲:۱۳ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
مولای من
آقای من والد الشفیق پدر عزیز و مهربانم جز عصیان و نافرمانی و کوله باری از گناه چیزی ندارم و خوب میدانم فقط عذاب و درد و ناراحتی برایتان بودم پدرجان خوب میدانم و میدانی غیر از کسی را ندارم که به او پناه ببرم گاهی اوقات ....................................... ............................................. ...................................................... ..................................................................... ....................................... ......................................................... ...................................................................... فقط یه چیزی بابای خوبم جد و جده غریب و مظلومتان یعنی حضرت علی علیه السلام و حضرت صدیقه کبری سلام الله علیها را دوست دارم و به شدت از دشمنانشان بیزارم و لعن و نفرینشان میکنم - تا حدی که این برائت من حالا به زعم برخی افراط و یا زیاده روی بوده و بسیاری هم حرف های مفت بارم کنند بماند اما من در این برائتم استوارم ارباب خوبم عنایتی بابای مهربان بخششی و پناهی برایم استغفار نما ای مهربانترین بابای دنیا دوستت دارم |
|||
|
|
۱۷:۳۷, ۳/تیر/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من دست خالی آمدم ، دست من و دامان تو سرتا به پا درد و غمم، درد من و درمان تو تو هر چه خوبی من بدم ، بیهوده بر هر در زدم آخر به این در آمدم ،باشم کنار خوان تو من از هر دررانده ام ، من رانده ی وامانده ام یا خوانده یا نا خوانده ام ،اکنون منم مهمان تو پای من از ره خسته شد، بال و پرم بشکسته شد هر در به رویم بسته شد، جز درگه احسان تو گفتم منم در می زنم ،گفتی به تو سر می زنم من هم مکرر می زنم ،کو عهد و کو پیمان تو؟ سوی تو رو آورده ام، ای خم سبو آورده ام من آبرو آورده ام، کو لطف بی پایان تو؟ حال من گوشه نشین، با گوشه ی چشمی ببین جز سایه ی پر مهرتان، جایی ندارم جان تو من خدمتی ننموده ام، دانم بسی آلوده ام اما به عمری بوده ام، چون خار در بستان تو... |
|||
|
|
۱۶:۳۸, ۱۴/تیر/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
عید نوروز حرم آقا امام رضا بودم راستش را بخواهید اولین باری بود که نصیبم شده بود..شنیده بودم یه بار بری دوست داری که 2 باره بری ولی باور نداشتم......2 تا چیز رو دعا کردم ....
1. توفیق آدم شدن رو به ما بده چون معتقدم این چیزی که خداوند متعال میخواد 2. اینکه اگر قراره اتفاقی برای من بیافته در راه امام زمانم باشه چون خیلی دوست دارم در رکابش باشم حسم میگه برای چیزی غیر از این زنده نیستم.....ذره ذره وجودم با تمام احساساتم فدای تو آقا.... چطور می شود شما را دوست نداشت در حالیکه شما خیر خواه همه هستید..... اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۱۰:۴۵, ۱۸/دی/۹۵
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
پدر مهربانم بابا تولد پدرمهربانتان هست عيدي ميخوام به همه شيعيان و محبان و منتظران عيدي بده خيلي ها درد دارند بابا اينجا كسي به داد كسي نميرسه خودتون بهتر ميبينيد و ميدانيد اولا براي ظهور خودتان دعا كنيد دعاهاي ما به در بسته ميخوره بس كه آلوده ايم و راه دعا را بر خودمون بسته ايم دعاهاي مان طعم خودخواهي و خود پسندي داره بيا و به حال مارا رحمي پدرمهربان ابانا استغفرلنا ذنوبنا انا كناخاطئين دوستت داريم پدرمهربان - بهترين پناهگاه فرزندان اللهم عجل لوليك الفرج يا علي عليه السلام |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| صلوات برای گره گشایی از کارحضرت صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | hajiali.m | 6,350 | 857,295 |
۱۳/اردیبهشت/۹۷ ۱۲:۱۱ آخرین ارسال: Night_World |
|