|
رد اسطوره های غربی در تبلیغات ایرانسل!
|
|
۱۳:۴۸, ۲۲/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۱ ۱۵:۳۹ توسط melanie2222.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چرا در تبلیغات ایرانسل رد اسطوره های غربی دیده می شود؟ موضوع غرب و اسطوره های غربی در سینما مدتهاست که موضوع بحث تحلیلگران رسانه است و هشدار های پیاپی کارشناسان در این زمینه عمق تاثیرگذاری این اسطوره ها در فرهنگ عمومی را نشان می دهد. فرهنگ غرب از آنجا که در بازسازی هویت و باورهای ارزشی هماهنگ با فطرت و میل باطنی بشر همیشه دچار مشکل بوده است؛ سعی نموده تا با خلق قهرمانهای جذاب در رسانه های خود به ملت ها بقبولاند که انسان غربی، انسانی برتر و قدرتمند بوده و راه موفقیت بشر تمسک به این الگو هاست! در گذشته قهرمانانی از جنس گلادیاتور و رابینسون کروزوئه و سوپرمن،… بر تیتر رسانه ها می نشستند و در امروز بت من، اسپایدر من و … . اما با کمال تعجب مدتی است که در چند تبلیغ تلویزیونی شبه قهرمانانی مانند رابینسون کروزوئه و گلادیاتور (تبلیغ ایرانسل) و سوپر من (تبلیغ بانک سرمایه) جولان دهنده شده اند. ![]() ![]() شاید در نگاه اول این موضوع مورد مهمی به نظر نیاید اما در کشور و فرهنگی که خود دارای هزاران نفر قهرمان ملی و دینی می باشد آیا استفاده از شبه قهرمانان دروغین فرهنگ غرب جفا به این فرهنگ و آب و خاک نیست؟ دردمندانه تر اینکه مشخص نیست ایرانسل با کدام هدف تبلیغاتی عناصر غربی را مورد تاکید قرار می دهد؟این اپراتور در دو تبلیغ دادگاه که با فضایی کاملا انگلیسی ساخته شده و رابینسون کروزوئه ( قهرمان ساختگی انگلیسی) ظاهراً علاقه خاصی به فرهنگ کشور انگلستان دارد! ![]() البته ناگفته نماند که بخش مهمی از سهام شرکت ایرانسل نیز متعلق به شرکتی در آفریقای جنوبی است که یکی از شرکای بزرگ تجاری انگلستان بوده و بسیاری از شرکتهای بزرگ انگلیسی دارای شرکتهای تابعه ثبت آفریقای جنوبی هم می باشند! کارشناسان رسانه همواره این موضوع را گوشزد می کنند که تاثیرگذار ترین نوع تبلیغات آن دسته هستند که پیام را نه به صورت مستقیم بلکه به صورت پنهان منتقل می نمایند؛ باید پرسید حضور چهره های مشابه اسطوره های خارجی (سوپرمن ، گلادیاتور و رابینسون کروزوئه) در تبلیغات رسانه ای ایران چه پیامی را به صورت پنهان منتقل خواهد نمود؟ |
|||
|
|
۱۵:۰۹, ۲۲/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
از این عکسها یکی ایتالیای (اسپارتاکوس) و یکی هم امریکای(سوپرمن) بود این البته به خاطر این نیست که در کتاب مدارس ما اسمی از قهرمانای ما نیست حتی تحصیل کرده های ما چیزی از سیاوش هاوش سورنا و.... بلاخص ارش کمانگیر چیزی نمیدونن حتی شاید اسمشان را هم نشنیدن انوقت فرهنگ غرب در تبلیغات ما هم رخنه کرده من مطمئنم کمتر کسی حتی در بین خودمان میتونه یک خط در مورد کوروش بنویسه من دارم چی میگم ما در 14 معصوم خودمون موندیم |
|||
|
|
۱۵:۱۸, ۲۲/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۱ ۱۵:۴۹ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
خیلی تبلیغاتشون احمقانه و توهین به شعوره، آیا تا به حال دیده اید که در کشورهای غربی در تبلیغاتشون مثلا از مفاخر و یا حتی قهرمانان افسانه ای ما استفاده کنند. به نظر میرسد اینکار برای ترویج بیشتر فرهنگ غربی باشد چون شاید خیلیها سوپرمن را نشناسند و با این تبیلغها متوجه وجود شخصیت فانتزی سوپرمن شوند و به طبع به دنبالش روند. به هر حال این تبلیغات مشکوک میباشد یک روز شرلوک هلمز یک روز مارپل یک روز سوپر من یک روز بل و چندین شخصیت دیگر انگلیسی یا غربی که در این تبلیغات استفاده میشود. تبلیغات ما به سرنوشت سینمای هند دچار شده که به بیماری غرب زدگی مفرط گرفتار شده و به نوعی حس میشود که نوعی عقده خودکم بینی و بزرگبینی غرب در آن دیده میشود. به هر حال از اینطرف صدا وسیما دائم شعار مرگ بر غرب و استکبار سر میدهد و از آن طرف این تبلیغات بی محتوا را پخش میکند البته اگر دقت کنید چندوقتی میشه که بسیار کمتر از قبل راجب به سیاستهای استعماری و استکباری غرب در صدا و سیما صحبت میشود به نظر اتفاقاتی افتاده. خداوند متعال عالم است، البته این نکته را هم بگم که نام تاپیک را میگذاشتید ((تبلیغه اسطوره های غربی در تبلیغات ایرانسل)) بهتر بود چون در این تبلیغات این اسطوره ها رد نمیشوند که هیچ بلکه به نوعی تبلیغ خود این اسطوره ها هم هست. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: ostore1WwW.Kamyab.IR_.jpg]](http://kamyab.ir/wp-content/uploads/2013/03/ostore1WwW.Kamyab.IR_.jpg)
![[تصویر: ostoreWwW.Kamyab.IR_.jpg]](http://kamyab.ir/wp-content/uploads/2013/03/ostoreWwW.Kamyab.IR_.jpg)
![[تصویر: ostore2WwW.Kamyab.IR_.jpg]](http://kamyab.ir/wp-content/uploads/2013/03/ostore2WwW.Kamyab.IR_.jpg)