|
فقط یـــک تصــمیم ؛ فقط یک قـــول ؛ فقط یک عمــل !
|
|
۲۲:۴۲, ۱۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
سلام. سال پیش، تقریــــباً همین روزها بود که با جمعی از دوستان و همسنگران، قـــــراری گذاشتیم که تا به امروز به این وعده عمل کردیم و ان شاءالله چند روز آینده هم عمل خواهیم کرد. طرح پر برکتی بود. و آغازی خوب برای سال جدید بود. و امّا امسال! هرکسی بهتر از بقیه آدم ها در جریان اعمالش است! در جریان نقاط ضعف! در جریان گناه ها و اشتباهاتی که متاسفانه برایش ملکه ذهن شده اند! در جریان خودخواهی ها! در جریان نیّت اعمالش! و ... امسال، می خواهیم برای سال جدید، فقط یک تصمیم بگیریم و مردانه به پای این تصمیم بایستیم! و فقط یک قول به خدای خودمان و امام عصرمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بدهیم! قول دهیم از شروع سال، یک گناه، یا یک عمل زشت، را ترک کنیم. یا یک نیـّت شیطانی (مثل بدخواهی، آبروریزی،..) را از نیّات اعمالمان حذف کنیم. و به این قول عمل کنیم! چه زیبا و پربرکت است سالی که بدون حداقل یک گناه (دروغگوئی، تهمت،غیبت،مذمّت گناهکار، دل شکستن، خساست،بخل و ... ) شروع شود.. شاید از این قول،کسی جز خدا و ائمه(علیهم السّلام) با خبر نشود، اما یادمان بماند که عالم محضر خداست.. یادمان بماند اگر آبرویمان پیش خدا و ائمه اطهار(علیهم السّلام) برود، بسیار بدتر از اینست که آبرویمان پیش خلق خدا برود. هرچند گاهی به اشتباه خلق برایمان مهمتر از خدا و ائمه (علیهم السّلام) می شود... خوشا به حال کسانی که امسال تصمیم می گیرند کلّاً گناه نکنند و به پای این تصمیم مقتدرانه می ایستند. هرعزیزی که مایل به شرکت در این طرح است، لطفاً با ذکر صلواتی در زیر همین ارسال، اعلام بفرماید. من به پاس تشکر و تشویق کسانی که در این طرح شرکت می کنند، به نیابت از هرکسی که در این طرح شرکت کند، ان شاءالله تا پایان سال 1392، 5 صلوات به نیابت از او و از طرف او، هدیه به حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) می فرستم . و من الله توفیق... التماس دعا! |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۰۴, ۱۸/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
منم هستم...
دعا کنید بچه ها برام چون خیلی زود جا میزنم ![]() ![]() |
|||
|
|
۰:۱۰, ۱۸/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۱ ۰:۱۳ توسط یاوران مهدی.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
من هم برای سلامتی شما خواهر خوبم 10 تا صلوات فرستادم انشالله که قولی رو که دادیم فراموش نکنیم هر چند که حقیر هم به خودم از این قول ها زیاد میدم .. انشالله که این بار سعی خودمو میکنم زود جا نزنم ![]() |
|||
|
|
۰:۱۲, ۱۸/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بیایید با قدرت ِ توکّل بر خدا ، قوی شروع کنیم!
![]() میشه هم از یک اصلاح کوچک شروع بشه و بعد قدم های بزرگتری برداشت؛ ان شاءالله!
|
|||
|
|
۰:۳۴, ۱۸/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم اجمعین
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم اجمعین |
|||
|
|
۰:۳۵, ۱۸/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
[b]اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم
|
|||
|
|
۱:۳۶, ۱۸/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
Hadith جان واقعا بابت شروع این حرکت زیبا ازتون ممنونم... ان شاء الله من هم در این طرح هستم... اللهم صل علی محمد و آل محمد |
|||
|
|
۱۰:۰۸, ۱۸/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا الله |
|||
|
|
۱۰:۴۹, ۱۸/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم والعن اعدائهم اجمعین
|
|||
|
|
۱۱:۳۱, ۱۸/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم والعن اعدائهم اجمعین و جعلنا من خیر اعوانه و انصاره والمستشهدین بین یدیه
|
|||
|
|
۱۳:۱۷, ۱۸/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم اجمعین |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 25402_332.gif]](http://www.rohama.org/files/fa/news/1390/4/8/25402_332.gif)