|
ایا واقعا عید؟
|
|
۱۵:۴۷, ۱/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
میگن عید باید شاد باشیم! میگن عید باید خوش گذروند! به نظرتون واقعا عیده؟! معصوم (علیه السلام)میگه روزی که گناه نکنیم عیده. حالا بازم به نظرتون عیده؟ شما ها رو نمیدونم اما من دلم میگیره. الان شمالم. سه شنبه اومدم اینجا. تو راه فقط اعصاب خوردی بود و بس. چه وعضی. تا دلتون بخواد گناه.از کم حجاب گرفته تا بی حجاب. عید که میشه مردم میخوان برن مسافرت این چیزا بیشتر میشه.از بگو بخندای دختر پسرای فامیلو غیر فامیل تا کم شدن یا از بین رفتن حجاب. اینقدر راحت با هم میگن میخندن که انگار نه انگار نامحرمن.میدونم این چیزا همیشه هست اما تو مناسبتهایی مثل همین عید این چیزا خیلی بیشتر میشه.گناه و گناه ... هر جا سرتو بر میگردونی یه بی حجاب. حتما این سفرهای فامیلی رو دیدین٬دختر پسرای فامیل اینقدر راحت با هم میگین و میخندن که... متنفرم از این جور مسافرتها. قدیما چقدر سالمتر بود. همه رعایت میکردن. اما الان... بگذریم از این بی بندو باریها میرسیم به اصرافهای شب عید.به مد و مد پرستی.به اینکه حتما امسال باید لباس نو بگیرم.فلان چیزمون باید عوض بشه.سیما هم که قربونش برم فقط داره تبلیغ همین جور خرید ها رو میکنه.انگار نه انگار که وقتی چیزی رو لازم نداری و بخری یعنی اصراف.مردم رو تشویق میکنن به خرید.! نمیدونم چی بگم یا من املم(!)یا .... بازم به نظرتون عید ؟! واقعا متاسفم برای این وضع. من که اینطور موقعه ها به جای شاد بودن بیشتر دلم میگیره. قدم به قدم گناه... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۱۰, ۳/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۲ ۱۶:۱۷ توسط yahya63.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۳/فروردین/۹۲ ۱۵:۱۷)ندا دهنده نوشته است: سلام برادرمسلام و عرض ادب. ۱- متاسفم٬شاید این حرف من نوعی پا فشاری روی بحث باشه٬اما من به شما حق نمیدم.اگه بنده فقط و فقط پست اول رو گذاشته بودم و در ادامه تکمیلش نکرده بودم حرف شما درست بود.چون پست اول بیشتر به حالت یک درد دل بود و نه بحث کامل.اما با گذاشتن پست دو که اقای مظاهری به طور دقیق بحث رو مشخص کردن دیگه جای برداشت اشتباهی نمونده بود.در هر صورت .... ۲-بله تجسس توی زندگی مردم خودش گناه بزرگیه٬من هم هیچوقت توصیه به تجسس نکردم.گفتم با دقت در زندگی اطرافیان.یعنی اینکه به طور مثال موقع سفر کردن با یه خانواده بدونه هیچ تجسسی مشخص میشه که مثلا رفتارشون با من نامحرم چطوریه یا در مورد اصراف کردن و خرید کردن یا ...این مسائل نیاز به تجسس نداره چون موارد اشکاریه و از جمله مواردی هست که جزء امر به معروف و نهی از منکر حساب میشه.چون شما این مسائل رو کاملا اشکار میبینید.اگه نمیبینید که خوب هیچ. ۳-دوست عزیز اگه پستهای بنده رو از اول و کامل و مخصوصا پست دو رو مطالعه کنید.بنده مشخص کردم که سفر مشکل نداره اما وقتی مشکل دار میشه که توش گناه باشه.اما متاسفانه باز مشاهده شد که گفته شد چرا نباید سفر رفت!!!این حرف و این موضع گیری با توجه به توضیحات قبلی این شائبه رو ایجاد میکنه که شما منظورتون سفر به هر قیمتی هست!اگر غیر این بود چه نیازی به موضع گیری منفی بود که چرا ما نباید سفر بریم!در صورتی که قبلا بحث روشن بود.همینطور در مورد شادی(البته شما کلمه تف یح رو بکار بردید).پست دو کامل بحث شادی رو توضیح داده اما باز هم گفته شد که ملت ما شادی ندارن و... ۴-!!!!!موفق باشین. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |