کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رابطه جنسی دختران بالای ۲۱سال بلامانع است!؟
۱۶:۵۹, ۲۳/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۴ ۱۲:۳۵ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
اگر من زیر ۲۱ سال هستم و سکس داشته باشم بعدها برای من خطرات عاطفی دارد، ولی اگر بالغ باشم و استقلال دارم و به سنی رسیده ام حتما باید چند ماه صبر کنم.

[تصویر: 1dc9a_22138_544.jpg]به گزارش ظهور، کارشناس شبکه من و تو که چندی است در قالب اظهارنظرهای کارشناسی در مورد روابط آزاد دختر و پسر نظریه پردازی می کند و بی‌پرده و آشکار به ترویج ابتذال و بی بندوباری می پردازد، در برنامه اخیر خود در مورد رابطه جنسی در دوستی های دختر و پسر، رهنمود جدیدی را صادر کرد! کارشناس زن این شبکه در پاسخ به سؤال مجری برنامه که “چه مدت زمانی در دوستی‌ها [ی دختر و پسر] لازم است تا وارد رابطه جنسی شوند؟” اینگونه پاسخ گفت: «اگر من زیر ۲۱ سال هستم و سکس داشته باشم بعدها برای من خطرات عاطفی دارد، ولی اگر بالغ باشم و استقلال دارم و به سنی رسیده ام حتما باید چند ماه صبر کنم [بعد وارد رابطه جنسی شوم!!]»
عوامل شبکه من و تو که همواره اشاعه فرهنگ دینی و اعتقاد به خداوند و معنویات را مانع اصلی هدف های خود در تأثیرگذاری بر مردم ایران دیده اند، برای کم رنگ کردن این اعتقادات، در به انحراف کشاندن و بی هویت کردن جوانان ایرانی، حتی تا جایی پیش رفته است که در قالب اظهارنظرهای کارشناسی آشکار و بی‌پرده، بی بندوباری، آزادی روابط دختر و پسر و ابتذال را ترویج می کنند.
منبع:
جام نیوز

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، نگار ، molasadra ، محمود ، hesam110 ، MOHSEN-Z ، black ، ANTI satan ، soshiant ، mhvvhm ، Mitsonary ، Woodi2020 ، Havbb 110 ، ضحی ، vahrakan ، سرباز سید علی ، جویای حقیقت ، kh-MAHDI ، heaven ، مفقود الاثر ، nilufar7676 ، Mohammad Trust ، Elia ، یاســین ، mahdyshr ، SAViOR ، mahdy30na ، pari74bala ، Aryha ، help me ، السا ، mohamad ، MohammadSadra ، رکن الهدی ، سرباز ولایت ، قاتل مرگ ، fafa* ، عشقم کربلا

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۴۶, ۳/مهر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۴ ۱۵:۴۶ توسط سبحان رفیعی.)
شماره ارسال: #21

(۳/مهر/۹۴ ۱۳:۱۰)mahdy30na نوشته است:  چطور میشه که این متن رو نمیخونین و تازه خود برسی کنندگان اعلام میکنن نمونه اماری کاملی نیست بلکه بخشی مورد امارگیری هست ، و نمیشه به همه نسبت داد ولی جناب saman zaman و دیگر دوستانی که فقط سر تیتر رو میخونن و دنبال بحث بی اساس هستن این امار رو به همه و بصورت کلی نسبت میدن؟
اگه مستنداتی دیگه دارید بفرمایید تا به این گزارش و امار و ارقام جدید ، اضافه کنیم.
پس در نهایت به گزارش کامل مرکز پژوهش ها دست یافتیدHappy تبریک میگم .
انتظار ندارید که از هر فرد فرد ایرانی برای این مسائل آمار بگیرند . در هیچ کجای دنیا هم اینطور آمار نمی گیرند مگر برای سرشماری نفوس(جمعیت) . طبیعی هست که بین قشر سالمندان ارتباط جنسی غیرشرعی کمتری نسبت به جوانان وجود داره .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۶:۱۳, ۳/مهر/۹۴
شماره ارسال: #22
آواتار
(۳/مهر/۹۴ ۱۵:۴۶)سبحان رفیعی نوشته است:  پس در نهایت به گزارش کامل مرکز پژوهش ها دست یافتیدHappy تبریک میگم .
انتظار ندارید که از هر فرد فرد ایرانی برای این مسائل آمار بگیرند .

گرامی بنده داشتم که ایراد به سخن شما گرفتم اگه نمیدونستم و نخونده بودم نمیگفتم، مثل دوستان نیستم که فقط به گفته ها پا بزارم و مستندات رو ندیده بگیرم. چون اگه میخوندید اینطور صحبت نمیکریدWinkخوشحالیتون هم برای خودتونBlush
جناب saman zaman نیستن دیگه ؟
رفتن ؟
کسی جای ایشون رو پر کرده !

شما فکر کنم باید براتون یک بحث امار گیری تو تالار ایجاد بشه تا اونجا بحث امار گیری رو مطرح کنیم ، مثلا نمونه میگیریم از موافقین عقیده در این تالار در یک قسمت محدود با بعد بگیم موافقین فلان عقیده در کل تالار این بوده ، ایا شما این رو مصداق کل تالار میدونینHuh ایا نمونه اماری دقیق و یا تا حد زیادی واقعیت رو نشون میده یا اینکه نمونه نسبتا نزدیک از همون محدوده اماری رو نشون میده؟
بعد این امار گرفته شده برای چه سالی هست؟ چه سالی اعلام شده؟ اگر این امار و ارقام و نمونه های اماری مهم بوده باشن باید در همان موقع رونمایی مشدند/ حال اینکه بر فرض اینکه نتایج در 88 بدست امده باشد چرا در 94 اعلام شده؟
جناب رفیعی و سایر دوستان شما دقت کنند که اگه حرفی زده میشه باید علت و موشکافی دقیقش هم بیان بشه .
(۳/مهر/۹۴ ۱۵:۴۶)سبحان رفیعی نوشته است:  طبیعی هست که بین قشر سالمندان ارتباط جنسی غیرشرعی کمتری نسبت به جوانان وجود داره .
باز هم از روی منبع خود حرفی میزنید دیگه . هروقت از این حال خارج شدید ادامه بحث رو باهم پی میگیریم وگرنه شما به افاضات خود ادامه بدید.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، میم.حسین.الف ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]