|
رابطه جنسی دختران بالای ۲۱سال بلامانع است!؟
|
|
۱۶:۵۹, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۴ ۱۲:۳۵ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اگر من زیر ۲۱ سال هستم و سکس داشته باشم بعدها برای من خطرات عاطفی دارد، ولی اگر بالغ باشم و استقلال دارم و به سنی رسیده ام حتما باید چند ماه صبر کنم.
به گزارش ظهور، کارشناس شبکه من و تو که چندی است در قالب اظهارنظرهای کارشناسی در مورد روابط آزاد دختر و پسر نظریه پردازی می کند و بیپرده و آشکار به ترویج ابتذال و بی بندوباری می پردازد، در برنامه اخیر خود در مورد رابطه جنسی در دوستی های دختر و پسر، رهنمود جدیدی را صادر کرد! کارشناس زن این شبکه در پاسخ به سؤال مجری برنامه که “چه مدت زمانی در دوستیها [ی دختر و پسر] لازم است تا وارد رابطه جنسی شوند؟” اینگونه پاسخ گفت: «اگر من زیر ۲۱ سال هستم و سکس داشته باشم بعدها برای من خطرات عاطفی دارد، ولی اگر بالغ باشم و استقلال دارم و به سنی رسیده ام حتما باید چند ماه صبر کنم [بعد وارد رابطه جنسی شوم!!]»عوامل شبکه من و تو که همواره اشاعه فرهنگ دینی و اعتقاد به خداوند و معنویات را مانع اصلی هدف های خود در تأثیرگذاری بر مردم ایران دیده اند، برای کم رنگ کردن این اعتقادات، در به انحراف کشاندن و بی هویت کردن جوانان ایرانی، حتی تا جایی پیش رفته است که در قالب اظهارنظرهای کارشناسی آشکار و بیپرده، بی بندوباری، آزادی روابط دختر و پسر و ابتذال را ترویج می کنند. منبع: جام نیوز |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۶, ۳/مهر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۴ ۱۵:۴۶ توسط سبحان رفیعی.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۳/مهر/۹۴ ۱۳:۱۰)mahdy30na نوشته است: چطور میشه که این متن رو نمیخونین و تازه خود برسی کنندگان اعلام میکنن نمونه اماری کاملی نیست بلکه بخشی مورد امارگیری هست ، و نمیشه به همه نسبت داد ولی جناب saman zaman و دیگر دوستانی که فقط سر تیتر رو میخونن و دنبال بحث بی اساس هستن این امار رو به همه و بصورت کلی نسبت میدن؟پس در نهایت به گزارش کامل مرکز پژوهش ها دست یافتید تبریک میگم .انتظار ندارید که از هر فرد فرد ایرانی برای این مسائل آمار بگیرند . در هیچ کجای دنیا هم اینطور آمار نمی گیرند مگر برای سرشماری نفوس(جمعیت) . طبیعی هست که بین قشر سالمندان ارتباط جنسی غیرشرعی کمتری نسبت به جوانان وجود داره . |
|||
|
۱۶:۱۳, ۳/مهر/۹۴
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۳/مهر/۹۴ ۱۵:۴۶)سبحان رفیعی نوشته است: پس در نهایت به گزارش کامل مرکز پژوهش ها دست یافتید گرامی بنده داشتم که ایراد به سخن شما گرفتم اگه نمیدونستم و نخونده بودم نمیگفتم، مثل دوستان نیستم که فقط به گفته ها پا بزارم و مستندات رو ندیده بگیرم. چون اگه میخوندید اینطور صحبت نمیکرید خوشحالیتون هم برای خودتون![]() جناب saman zaman نیستن دیگه ؟ شما فکر کنم باید براتون یک بحث امار گیری تو تالار ایجاد بشه تا اونجا بحث امار گیری رو مطرح کنیم ، مثلا نمونه میگیریم از موافقین عقیده در این تالار در یک قسمت محدود با بعد بگیم موافقین فلان عقیده در کل تالار این بوده ، ایا شما این رو مصداق کل تالار میدونینرفتن ؟ کسی جای ایشون رو پر کرده ! ایا نمونه اماری دقیق و یا تا حد زیادی واقعیت رو نشون میده یا اینکه نمونه نسبتا نزدیک از همون محدوده اماری رو نشون میده؟ بعد این امار گرفته شده برای چه سالی هست؟ چه سالی اعلام شده؟ اگر این امار و ارقام و نمونه های اماری مهم بوده باشن باید در همان موقع رونمایی مشدند/ حال اینکه بر فرض اینکه نتایج در 88 بدست امده باشد چرا در 94 اعلام شده؟ جناب رفیعی و سایر دوستان شما دقت کنند که اگه حرفی زده میشه باید علت و موشکافی دقیقش هم بیان بشه . (۳/مهر/۹۴ ۱۵:۴۶)سبحان رفیعی نوشته است: طبیعی هست که بین قشر سالمندان ارتباط جنسی غیرشرعی کمتری نسبت به جوانان وجود داره .باز هم از روی منبع خود حرفی میزنید دیگه . هروقت از این حال خارج شدید ادامه بحث رو باهم پی میگیریم وگرنه شما به افاضات خود ادامه بدید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خبر بسیار مهم؛نماد شیطانی بالای مقام حضرت ابراهیم | ghoran | 13 | 5,826 |
۵/دی/۹۴ ۱۰:۲۴ آخرین ارسال: عدالت |
|

به گزارش ظهور، کارشناس شبکه من و تو که چندی است در قالب اظهارنظرهای کارشناسی در مورد روابط آزاد دختر و پسر نظریه پردازی می کند و بیپرده و آشکار به ترویج ابتذال و بی بندوباری می پردازد، در برنامه اخیر خود در مورد رابطه جنسی در دوستی های دختر و پسر، رهنمود جدیدی را صادر کرد! کارشناس زن این شبکه در پاسخ به سؤال مجری برنامه که “چه مدت زمانی در دوستیها [ی دختر و پسر] لازم است تا وارد رابطه جنسی شوند؟” اینگونه پاسخ گفت: «اگر من زیر ۲۱ سال هستم و سکس داشته باشم بعدها برای من خطرات عاطفی دارد، ولی اگر بالغ باشم و استقلال دارم و به سنی رسیده ام حتما باید چند ماه صبر کنم [بعد وارد رابطه جنسی شوم!!]»

تبریک میگم .
خوشحالیتون هم برای خودتون
ایا نمونه اماری دقیق و یا تا حد زیادی واقعیت رو نشون میده یا اینکه نمونه نسبتا نزدیک از همون محدوده اماری رو نشون میده؟