|
نگين انگشتري 14 معصوم
|
|
۱۶:۳۸, ۲۵/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۵۴ توسط ali0077.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
پيامبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)....................................... كلمتين شهادتين
امام علي(علیه السلام)............................................ الملك لله الواحد القهار حضرت فاطمه (سلام الله علیها)......................................امن المتوكلون امام حسن(علیه السلام)............................................العزة لله امام حسين(علیه السلام)............................................ان الله بالغ امره امام سجاد(علیه السلام)............................................لكل هم حسبي الله امام باقر(علیه السلام)............................................العزة لله جميعا امام صادق(علیه السلام)............................................الله خالق كل شئ امام كاظم(علیه السلام)............................................حسبي الله امام رضا(علیه السلام)............................................ما شاء الله لا قوة الا بالله امام جواد(علیه السلام)............................................نعم القادرالله امام هادي(علیه السلام)............................................حفظ العهود من اخلاق الله امام حسن عسگري(علیه السلام)............................................انالله شهيد امام مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف)............................................انا حجةالله و خالصة ............................................................................................................................................................. منبع:مفاتيح الجنان (نوشته مرحوم حاج شيخ عباس قمي) |
|||
|
|
۱۶:۴۲, ۲۵/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
فونت بسیاری ناخوانا است. |
|||
|
|
۱۹:۱۹, ۲۵/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اسفند/۹۱ ۲۳:۳۱ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با سلام و تشكر
موفق باشي اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم يا علي عليه السلام |
|||
|
|
۲۱:۴۴, ۲۵/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
به نقل از کتاب حلیه المتقین انتشارات رشیدی ص 23 نقش نگین انگشتر حضرت امام امیرالمومنین علی علیه السلام الله الملک بود چون خلافت ایشان برگشت، الملک لله الواحد القهار نقش کرد من روی انگشترم الله الملک رو نوشتم |
|||
|
|
۱:۴۰, ۲۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام بنده در جایی خوندم که
نوشته ی روی انگشتر حضرت فاطمه (علیه السلام) این است (الله ولی عصمتی) |
|||
|
|
۱۷:۵۷, ۲۱/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۵۶, ۲۳/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
فقط یک سوال داشتم
اشکالی نداره ما عبارت نگین انگشتری ائمه را روی انگشترمون بنویسیم |
|||
|
|
۰:۴۶, ۲۴/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۳/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۵۶)ali0077 نوشته است: فقط یک سوال داشتم سلام جدای از اینکه اشکال نداره، خیلی هم خوب هست من این کار را انجام دادم و خواهم داد اما باید مسائلی را رعایت کرد که یکی از آنها اینه که پیامبر فرمودند: در هنگام دستشویی از دست استنجا خارج کنید یعنی این که تو دست چپ نباشه اگر اسامی جلاله رو بنویسی نباید بدون وضو لمسش کنی و ... |
|||
|
|
۱۶:۰۹, ۳۰/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۹۲ ۱۶:۳۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۳/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۵۶)ali0077 نوشته است: فقط یک سوال داشتم سلام امیدوارم هنوز به این مورد عمل نکرده باشید انسان ها متفاوت هستند ممکن است یک ذکر برای یک نفر مشکل ساز شود هر انسانی یک ستاره دارد مثلا ستاره امیرالمومنین،ستاره حضرت سلیمان،حضرت ادریس و ... ستاره خدیجه کبری(سلام الله علیها) و ... البته این به علوم غریبه بر میگرده در مورد زن و مرد هم فرق دارد ولی قبل از انتخاب نقش انگشتر حتما با یک عالم معتبر مشورت کنید اذکار معدودی هستند که عمومی هستند مثل اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ************ یادتون باشه این علوم غریبه متخصص میخواد یهو نرید سر کتاباشون مثلا در این مورد برخلاف موارد دیگه اسم شناسنامه ای فرد دخیله نه اسمی که صداش میزنن |
|||
|
|
۱۷:۳۲, ۳۰/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۹۲ ۱۷:۳۶ توسط قلب.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۴/اردیبهشت/۹۲ ۰:۴۶)محب الزهرا نوشته است: سلامسلام برای رفع این مشکل من از برق ناخن استفاده میکنم (۲۵/اسفند/۹۱ ۲۱:۴۴)محب الزهرا نوشته است: سلاممن هر دوی این اذکار رو در نگین فیروزه نقش کردم و دستم میکنم (۳۰/آذر/۹۲ ۱۶:۰۹)عبدالرحمن نوشته است: سلامعجب خب حالا من از کی سئوال کنم؟ در نصف جهان زندگی می کنم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |