|
قیام سرخ (کلیپ حماسی)
|
|
۹:۲۵, ۲۷/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۱ ۹:۳۷ توسط janali.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم چند وقتی هست که در پی ساخت کلیپی برای به تصویر کشیدن مظلومیت مردم ستم دیده بحرین هستم، که به حول قوه الهی با تمام مشغله ها آنرا آماده نموده و بمناسبت دومین سالگرد قیام خونین مردم بحرین آنرا تحت عنوان "قیام سرخ" نشر می دهم. باشد تا قدمی هرچند کوچک در مسیر بیداری اسلامی برداشته شود. طرح اولیه این کلیپ به پیشنهاد rastin شکل گرفت که جا دارد از این ایشان تشکر نمایم. و نیز از وحید 110 که با درج فراخوان نسل کشی شیعه، جهاد را آغاز کنیم ما را به تلاش در این مسیر وانهادند. در این نماهنگ سعی شده است تا از طریق عقل و احساس ابعاد مختلف این قیام به مخاطب منتقل شود. این نماهنگ در قالب شعری است که توسط آقای سید حمیدرضا برقعی سروده شده و دوست عزیزم آقای فرخزاد زینلی با فرسنگ ها فاصله آنرا به نوایی دلنشین تبدیل نموده اند. "بحر خونین" تجربه خوبی از همکاری دوستان تالار در بسط و گسترش سریال دو قسمتی بحر خونین در فضای مجازی بود و مجموعه ای که می توانست مهجور بماند به سرعت در فضای مجازی پخش و تکثیر شد که جای بسی تشکر از همه دوستان دارد. http://forum.bidari-andishe.ir/thread-7986.html و دوباره جا دارد تا از همه دوستان تالار خواهش کنم که در بسط و گسترش این محصول نیز اهتمام نمایند و هر جا که می توانند و دسترسی دارند از شبکه های اجتماعی، تا وبلاگها و وبسایتهای خود آنرا قرار دهند باشد تا طیف وسیعی از مردم این نماهنگ را به نظاره بنشینند و این نکته را فراموش نکنند که انقلاب هنوز به پیروزی نرسیده است. اگر این محصول را نشر دادید لطفاً نشانی آنرا در ادامه تاپیک قرار دهید. و در پایان خواهشمندم که نظرات خود را در ذیل درج نمایید تا هم مرا نقّادی کرده باشید و هم آنکه تاپیک از دسترس خارج نشود تا دوستان بیشتری متوجه آن شوند. با تشکر-به امید پیروزی-التماس دعا مشاهده و دانلود از آپارات: http://www.aparat.com/v/vYwHi |
|||
|
|
۱۱:۱۲, ۲۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله
با تشکر از شما به خاطر تهیه این کلیپ زیبا و تاثیرگذار ان شاء الله اجرتان را از خداوند منان بگیرید. یا علی مدد |
|||
|
|
۱۶:۴۷, ۲۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اثر خوب و قابل قبولی هست .
تشکر از شما . موفق باشید . |
|||
|
|
۱۸:۴۱, ۲۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
خدایا پیشگامان مبارزه با آل نفاق رو یاری کن...
خیلی ممنون از غیرتت. کلیپ تاثیرگذار و خوبی بود. دست مریزاد |
|||
|
|
۱۴:۵۳, ۲۸/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
آفرین
خیلی عالی بود امیدوارم ادامه داشته باشه یا علی |
|||
|
|
۲۳:۵۱, ۲۸/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۱ ۱۰:۰۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام حقیقتاً کلیپ ارزشمندی بود با دغدغه ساخته شده بود و اثر گذار بود امسال توفیق شد زیارت اربعین مشرف شدم کربلا در بازگشت در نجف اشرف در حرم مولا علی بعد از سینه زنی و عزاداری، مداح شروع کرد به دعا کردن در وسط حلقه ی سینه زنان بعد که دعاهایش تمام شد یک خانم که پوشیه بر صورت داشت آمد جلو و ضمن تشکر فراوان گفت: خواهش می کنم برای شیعیان بحرین هم در دعاهای خودتان سهمی قرار بدید ما خیلی در مضیغه و سختی هستیم و این کلیپ باعث شد من بیشتر بفهمم که آن خواهر ایمانی ام چه گفت اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۲۲:۵۶, ۸/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسیار عالی و زیبا بود علی آقا . خدا خیرتون بده ....
|
|||
|
|
۱۲:۳۶, ۱۱/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام دوست عزیز من در FACEBOOK فعال هستم و حامی های زیادی در اونجا دارم . لطفا اگر می تونید با زیر ترجمه ی انگلیسی هم بذارید تا به دوستان انگلیسی و نروژ و جاهای دیگر هم بدهیم که ان شاء الله تمام دنیا ببینند . باتشکر .
با احترام فراوان و تشکر فراوان از اینکه هنوز فریاد برادر های خود را به دنیا می رسانیم . |
|||
|
|
۸:۱۰, ۱۸/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام دوست عزیز، اگر این امکان براتون وجود داره ممنون میشم تا این کلیپ رو در فیس بوک نشر دهید.
برای زیرنویس کردن من نمیدونم آیا این امکان وجود داره یا نه، به صلاح هست یا نه، چون مضامینی که در شعر گفته میشه ممکنه برای غیر مسلمانان برداشتی غیر از برداشتی که ما داریم ایجاد بکنه. اما اگر فکر می کنید امکان پذیره من انجام میدم و زحمت نشر اون در فضای فیس بوک با شما |
|||
|
|
۸:۳۱, ۱۸/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/فروردین/۹۲ ۸:۳۴ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۸/فروردین/۹۲ ۸:۱۰)janali نوشته است: اینکه چنین کلیپ هایی در حجم وسیع تری منتشر بشن، به نوعی خودش یه دیپلماسی عمومی به حساب میاد و می تونه تاثیرگذار باشه. به نظر میرسه تنها نکته ای باید رعایت بشه این هست که در ترجمه دقت زیادی صورت بگیره و قبل از ارائه با چند نفر افرادی که در این زمینه ها صلاحیت دارن مشورت بشه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |